LUNA IS EEN DILDO INFLUENCER

Je hebt van die dagen dat je je onwijs kut en klote voelt. Dat je ’s nachts wakker ligt. Ik wel. Wie ben ik? Waarheen? Waarvoor? Ik heb geen kinderen, geen broers of zussen en als ooit mijn ouders er niet meer zijn, dan ben ik helemaal alleen!!! Tijdens dit soort existentiële crisismomenten (ik maak er een grapje van, maar the fear is real) probeer ik maar vast te houden aan het volgende feit; ik ben een Dildo Influencer! Naar aanleiding van mijn hysterisch enthousiaste review over de Njoy Pure Wand hebben tientallen Nederlandse en Belgische vrouwen deze, naar mijn mening, allerbeste dildo ter wereld aangeschaft en… I’ve changed lifes! I’m changing sexlifes one dildo at a time! En hé, er zijn maar weinig mensen die dat op hun sterfbed kunnen zeggen!

Nog beter nieuws is het volgende! EDC, het bedrijf achter de allerbeste en -leukste online seksshop ter wereld (namelijk die van mij) (www.maanzin.nl) heeft ervoor gezorgd dat die Njoy Pure Wand nu ook ‘bij mij’ te koop is! En dat is fijn, want als je de Njoy Pure Wand daar koopt, dan verdien ik nét ietsje meer commissie dan bij de andere affiliate linkjes die je hier op m’n site vindt. En net ietsje meer commissie per dildo is fijn, want dan komt mijn droom, een huis op Ibiza met 20 geile kerels met van die wapperende bamboebladeren die me de hele dag bewapperen nét ietsje dichterbij. Ik neem trouwens ook genoegen met maar 1 wapperende kerel en dat huis hoeft ook niet eens op Ibiza te staan. En nee, het draait niet om geld in het leven, I know. Het draait om liefde! En ik voel heel veel liefde voor deze dildo. ECHT! Check anders nog even mijn hysterisch enthousiaste vlog!

En… omdat ik heel veel van jullie, mijn lezers en lezeressen houd kunnen jullie deze week (tot 20 mei) de Njoy Pure Wand met 10% korting kopen! Hij kost normaal gesproken € 133,95 in mijn shop en nu dus, eh, met iets meer dan 13 euro korting (je krijgt trouwens 10% korting op AL je aankopen) (met de code PUREWAND)! Die 13 euro korting gaat overigens rechtstreeks af van mijn persoonlijke commissie! Kun je nagaan hoeveel ik van jullie houd! En hoe tof ik het zou vinden dat iedere vrouw een Njoy Pure Wand op haar nachtkastje had liggen!

Omdat ik weet dat naar aanleiding van mijn review (REVIEW #333: NJOY – PURE WAND: DE BESTE DILDO TER WERELD) er een hoop vrouwen (en mannen) geweest zijn die deze dildo hebben gekocht zou ik het echt heel leuk en fijn vinden als die (you know who you are) onder deze blogpost even laten weten (aan de andere vrouwen van Nederland en België) waarom de Njoy Pure Wand inderdaad de beste dildo ter wereld is!

DE NJOY PURE WAND IS HIER TE KOOP (€ 133,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Bianca schreef:

  Omdat je de meest bizarre heerlijke orgasmes krijgt !!!! Heb meerdere genotsmiddelen maar deze overtreft by fare !!!! Ik kan niet meer zonder – verslavend – zo erg ja zo erg ! Kopen geld meer dan waard !!

 2. J.T. schreef:

  De Pure Wand is ook een leuk Moederdag cadeau! Dus verras je moeder eens anders :-)

 3. JPW schreef:

  Het probleem met al deze reviews is dat je (als vrouw) pas weet of het iets voor je is als je er eentje gekocht hebt. Dan ben je wel weer €130 armer en je kunt het niet terugbrengen als het niet bevalt.. Lijkt me toch ook een belangrijke factor om in een eventuele aankoopbeslissing mee te laten wegen.

  • Luna schreef:

   Eh, ja, maar daarvoor is mijn site toch juist bedoeld! Om je te behoeden voor miskopen! :-)

   • JPW schreef:

    Tot op zekere hoogte. Je geeft het zelf regelmatig aan in je recensies: iedere vrouw vindt iets anders weer lekker. Dus hoe weet ik nu of ik het lekker vind als ik het zelf niet geprobeerd heb? In dit geval ben ik dan €130 kwijt als het niet iets is wat mij kan bekoren ;-) Trouwens: dit argument geld ook voor de overige wat duurdere vibo’s die je recenseert en niet specifiek voor deze. In ons geval zijn we al honderden euros ‘kwijt geraakt’ aan speeltjes die nu niet echt het plezier brachten wat we hoopten. Dure hobby dus ;-)

    • Josje schreef:

     Eens hoor… Luna is de beste tester ooit dat staat voor zich… maar ik ben bijvoorbeeld weer helemaal geen fan van de womanizer terwijl die dan weer perfect is voor Luna! Dat is nu eenmaal het lastige van seksspeeltjes, je kan moeilijk even een proefritje maken! Met wandvibrators die goed beoordeeld zijn kan je daar en tegen minder snel missers maken denk ik! :) kortom keep on testing luna!

 4. Pauline schreef:

  Ik kreeg hem als vervroegd moederdagcadeau (ja, naar aanleiding van jouw recensie) en hij ligt onder mijn kussen, klaar voor het grijpen. Echt WOW! Elke cent waard en ik kan me niet voorstellen dat deze ook maar iemand tegenvalt!

 5. Noor schreef:

  Ook ik heb hem en ben er helemaal vol van! en nu de zomer er weer aan komt, nou ja, volgens mijn agenda, heb ik een leuke / lekkere tip. Als het buiten heel warm is, leg hem dan eens een tijdje in de koelkast/vriezer…. geeft weer een hele nadere dimensie

 6. Lies schreef:

  Ook ik heb hem naar aanleiding van je hysterische review gekocht. En ik kan hem ook aanraden, zeker in combinatie met de womanizer. Hij ‘valt’ precies goed.

 7. Bertien schreef:

  Gewoon in de vaatwasser en op Marktplaats als het niet bevalt

 8. Buuf schreef:

  Hier beiden enorm blij met je review!! Like!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.