#LUNA500 – DAG 24 – WIN EEN L’AMOUROSE VII ROUGE T.W.V. € 129,90

Deze give away is inmiddels gesloten!

Dit is een afbeelding van amourose rose rouge

OOOOOOOHHHHH YESSSSSSSS!!! Deze wil je winnen hoor!!!!! Ik mocht ‘m al eens testen en je kunt mijn review nalezen: VIBRATOR REVIEW #280: L’AMOUROSE PRISM VII! Maarrrrr! De versie die ik toen mocht testen had geen warm-wordende-functie (de oranje op de foto)! Het exemplaar dat jij kan winnen wordt dus wél warm! YESSSS!!!! Helaas lijkt het erop dat het merk L’Amourose er binnenkort mee stopt (of al is gestopt)! Echt helaas en ik snap er niks van, want hun producten zijn geweldig mooi en ook geweldig GOED!

Of! Je waagt een kans om ‘m te winnen!
Hoe dan?
Geef in de comments antwoord op de vraag; Welke geur maakt jou geil?

Ik maak de winnaar 1 december bekend.
En vergeet ook hier weer niet een geldig e-mail-adres te gebruiken (dit e-mail-adres wordt niet gepubliceerd, dus blijft anoniem voor de rest van de wereld, behalve voor mij)!
Meer informatie over al m’n give away’s van deze maand vind je op de #LUNA500 SEXTOY PARTY-pagina.

Dit vind je misschien ook leuk...

108 reacties

 1. Henk schreef:

  De geur van kokosolie!

 2. tom schreef:

  De geur van een vers gebakken cake

 3. Waik schreef:

  Als je dichtbij een knappe vent staat, de geur van z’n eau de toilette ruiken. (Natuurlijk geldt dit dus niet voor elke vent.. of elk geurtje :p lekker specifiek..)

 4. E schreef:

  Feromonen want die kan ik ruiken. Lucky me

 5. Peter schreef:

  Helaas is mijn reukvermogen verdwenen, dus ruik ik niets meer.

 6. Joyce schreef:

  Sauvage van dior als mijn man die op heeft Mmmm Danm dan gaat alles staat behalve mijn horloge haha

 7. Vera schreef:

  Het luchtje wat mijn vriend vaak droeg aan het begin van onze relatie. Bij speciale gelegenheden doet hij dat lichtje nog eens op, dan ben ik heel de avond geil!

 8. dirkie schreef:

  Ik vind vanille altijd heerlijk ruiken, misschien niet meteen geil maar meer een fuzzy, yummy, warm gevoel. Wat ik wel heel geil vind, maar dat is minder specifiek omdat het merk minder belangrijk is, net gewassen haar, de geur van shampoo in combinatie met de zachtheid van haar haar is heerlijk.
  Maar de meest opwindende geur blijft toch die van de vrouw zelf, even net wat dieper ademen door de neus tijdens een vrijpartij, en dan vooral tijdens het oraal verwennen, ik hou er erg van. Ook niet erg specifiek hihihi.

 9. Erwin schreef:

  De geur van mijn vriendin als ik haar aan t likken ben….daar word ik bloedgeil van….

 10. Danny schreef:

  We vinden beide de geur van vanille heerlijk. Vandaag eens op wikipedia gekeken…vainilla…geen wonder dus !)

 11. Jo schreef:

  Ik wordt niet zo zeer geil van een geur vooraf, maar meer van de geur achteraf. Als je fris gedoucht terug in de slaapkamer komt en daar dan nog de sexgeur hangt. Ik krijg dan eigenlijk meteen weer zin.

 12. Maurice schreef:

  RUBBER!!! (Latex) absoluut!! Zelf een binnenband van een fiets, hahaha

 13. Crmn schreef:

  De geur van haardvuur, kaarsjes, olielampjes etc. De geur van warmte ruikt naar belofte. Geeft romantiek, verlangen. Wat past dat mooi bij de dit warmmakertje!

 14. Marjan schreef:

  Als ik zie dat een zeker iemand verse gember staat te schillen en ik ruik de eerste geurdampen die vrijkomen…. ik wéét wat er gaat gebeuren,,,,, mmmmmmmmmmm

 15. JJ schreef:

  Eu de Parfum! Vooral het luchtje Jean Paul Gaultier Le Mâle en James Bond 007, maar ff serieus mannen kunnen zóó lekker ruiken! *Kwijl* Hoeft niet eens parfum te zijn Aftershave van manlief is al genoeg

 16. F. schreef:

  BRUT ! (een vintage aftershave uit de jaren 60/70….weet niet of dat nog te koop is)

 17. DibbesD schreef:

  Het geurtje van mijn man, de geur van verse hotelkamer, haardvuur, roosterende marchmellows, warme chocolade en de geur van een kletterende regenbui. En nog veel meer. Mijn neus werkt fantastisch!

 18. DeArie schreef:

  Misschien raar maar de geur van grapefruit, en of kokos. Beide geurtjes van douchgel die we samen gebruiken voordat we naar bed gaan. Dus lekker fris en fruitig wil mij wel in de mood brengen eigenlijk!

 19. Doris schreef:

  Niet een specifieke geur. Wel een laatste vleugje aftershave oid dat aan het einde van de dag nog over is, gemengd met de geur van de man die het luchtje draagt.

 20. Anne schreef:

  Wat een leuke reacties hier, ik kan mij in velen vinden. Ik heb op zich niet dat een geur mij geil maakt, maar ik ben wel dol op de geur van mijn man (JP gaultier) en zijn douchegel van NIVEA Men, gewoon heerlijke mannelijke geuren…..kan ik hem wel opvreten !

 21. Carmen schreef:

  Warme mannengeur.. en nee geen zweet… het is een combinatie met eigen huid/geur en deo/parfum en dan natuurlijk die feromonen… mmmmm

 22. Dennis schreef:

  Anaïs Anaïs van Cacharel. Een studievriendin van me had dat altijd op. Gek maakte ze me daarmee. En nu, ruim 20 jaar later ruik ik het weer op mijn werk bij een jongedame. Maar dat blijkt musk van de bodyshop te zijn. Mmm

 23. M schreef:

  Dat is toch echt het parfum van mijn vriend, vooral als hij deze net heeft opgespoten! Heel vervelend als ik een andere vent tegenkom met juist dat geurtje, haha.

 24. Babe schreef:

  De geur van vers gewassen beddengoed… niet elke geur van wasmiddel is lekker en wasverzachter vind ik te sterk ruiken… maar mijn vers gewassen beddengoed (ecover kamperfoelie) = mmmmm

 25. Claire schreef:

  Hoi Luna, deze zwanenhals ziet er heerlijk uit. Weet je wat mij echt geil maakt is de geur van kokos. Kokos doet mij altijd denken aan de olie die ik smeer als ik naakt ga zonnen. Lekker bakken en geprikkeld worden door de zon. Dus ook onder de douche of bodylotion met de geur van kokos doet mij aan die momenten herinneren en geeft mij dat geile gevoel direct…… kan niet wachten op de zomer….. XXX Claire

 26. Maaike schreef:

  Ylang ylang doet het echt voor mij. Ooit een vriendje gehad dat massageolie had gehaald met deze geur. Heerlijk opwindend. Nog steeds als ik deze geur ruik, kom maar op dan :)

 27. Jeroen schreef:

  De geur van pasgewassen en gefohnd haar. Maak niet uit welke shampoo. Maar als mijn vrouw langs komt lopen met pasgewassen en gefohnd haar, dan is het meteen prijs. Heerlijk.

 28. Kim schreef:

  De geur van zomer … zonnebrand crème met lichte geur van mooie mannen zweet.

 29. Sandra schreef:

  Nog niet ontdekt :)

 30. Rian schreef:

  De geur van mijn vriend, met name in combinatie met een zomerse vakantiedag =)

 31. Anita schreef:

  Ylang Ylang.

 32. Antje schreef:

  Leer een beetje maar vooral in de zomer, hebben mannen een bepaalde geur aan zich ( en nee ik bedoel geen zweet geur) en dat in combinatie met hun aftershave of shampoo…
  Ik heb geen flauw idee waarom, maar het heeft echt een geurtje dat wat met me doet!

 33. Sandy schreef:

  Het geurtje van mijn vriend (aanstaande man) La Male van Jean Paul Gaultier. En dan helemaal als ie zich net heeft gedoucht, dan ruikt zn haar ook zo lekker! Als je dan ‘s avonds tegen elkaar aan ligt.. Ik krijg het dat helemaal warm.

 34. Annika schreef:

  Ik probeer voor mezeld duidelijk te krijgen welke geur dat is, maar ik heb dus echt geen idee.. zal eens opletten de komende tijd :)

 35. Johnny schreef:

  Hahaha, wat een leuke vraag weer. Vanzelfsprekend word ik super geil van de heerlijke geur van het poesje van m’n vrouw. Heerlijk ls haar lekker gebeft heb en mijn halve gezicht vol zit met haar geile sap uit d’r poes. Maar daarnaast ook haar heerlijk vlad geschoren oksels. Die heeft ze gelaserd en daar zit ooit haar op. Ik kan niet zeggen wat ik ruik, maar wanneer ik haar pak, waar ze op haar rug ligt, doe ik altijd haar armen omhoog. Ik ruik neem dan haar heerlijke geur van haar gladde oksels tot me en word daar zo bloedgeil van. Heel vreemd misschien, maar het gebeurt eenmaal zo. Zo lekker. Hmmmmm

 36. Loes schreef:

  De nootachtige geur van massage olie. Die van kneipp is heel fijn. Misschien een leuk idee voor een review? Oeh, of een vergelijkingstest a la Luna!

 37. Wijnand schreef:

  Net gemaaid gras.

  Waarschijnlijk door mijn eerste sexervaring

 38. Sandra schreef:

  Parfum van mijn vriend. Diesel Only the brave

 39. Sandy schreef:

  De geur van kokosolie, aangezien dit ook in bed gebruikt word ;) Maar ook die typische zomergeur van zonnebrandcreme/zwembad maakt iets in mij los.

 40. Sophie schreef:

  Als een man een bepaald geurtje op heeft met het liefste iets van vanille en een beetje musk erin. Heerlijk vind ik dat!!

 41. Buuf schreef:

  De lichte zweetgeur van mijn eigen man….. als hij onuitputtelijk met mij bezig is!!

 42. Ier schreef:

  Als het flink regent en onweert buiten, de deur of het raam open en die (onbeschrijfelijke) geur… Dat doet wat!

 43. Jette schreef:

  Oh yesssss! Ik word geil van een bepaalde geur die in sommige verzorgingsproducten voor mannen zit. Ik had ooit een haarwax van de HEMA die ernaar rook, en af en toe loopt er op straat een man langs die ernaar ruikt en dan kom ik altijd in de verleiding hem te volgen….. Ik doe het maar niet, te creepy :p

 44. Anne schreef:

  De geur van de lucht op een zwoele zomeravond en musk werken beide zeer goed. Maar het lekkerst vind ik een man die naar man ruikt. Geen zweetlucht maar gewoon frisgedoucht. Dan wil ik toch het liefste mijn gezicht in zijn hals duwen en de geur diep opsnuiven. Heerlijk.

 45. Janine schreef:

  Nach champa

 46. MY schreef:

  aqua Di goia, een heel lekker geurtje dat mijn vrouw met name draagt als we uit gaan. Altijd fijn als ze nog net even iets beter haar best doet om er goed uit te zien.

 47. Emily schreef:

  Sommige mannen geuren word ik helemaal leip van. En als er dan ook nog n knappe vent aan hangt glij ik helemaal van mn stoel. Vooral leuk als het klanten zijn op mn werk en mn collega al helemaal in de gaten heeft wat er gebeurd. Uiteraard worden die mannen ook uitgebreid besproken zodra ze de deur weer uit zijn.

 48. Goefer schreef:

  Parfum van mijn vriendin, heerlijk!

 49. Angela schreef:

  De geur van seks, wanneer je terugkomt in de ruimte nadat je even weggeweest bent. Die geur maakt mij nog geiler!!

 50. Ralph schreef:

  Hallo Luna,

  Is het gek als ik zeg dat de geur van chloor mij geil maakt.
  Oftwewel zwembad geur…. Kleedhokjes…
  Dan kun je wel raden wat daar gebeurt/gebeurt is.
  Dus als ik naar een zwembad ga, die ik altijd een wat lossen zwembroek aan en geen strakke speedo. Dat zou er tegenover de andere gasten niet correct uit zien.

 51. S schreef:

  Sommige mannen geuren kan niet precies zeggen welke maar kan er dan helemaal van
  genieten

 52. Alex schreef:

  Ik vind een dennenbos op een hete zomerdag erg zinnenprikkelend ruiken. Dat harsige, beetje houtige, honingachtige. Vooral als je dan na een wandeling samen ergens een kleedje neerlegt, en met je neus in de varens en dennennaalden eindigt ;-)….

 53. E schreef:

  De geur van het wad of dieselmotoren.. Doet mij denken aan ‘echte’ zeemannen.

 54. Jessie schreef:

  Oef… geur van kampvuur, bos, wildkamperen… in kilometers omtrek niemand in de buurt, vuurtje, sterrenhemel, you do the math ;)

 55. Yolanda schreef:

  Acqua di Gio van Armani
  N heerlijke geur
  Echt lekker als mijn man thuis komt van n dag werken, hij me kust en ik dan n vleugje van zn aftershave opsnuif .. mmmm

 56. Ju schreef:

  Dat is de geur van een massage & body oil, cardamom & patchouli. Deze geur brengt me terug naar mooie, heerlijke momenten ;-)

 57. Mo schreef:

  Mo de geur van een kampvuurtje. In het bos. De geur vab het bos in combi met de geur van het hout, het knetteren van het vuur….zo nou dan wil het mij mjj ook wel gaan knetteren :-)

 58. Lj schreef:

  Paco Rabanne One Million, dit geurtje is heaven

 59. Ron schreef:

  Ik heb niet echt een geur dat ik zeg van daar word ik geil van. Maar als ik boss bottled op heb dan word ik zowat op gevreten. Dat is wel een leuk weetje van mijn vrouw

 60. Aletta schreef:

  De geur in de hals van mijn man als de zon erop geschenen heeft. In die geur wil ik wonen.
  Patchouli vind ik met mijn verstand echt vies maar het doet iets met m’n lijf, raar!

 61. Dave schreef:

  Tja.. Dat is een makkelijke… Mijn vrouw. Mijn vrouw ruikt zo heerlijk! en mijn vrouw in combinatie met Chanel is helemaal onweerstaanbaar!

 62. Pauline schreef:

  De lichaamsgeur van mijn ex… als hij in het weekend mijn zoon op heeft gehaald ben ik de rest van het weekend van slag. Want ja, het is wel mijn ex…

 63. L schreef:

  Geur van vers gesneden aardbeien gecombineerd met de geur van warme chocolade en dit wanneer we alleen thuis zijn

 64. Rambo schreef:

  Ik heb geen idee welk luchtje maar stiekem is het de favoriet van een vriendin van mijn partner :)

 65. Lotte schreef:

  De geur van mijn man samen met zijn parfum Kouros (een klassieker), heerlijk!

 66. Ridgeheart schreef:

  De geur in huis van een versgebakken appeltaart, heerlijk! Dat in combinatie met mijn vrouw die een slagroombus loopt te schudden…

 67. Mireille schreef:

  Z’n trui die dan ‘toevallig’ onder m’n bed is geschoven en vergeten. Heel vervelend.. Vaak zit daar nog een restje blue de Chanel op. Herken ‘m uit duizenden. Maar oh oh oh wat een feest!

 68. Mea schreef:

  Oh, van alles maar vooral een lekkere als hij met een lekkere zeeplucht uit de douche komt. En als ik het luchtje dat hij droeg toen ik 22 jaar geleden net verliefd was (between sheets) krijg ik nog steeds knikkende knietjes. Best jammer alleen dat hij het nooit meer draagt

 69. Maaike schreef:

  Wat een super toffe vibrator! Ik hoop dat ik ‘m win! Ik ga voor de heerlijke geur van Campagne!

 70. Laykam schreef:

  De geur van mijn man :)
  En de geur die om ons heen hangt na de seks.
  Dan zou ik zo nog een keer willen hihi
  Ow en heel vreemd misschien maar de geur de dag erna. Al heb ik gedoucht, de dag erna hangt er nog een geurtje bij mij.

 71. Ans schreef:

  De geur van vers afgereden gras
  Als mijn m’n man het gras heeft afgereden mmm

 72. Patricia schreef:

  Oh dan denk ik toch wel de geur van een dennenbos :)

 73. Mir schreef:

  Onze massage olie, zijn shirt die hier blijft liggen als hij hier niet is, waar ik dan in kan slapen :)
  En het luchtje Boss Bottled van Hugo Boss <3

 74. Eva schreef:

  De geur van vers manlijk zweet. Dus niet aan het eind van de dag maar als er net een half uurtje hard gewerkt is.

 75. Wouter schreef:

  Een combinatie van de geur van hout, eucalyptus en amandel olie. Lavendel wierook stokje erbij, en dan zijn we niet te houden

 76. N schreef:

  De ( zweet ) geur van mijn vriend vind ik vaak erg opwindend. Ook het luchtje dat hij op had de eerste kaar dat wij met elkaar gingen afspreken zorgt voor een goeie stemming !!!

 77. M schreef:

  Oooh, dat weet ik wel Fahrenheit van Dior. Echt als iemand dat op heeft loop ik gewoon mijn neus achterna, wordt daar erg opgewonden van!!!

 78. HG schreef:

  De geur van een fris gewassen en geschoren vagina die nat is. Klaar om verwend te worden.

 79. Black-eyed schreef:

  De geur van chocolade :D

 80. Fredje schreef:

  Oooh ja, goede vraag! Als je snuffelt aan een fris gewassen piemel en dan toch ineens dat lekkere beginnende ‘piemelluchtje’ daar ergens bij de eikel ontdekt… :-) En nog een geurtje uit het laboratorium: Blue de Chanel. PURE. LUST.

 81. Marco schreef:

  De geur van een heerlijke massage olie

 82. Jan jansen schreef:

  De geur van haar slipjes…kan het niet laten er nog even aan te ruiken alvorens ik ze in de wasmachine gooi, de ene na de andere :bloos

 83. Rikkie schreef:

  Ik word niet echt heel geil van specifieke geurtjes. Behalve misschien de geur van mijn vriendin haar vagina :) En gek genoeg de geur van mijn eigen piemel misschien xD

 84. M schreef:

  Kersen glijmiddel :)
  Mannen luchtjes (parfum)
  Bloemen
  Kokos

 85. M schreef:

  Kersen glijmiddel :)
  Mannen luchtjes (parfum)
  Bloemen
  Kokos olie

 86. Misha schreef:

  D’r poes! Uiteraard niet na een hele dag zweten, maar in de avond na het douchen of het bad.
  Dat kan mij wel in de stemming brengen.

 87. Myrthe Moon schreef:

  Vers mannenzweet en Hugo Boss, of een mengeling van beide. :)

 88. Ted schreef:

  De geuren die vrijkomen bij het koken. Dat kan m’n vrouw zálig. Koken is haar passie. Haar zien (en ruiken) koken is de mijne. Inclusief de smaak én het toetje natuurlijk!

 89. Cornelis schreef:

  Een geur waar ik stiekem heel erg van kan genieten: latex. Helaas niet met medeweten van mijn lief. Maar ook de odeur van een lief en gepassioneerd studiegenootje van me, waarmee ik heel intens kan knuffelen, doet wonderen. Al vraag ik me af of het haar geur is of de knuffel…. ;)

 90. Le schreef:

  Vanille.. Geen idee waarom. Is gewoon lekker

 91. diana schreef:

  De geur van vroeger hahah.
  Er was ooit een jongen die david heette, hij had een leren jas en hij had joop op.
  Die combi. Dat was hem gewoon.

 92. Joyce schreef:

  Super trashy, ik weet het … maar One Million van Paco Rabanne!

 93. Lisette schreef:

  Witte truffel. Mijn vriend wordt daar helemaal wild van en zet de heerlijkste gerechten op tafel. Zijn passie en emotie is dan zo geweldig om te zien. Wat een heerlijke man is het!

 94. Sandra schreef:

  Als hij fris gedoucht beneden komt, mmmm

 95. Tanneke schreef:

  De Geur van versgemaaid gras, de geur van de lente. Dat geeft me energie en energie betekend ruimte voor seks!

 96. Jess! schreef:

  Toy cleaner geur, daar wordt ik geil van. Sensuva Think Clean Thoughts in het specifiek. Het is ook een soort paradox – sextoy schoon, weer geil, weer niet schoon….

  Daadwerkelijk is het geur witch hazel denk ik. De AH maakt tegenwoordig een handzeep met hetzelfde geur dat voor mij (en ook vriendje) alleen voor sexy afleiding kan zorgen.

  Mocht ik winnen, beloof ik het PVIIR zeker goed schoon te onderhouden (-: 0

 97. Laura schreef:

  De meeste geile geur is voor mij toch wel de geur van een sexy man. Een lekker luchtje gemengd met zweet en natuurlijk feromonen.

 98. Jessica schreef:

  Bijoux indiscrets l’essence de boudoir. Is een spray voor je lakens. Heb je ook in bodymist.
  Ik spray het vaak op de gordijnen om de geur in de kamer te hebben, maar niet echt op m’n beddengoed (anders vind ik het heel heftig). Dus als je dan de kamer binnenkomt ruik je meteen wat de plannen zijn ;)

 99. Yvette schreef:

  Allure homme sport van chanel en de geur van massage olie.

 100. Lola schreef:

  Haha gênant, maar dat was altijd de geur van Axe Africa, de geur die megapopulair was bij alle rienerjongens toen ik net in de puberteit kwam. Nu draagt natuurlijk niemand dat meer maar als ik het ergens ruik moet ik altijd even terug denken aan die tijd ^^

 101. Nike schreef:

  Lavendel-geurtje… niet zo zeer om de geur van lavendel… maar wel omdat het de geur is van onze massagekaars… zodra ik deze geur ruik weet ik dat mij een geile verrassing te wachten staat!

 102. Arjan schreef:

  Over het algemeen gewoon de lichaamsgeur die je ruikt als je dicht bij elkaar een gesprek voert…. (gecombineerd met een lichamelijke aantrekkingskracht). De combinatie is zoooo aantrekkelijk en opwindend

 103. k schreef:

  de geur van cotton massage olie

 104. R schreef:

  Ik word geil van de geur van mijn vrouw! Heerlijk,

 105. Petra schreef:

  Vanille…

 106. Guido schreef:

  Heel simpel. Als mijn vriendin weer eens haar vingers onder mijn neus duwt nadat ze in haar kut geweest zijn. Jammie

 107. Joyce schreef:

  Vanille geurkaarsen

 108. Elke schreef:

  Geurtje van mijn man: Eternity van CK

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.