WIN 1 VAN DE 3 SETJES SMARTBALLS

Dit is een afbeelding van smartballs fun factory winnen

Hebben jullie al gelezen over de #smartballchallenge? De challenge waarbij je, samen met Tess (van Tesstesst.nl), Ruud (van Missspoppie.be) en mij 3 weken lang, elke dag een kwartiertje, je bekkenbodem gaat trainen? Je kunt ‘m hier nog nalezen: TRAIN JE BEKKENBODEM MET DE #SMARTBALLCHALLENGE! Of je kijkt alleen de vlog, ook leuk: VLOG!

En… wij hebben iets heel leuks weten te regelen, namelijk extra setjes Smartballs om weg te geven aan… jullie!!! Van Fun Factory kregen we 10 extra setjes!!! HOERA! Ik geef 3 setjes weg en Tess en Ruud ook, en Jay, de man van Tess, mag ook een setje weggeven! Dus reageer hieronder, maar ook bij hen (ook bij ons allemaal op Instagram) (mijn Instagram-account: @lunaclimaximaal, die van Tess: @tess_tesst, die van Jay: @jay_tesst en die van Ruud: @miss_poppie_reviews om nog meer kans te maken op 1 van de setjes (je ontvangt dus de Smartballs DUO en de Smartballs UNO)!

Hoe kun je winnen? Gewoon door te reageren onder deze posting, of onder m’n berichtje op Instagram, maar… we zouden het wel héél erg leuk en gezellig vinden dat als je ze wint, dat je dus ook meedoet met de #smartballchallenge!

Win je ze nou niet? Of wil je ze gewoon zelf aanschaffen? Dan kan dat bij Bol.com bijvoorbeeld!

DE SMARTBALLS DUO KOOP JE DAN BIJVOORBEELD HIER (€ 23,90) >>
DE SMARTBALLS UNO KOOP JE DAN BIJVOORBEELD HIER (€ 19,90) >>

Dus! Reageer! Zeg iets liefs, iets leuks, iets aardigs! Of vertel me hoe het met jou bekkenbodemspieren gesteld is! De winnaars maken we donderdag 23 april om 11:00 bekend, zodat we je de Smartballs op tijd toe kunnen sturen, zodat je 27 april kunt beginnen! Hou je mail (en onze kanalen) dus goed in de gaten!

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. M. schreef:

  Ja!! Heel graag!! Lijkt me fantastisch om die spieren te leren controleren ♡

 2. Corrien schreef:

  Ohh ik wil heel
  Graag mee doen. Omdat ik net de njoy gekocht heb wilde ik ze niet aan schaven maar wil ze wel
  Heel graag winnen!! X

 3. G-T schreef:

  Zeker geïnteresseerd! Zou graag weer willen kunnen trampolinespringen met m’n peuter…

 4. Essie schreef:

  Yes, doe maar een setje van die ballen voor Es(sie)!

 5. Cjarlotte schreef:

  leuk leuk , naar 3 bevallingen mogen mijn spieren wel wat getraind worden! Misschien lukt het mij dan meer te ontspannen tijdens een orgasme.

 6. JJ schreef:

  Ik doe mijn bekkenbodem al paar jaar trainen bij de bekken fysio. Tegenwoordig nog omdat we kindje willen en dat helpt straks met kindje uitpoepen haha… Dus doe graag mee met jullie challenge, als ik 1 van deze geweldige setjes win

 7. A-C schreef:

  Oh! Leuk. Ik doe zeker mee met de challenge!. Kan wel wat extra trading gebruiken!

 8. Sandra schreef:

  Ja!!! Natuurlijk doe ik mee met deze challange. Ik heb doorgaand een hekel aan challanges maar deze is voor een goed seksleven! #teamgoedseksleven
  Ik ben de laatste tijd best bezig met mijn bekkenbodem. Met sporten (kickboksen) merk ik dat het echt nodig is om daar iets aan te doen. Als iemand te hard in mijn buik schopt, dan hoop ik dat ik daarvoor goed geplast heb….. #thekickofshame
  Ik vraag me ook af of het gebruik van grote toys invloed heeft op mijn bekkenbodem. Misschien rekt het te veel op en heeft het een negatieve invloed of misschien moet je dan meer spannen en ontspannen en werkt het positief?
  Hoe dan ook, ik ga echt mee doen en balletjes regelen / zoeken. Zou ook erg leuk zijn als ik ze win natuurlijk….. (wink wink).

 9. Frank schreef:

  Hey luun,

  Ik zou deze balletjes graag willen winnen voor mijn bestie. Na het zien van jullie vlog dacht zei ja dat is wel wat voor mij zeker omdat het meer is wat je traint . Zo wel gevoel wise als gezond houde van die area. Wij gingen er echt over nadenken na de vlog want wiste niet eens dat het zo veel meer is dan ja ecen iets in brengen top. Hoop meer van dit soort samen werkingen van jullie te zien leer en geniet ervan ga lekker door.

  • Mien schreef:

   Na het zien van jullie filmpje heb ik besloten om ook mee te doen. Deze stresskip hier houdt vaak veel spanning vast in d’r lijf en kan moeilijk tot ontspanning komen. Dit geldt ook voor mijn bekkenbodemspieren. Heel onprettig om moeilijk te kunnen ‘loslaten’.
   Ben benieuwd!

 10. Bianca schreef:

  Ik zou graag de uno winnen en met jullie mee gaan trainen Voor stevige bekkenbodemspieren , het zou fijn zijn als dat zou lukken

 11. Saar schreef:

  Oooeeeh! Ja! Ik wéét dus gewoon niet hoe het met m’n bekkenbodemspieren gesteld is… Zo erg is het! (is dat erg?!)
  Het lijkt me iig wel wat om daarbinnen een soort afgetraind setje spieren te hebben ;). Kan gelijk opgenomen worden in m’n corona workout – blijft het daarbinnen ook in vorm (en dan gloren daarna de gouden dagen van post-corona! Want tsja… Nog een paar weken geen contact. That sucks (smart)balls! :/)

  • Saar schreef:

   (oh ja, en laat maar komen die challenge… Leuk om ’t samen te doen! Ben ook vooral nieuwsgierig naar ’t resultaat. Komt er ook wetenschappelijk een voor- en nameting? ;) en hoe lang duurt de challenge? Beniehieuwd! )

 12. Emily schreef:

  Jaaa ik vind dit wel echt een leuke challenge!! Ik zou de balletjes wel voor mn bestie willen winnen! Heb zelf de balletjes van je joue maar heb haar ook helemaal leip gemaakt maar nu moet ze dus nog van balletjes worden voorzien.
  Jullie zijn wel goed bezig hoor. Zou jullie wel vaker met zn drieen willen zien vloggen!

 13. Miranda schreef:

  Wat leuk voor mijn moppie Miranda, ik denk dat ze dit wel heel erg leuk vind, heel stiekem heb ik er ook wat aan toch…

 14. Pauline schreef:

  Ik waag gewoon een kansje! De eerste jaren na de bevalling dacht ik dat het wel meeviel, maar toen ik een paar jaar later kinkhoest kreeg merkte ik dat het toch best wel effect had gehad. Ik heb bekkenbodemtraining geprobeerd, maar toen de therapeut er achter kwam dat ik niet op mijn hielen kon lopen, stopte ze met de training. Want dat onderdeel kon niet overgeslagen worden… Dat ik mijn hele leven nog nooit op mijn hielen heb kunnen lopen deed niet ter zake.
  Toch wil ik graag wat doen aan de lekkagemomenten. Ik had dus al bedacht mee te doen met de challenge, maar mijn budget laat momenteel elke aanschaf buiten de maaltijden om niet toe. En dat zal nog een paar jaar zo blijven…
  Maar misschien heb ik geluk en kan ik toch nu al meedoen!

 15. Dieter schreef:

  Hier ook handig. Derde zwangerschap is hier nu bezig. Altijd welkom voor ervoor en erna.

 16. Jessie schreef:

  Hoe lief weer een win actie en deze is nog voor een goed doel ook. Graag wil ik meedoen met de win-actie, zodat ik kan deelnemen aan de challenge. Want het is beroerd gesteld met mijn spiertjes down under. Dus een beetje training kan geen kwaad, dacht ik zo.

 17. Momo schreef:

  Oh grappig, ik heb echt al jaren oefeningen van de fysio hier voor.! Ben benieuwd of/hoe de smartballs anders zouden zijn :p

 18. Saar schreef:

  Hey! Ik ben wel benieuwd: heeft er iemand de balletjes thuis gestuurd gekregen en is diegene al aan’t oefenen? :)

  • Luna schreef:

   Ik denk dat ‘het’ allemaal meer gebeurt op Instagram! De winnaressen hebben de balletjes allemaal al gekregen en zijn ‘druk’ bezig… :-)

   • Saar schreef:

    Haha… ok daar moest ik om lachen.

    En he shit… ik heb geen Instagram…
    Dan toch maar zelf aan de balletjes *grijns*

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.