LUNA GEEFT WEG: TANTUS-PAKKET T.W.V. 210 EURO!

tantus weggeven
Alweer een paar maanden terug kreeg ik een hele doos met Tantus-speeltjes van het mannetje vanEasytoys.nl. ‘Voor je lezers’, schreef hij, ‘vinden ze vast leuk.’ En de afgelopen maanden is de doos langzaamaan leeg geraakt. En nu, met deze give away is-ie dan ook echt leeg! Wat mag ik deze keer weer weggeven? Om te beginnen een Twist anaalplug met een waarde van $ 41,74. Ik vond ook nog een leuke cockring, de Super Soft C-ring ter waarde van $ 10,99. Ook nog de Buzz#1 dildo. Die kost $ 71,30 en is wel een klein dingetje, maar dat hoeft geen enkel probleem te zijn, want als klapper van de week mag ik ook nog weggeven… de Tantus Uncut #1 ter waarde van $ 114,-!!! Ik heb hier al eens eerder over geschreven, maar ‘m zelf nooit getest. Ik heb er zelfs nog heel even over getwijfeld om ‘m stiekem te houden, maar hé, hoeveel dildo’s kan een meisje alleen hebben? Heel veel, maar ik heb er echt genoeg (en ik heb nog heel veel dingen liggen die getest moeten worden)! Dus daarom, deze laatste Tantus-give away (mogelijk gemaakt door het zeer genereuze mannetje van Easytoys.nl)! Het plaatje hierboven klopt dus totaal niet qua verhoudingen, want die Uncut#1 is dus echt flink! Je doet mee door hieronder een reactie achter te laten! Graag iets liefs of leuks of waarom jullie niet zonder mij kunnen, dat hoor ik ook graag! Ik maak volgende week woensdag, 31 augustus om 21:00 de winnaar bekend!!

Update: Ja, wederom een week later, sorry, sorry, maar! De winnaar van dit fantastische pakket is… Olove!!! Ik heb je inmiddels gemaild voor je adres en dit pakket komt zo snel mogelijk naar je toe (met naar de post gaan ben ik altijd supersnel, want het ‘postkantoor’ zit bij m’n supermarkt)!

Dit vind je misschien ook leuk...

24 reacties

 1. Mark schreef:

  De Crin omdoen terwijl ik de recensies / blogjes lees van Luna mmmmm dat is een feest opzicht en dan ook de eens de twist proberen terwijl ik aan Luna denk dat zal het feest compleet maken

 2. laykam schreef:

  Ik wens de winnaar veel plezier!
  Ow en Luna nu wil ik dus ook Lush spulletjes. Ik heb de site van hun al grondig doorzocht en wenste heel hard dat mijn pc een geurfunctie had!
  Heb je beginnerstips voor Lush?

  • Luna schreef:

   Ik ga op Maanisch.com binnenkort elke week een stukje schrijven over een Lush-product… word ik toch nog een soort beautymeisje, HAHA! Het ligt heel erg aan wat je zelf lekker vind qua geuren… citrus, juist heel zoet, kruidig?? Als je eenmaal begint, dan is het moeilijk stoppen hoor… The Comforter is een heel lekkere showergel, roze, superzoet… je hele douche ruikt naar een snoepwinkel, HEERLIJK! En als je een bad hebt, dan zijn die bad-bommen dus ook super (alleen wel duur)… maar ja, alles bij Lush is duur, maar echt, ik ben nog nooit zo gelukkig onder de douche vandaan gekomen… Elke dag weer feest!

   • laykam schreef:

    Tja ik hou van rozengeurtjes. Bloemig, jammer genoeg (of niet vanw me portomonee?) geen bad.
    Ik ga maar is kijken op je andere site dan hihi.
    Het is inderdaad duur, maar doe je er niet ook langer mee? Dat vermoeden kreeg ik?

 3. Iris schreef:

  Luna! Wat een superleuke weggeefactie!
  Ik ben net, na zestien jaar verkering, getrouwd in Las Vegas. Door Elvis. Huwelijksnacht was top, maar ik moet het natuurlijk wel spannend houden. Zo’n huwelijk is me wat…
  Liefs!

 4. Eva schreef:

  Hejhej! Wauw wat zou ik dit graag winnen! Mijn vriend en ik hebben al enkele speeltjes, maar je kan nooit genoeg nieuwe dingen proberen! Jammer genoeg studeren we beiden nog, dus dure speeltje zoals deze kunnen wij niet zomaar kopen… Dit zou dus super leuk zijn, zo tegelijkertijd ieders zijn nieuwe speeltje uittesten! Ik kan niet wachten om ze uit te testen ;)

 5. Sebas schreef:

  Mooi pakket! Wordt wel weer eens tijd om iets nieuws te proberen. Want door jouw reviews blijven we nieuwe dingen ontdekken!

 6. KissesFromBelgium schreef:

  Hey Luna, zonder jou zou en je pittige reviews zou ons seksleven toch een pak saaier zijn. Heerlijk pakket opnieuw, stuk voor stuk prachtige speeltjes. Hier zou mijn vrouw helemaal van ondersteboven zijn (en ikzelf ook uiteraard ;-) ), dus je mag ‘m zeker naar ons sturen. Komt zeker van pas wanneer de vakantie gedaan is en de kinderen terug naar school gaan. Terug wat tijd voor onszelf :-)
  Kussen en knuffels xxx

 7. LIN schreef:

  Wauw!!!! En of ik dit pakket graag willen winnen, ik kan een mega lang verhaal samen stellen. Maar hou het kort.
  Heeeeul graag!
  Xxxxx LIN

 8. Ricardo schreef:

  Wow! Wat een giveaway! Door jouw site zijn wij er van overtuigd geraakt dat je beter wat meer kunt uitgeven voor echt goede toys in plaats van te veel goedkope dingen aan te schaffen die dan blijken tegen te vallen (of yuki yuki zijn…). De Lelo Smart Wand Large hebben we door jouw recensie gekocht en dit blijft één van de favorieten in de slaapkamer :-)

  Vooral doorgaan met het onafhankelijk testen en geven van eerlijke adviezen :-)

 9. Erwin schreef:

  Ik ben compleet nieuw op speeltjes dus als iedereen al een speeltjes heb mag ik deze dan groetjes

 10. Jan Jansen schreef:

  Wij zouden dolgraag eens iets winnen en ik speel het niet langer cool: smeken is er over maar ik ga wel doodeerlijk zijn: Ik heb met mijn vriendin afgesproken dat dit soort (anale)toys enkel in huis komen als we er eentje winnen bij Luna.

  Da’s een drempel die voor ons véél lager ligt dan het zelf kopen. Luna geeft ons een veilig gevoel, een comfortabel, geruststellend gevoel. En wij hebben dat voorlopig toch even nodig om iets dieper in de wereld vd toys te gaan.

  Dus bij deze steek ik mijn lotje in de grote lottopot. :-)

  Alvast bedankt voor al je “werk”, Luna, geweldige site!

 11. Thomas schreef:

  Topvrouw. Topsite. Top weggeefpakket. Veel meer moet daar niet over gezegd worden :)

  Bedankt voor al je sappige reviews, zonder jou kocht ik hoogstwaarschijnlijk alleen maar slechte brol ;)

  Groetjes!

 12. Syl schreef:

  leuke actie Luna, voordat ik deze site ondekte kochten ik en mijn vriendin alleen maar de verkeerde spullen.
  en de term oekie joekie voor slecht spul is ons echt bij gebleven.
  deze set is echt cool.

 13. Olove schreef:

  Hoi Luna,
  Je blijft ons elke keer weer verrassen. Nu weer met een fantastisch pakket om weg te geven (en het is niet de eerste). Mijn vrouw en ik gebruiken geregeld een toy maar zijn toe aan the next step…. Met dit pakket komen twee fantasieën voor ons uit: anaal en een grotere dildo, tel de twee andere give aways op en we kunnen weer experimenteren. Het lezen van je reviews maakt ons geregeld in hogere sferen met fantasieën en ik zou het gaaf vinden als wij een keer de gelukkigen zouden zijn……. Net als vorige week begin ik met branden van een kaarsje en een schietgebedje doen……..

  Ik kan niet wachten tot de uitslag woensdag.

  Love Olove

 14. Esther schreef:

  Ik kom altijd weer terug. Al 15 jaar lang. Je bent toch echt wel de (s)expert voor mij! Heb ik je daar ooit al voor bedankt ? Bij deze. Heel heel erg hartstikke bedankt voor al je mooie, ontroerende, geile, boze, interessante en enthousiaste stukjes van de afgelopen 15 jaar… En wat een fijne aktie weer ! Lijkt me tof ’n keertje iets te winnen voor m’n liefie en mijzelf…

 15. Maaike schreef:

  Hoi. Als student met een klein budget kan ik niet zonder jouw reviews. Je hebt me al regelmatig weerhouden van een miskoop en ik heb nu een kleine collectie luxe en goede toys voor mijzelf en vriendlief. En de body massager als vibrator. Stom dat ik daar nooit zelf op kwam. Een goeie dildo ontbreekt nog maar je hebt een wereld voor ons geopend. Als wij deze winnen is dat mooi, maar zo niet heb je dan aanraders? Met een latexallergie gaan sommige dildos niet goed namelijk.
  Al met al: blijf jezelf en je bent awesome.

 16. Anita schreef:

  Originele reacties: ik ben daar zo slecht in. Hopelijk wordt er gewoon geloot, maak ik tenminste ook nog eens kans. Ik wil dit pakket heeeel graag winnen.

 17. Nieke schreef:

  Hoi Luna! Ik ga op de valreep toch nog een kans wagen op dit spannende pakketje!
  Ik volg je blog al een tijdje, maar durf nu pas een eerste reactie te plaatsen… En moesten er dan ook nog eens deze leuke speeltjes aan verbonden zijn, dan zal deze post voor mij alvast onvergetelijk worden!
  Mocht ik de winnaar zijn (fingers crossed), ik kijk er al naar uit om vrouwlief en mezelf lekker te verwennen…
  Groetjes!

 18. Danny schreef:

  nou aangezien je toch altijd te laat bent met bekend maken van de winnaar, doe ik nu, om 21:40 gewoon nog mee voor deze mooie prijzenpot!
  Lijkt mij echt een fantastische starter set! kom maar door!

 19. Niels schreef:

  Ahh stom. Wel ingevuld, niet verzonden. Haha
  Better luck next time.

  Voor de winnaar(es) heel veel plezier ermee ;-)

 20. Josje schreef:

  Zo ik heb niet eens meegedaan en vind het nu toch wel spannend worden wie dit pretpakket heeft gewonnen :’) Weer een super goede actie dit Luna! Veel plezier ermee voor de winnaar of winnares in ieder geval!

 21. Iris schreef:

  Ja wie?!

 22. Luna schreef:

  De winnaar is alllllang bekend hoor (nou ja, allang)… pakket is ook al onderweg… zelfs al ontvangen! :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.