BOY TOY REVIEW #342: BIG FAT COCK PENIS SLEEVE

Naam: Big Fat Cock Sheath
Merk: Mr. B
Prijs: € 44,90
Afmetingen: 17 x 5 centimeter
Batterijen: n.v.t.
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘De Big Fat Cock Sheath Penis Sleeve van Mister B geeft u op simpele wijze een grotere penis zonder de bijkomstigheid van medicijnen of chirurgie.’
Is fat ook zo: nou ja, makkelijk, makkelijk????
score: 6

penis sleeve 1

Met de laatste nachtvorst van dit jaar achter de rug, althans, dat mag ik medio mei hopen, komt ook J.T. weer tot leven na zijn winterslaap. Gewekt door een vrolijke en megaslanke Luna die mij paar weken geleden wat nieuwe toys kwam brengen. In tegenstelling tot haar voorraad is die van mij wat geslonken dus ik had wel weer behoefte aan wat nieuws. Nou, dat heb ik geweten! Tijdens een gezellige koffie date kreeg ik een ‘onopvallende’ vuilniszak vol met spul om aan een grondige test voor jullie te onderwerpen. Op recente filmpjes hier op Climaximaal.nl kun je al zien wat ik voor spannends gekregen heb. Of er wat voor jou tussen zit? Ik betwijfel het want het heeft allemaal een hoog yukiyuki-gehalte. Maar misschien vind jij dat juist wel leuk of spannend. Anyway, lees mijn reviews hier online en je weet alles! Als eerste test ik de Big Fat Cock Penis Sleeve van Mr. B.! De wat? De Big Fat Cock Penis Sleeve dus! Heb ik je aandacht? Mooi!

Veel mannen vinden hun pik te klein, te dun of te krom. Zelden hoor je mannen klagen dat hij te lang en/of dik is. Feit is dat de meeste van die mannen een hele gewone, gemiddelde pik hebben. Helaas lijkt door de porno-industrie Extra Large meer het nieuwe gemiddelde, maar neem van mij aan, het heeft een reden dat het altijd dezelfde mannelijke acteurs zijn die je ziet. Toch heeft deze beeldvorming invloed op (sommige) mannen die wél een maatje (of 2) meer willen hebben… pik-size dan wel te verstaan. Nu kun je een hele dure operatie ondergaan en er misschien 1-3 cm bij krijgen (met het bijeffect dat hij niet meer strak fier overeind kan staan), of je kunt je toevlucht zoeken in ‘extenders’ (werken niet), pillen en poeder (werken niet) of pompen (werken tijdelijk). Maar je kunt natuurlijk ook een huls om je pik doen waarmee hij langer en dikker lijkt. Dit laatste is door de toy-industrie in de markt gezet als een Penis Sleeve. Dus de Big Fat Cock Penis Sleeve is niet meer dan een grote dikke pik huls.

penis sleeve 2

De Big Fat Cock Penis Sleeve zat in een nogal teleurstellende verpakking

Ook ik wilde mevr. J.T. wel eens op een pik met Afrikaanse afmetingen trakteren. Dit dan wel zonder externe hulp in te roepen. Vandaar dat ik deze huls op mijn verlanglijstje zette (nog dank voor het aanleveren van al het testmateriaal). Bij het uitpakken van de vuilniszak met toys was de eerste teleurstelling gelijk daar. De Big Fat Cock Penis Sleeve zat verpakt in een nauwsluitend plastic zakje met wat stickers erop (naam en korte handleiding). Niet echt een manier om een product te presenteren, maar goed, het gaat om de inhoud. Nou, die viel ook tegen. Een klein zakje met glijmiddel en de Big Fat Cock Penis Sleeve. Toegegeven, het voelde als een flinke jongen aan en ik kon niet wachten om het resultaat te zien en de uitwerking ervan.

Toen ik dat ding voor mij had liggen moest ik wel aan een pik-vormige klomp denken, don’t ask me why, maar goed. Unieke van deze Penis Sleeve is dat hij extra op zijn plaats gehouden wordt doordat hij een soort ring om je ballen heeft waardoor het ding niet spontaan van je pik kan schuiven. Nou ja, daar hoef je je überhaupt bij deze geen zorgen om te maken… want… je krijgt je pik er niet eens in. Althans…

Die Penis Sleeve had voor mevrouw J.T. niet gehoeven

Volgens de handleiding moet je je half erecte pik in de huls doen, dan 1 bal door de opening doen en dan de andere… HOE DAN?? Het materiaal is zo ‘plakkerig’ dat je wel iets meer glijmiddel nodig hebt dan wat er in het bijgeleverde zakje zit. Enfin, flinke klodder glijmiddel erin en dan bal 1 erdoor. Floep, daar schiet mijn half erecte penis er weer uit, herhaal stap 1… zucht… rustig blijven… 15 minuten en een boel gevloek later is het dan eindelijk gelukt. en… mevrouw. J.T. ligt in een deuk. Tsja, een redelijke moodkiller.

Maar voor volk en vaderland toch uitgeprobeerd. Resultaat? Nou voor mevrouw J.T. hoefde het niet zo. Het was omdat ik het eens wilde proberen. En voor mij? Nou… je pik beweegt toch wat in de huls en dat levert een mega vacuüm op (lucht kan niet weg) en het wordt een natte en glibberige bende.

Grootste afknapper is dat je het ding tijdens het spel niet even omdoet. Het is echt een pokkewerk om hem aan te krijgen. Tel daarbij op dat hij (in opgedroogde versie) meer stof opneemt dan een Swiffer-doekje en dat je klodders glijmiddel nodig hebt voor gebruik van deze Big Fact Cock Penis Sleeve en je zult snappen dat ik niet heel positief ben. Maar, eerlijk is eerlijk, hij geeft je die paar centimeter extra in lengte en breedte, hij blijft zitten en hij is met beetje water makkelijk weer schoon te krijgen. Dus hij doet wat er beloofd wordt! Dus vandaar toch 6 punten. Dus wil je je partner een keer op een maatje meer trakteren dan is dit zeker een goede keus. Mocht het dan toch teveel werk blijken om hem om te doen, heb je nog altijd een handige dildo om je kamer stofvrij mee te maken.

DE BIG FAT COCK SHEATH PENIS SLEEVE IS HIER TE KOOP (€ 44,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Else schreef:

  Hahaha en 10 punten voor de review – vooral voor die super vette goed bedachte typo – Is fat ook zo. 6 punten lijkt me nogal veel, maar vooruit – ook ik lag in een deuk.

 2. Laykam schreef:

  Ok nu zie ik dus een man in een schortje rondlopen en de kamer afstoffen met dit sing whahahahahahahaha thnx J.T leuk leesvoer op de vroege zaterdagochtend

 3. C.J. schreef:

  ROFLMAO (ouderwets)

 4. Alix schreef:

  Wow, racistische opmerking over “afrikaanse afmeting” mag er wel uit.

 5. Else schreef:

  Een 6, tsjonge dat had ik nou niet gedaan – zeker als het voor mevrouw JT ook niet zo nodig hoefde. En ik weet niet, is dat racistisch – kijken we te veel op Europa neer ? Is Afrika niet groot ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.