WOMANIZER 2GO (COMING SOON)


Op de site van Womanizer zelf kan ik er nog niks over terugvinden, maar geruchten doen de ronde én ik kon er ook al een plaatje van vinden; er komt binnenkort weer een nieuwe Womanizer op de markt! De Womanizer 2GO, die, de naam zegt het al; je gemakkelijker mee kunt nemen (in je handtas)! Soort lipstick vibrator, maar dan anders! Als-ie op de markt is zal ik uiteraard proberen om ‘m zo snel mogelijk voor jullie te testen!

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Laykam schreef:

  Gaan we nu wel allemaal aan de lipstickvibo (maar dan anders!)?

 2. Dees schreef:

  Ziet er wel grappig uit met dat ‘gat’ in de bovenkant… ben benieuwd naar je review!

 3. Buuf schreef:

  Ben heel erg benieuwd….laat maar komen!

 4. matthias schreef:

  Ik ben vooral benieuwd naar de PRIJS :p Hopelijk eindelijk een goedkoper alternatief voor hetgene ze al op de markt hebben ! :D

 5. Esmee schreef:

  Altijd handig, mocht je ineens overweldigend veel zin hebben om klaar te komen. Als hij net zo stil is als de Pro40 neem ik hem standaard mee naar kantoor.

 6. Mur schreef:

  Ik ben benieuwd! Ik ben een echte fan van de womanizer!! Absoluut mijn favoriet! Nu ben ik net uit elkaar met mijn ex en heeft hij mijn womanizer verstopt/weggegooid? Ik ben oprecht gefrustreerd… En een nieuwe kopen zit er ook nog niet in :( Opnieuw beginnen in een eigen huis is een duur geintje… en een womanizer ook

 7. Mur schreef:

  LUNAA!! ZE ZIJN ONLINE TE KOOP!! Ik heb het gevonden via beslist.nl. ze zijn te koop voor 159 euro. Ik kan niet wachten op jouw review!!

 8. Cynthia schreef:

  Kan niet wachten op je review!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.