GAST REVIEW: LELO SMART WAND MEDIUM

Ik kreeg onderstaande review van lezeres J. nog op tijd ingestuurd om mee te dingen naar de LELO Tiani 24K (de uiterste inzenddatum was 1 april), maar ik kreeg ‘m niet op tijd gepubliceerd! Lezeres J. heeft helaas niet gewonnen, maar hij review is het zeker wel waard om gelezen te worden! J. reviewde de LELO Smart Wand Medium, een speeltje dat ik ook in huis heb (en hier lees je mijn review van de LELO Smart Wand Medium).

Naam: LELO Smart Wand medium
Producent: LELO
Prijs: € 139,-
Formaat: 226 mm lang x 55 mm breed
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Het verkooppraatje: ‘Dit is geen massager of vibrator… dit is Goddelijk. Het is alsof je verbonden bent met Hogere Machten die jou uitnodigen je lusten tot in de fijnste details te ervaren.’
Is dat ook zo: He does the trick. Maar het blijft hard werken om een orgasme te krijgen.
Cijfer: 8/10

lelo smart wand medium

Laat ik beginnen met te vertellen dat ik heel lang heb gewikt en heb gewogen wat nou een verstandige keus zou zijn. Ik kom ontzettend lastig klaar en er zijn blijkbaar weinig vibrators die hier echt geschikt voor zijn. Ik heb echt heel krachtige, diepe trillingen nodig. Uiteindelijk na mailcontact met Luna heb ik de Smart Wand Medium aangeschaft. Achteraf heb ik een beetje spijt dat ik niet voor de LELO Smart Wand Large ben gegaan, omdat die nog krachtiger en groter is, waardoor het waarschijnlijk nog wat makkelijker zou zijn om een orgasme te krijgen. Luna adviseerde dit wel hoor, maar hij leek me zo indrukwekkend groot dat ik dat niet goed aandurfde als eerste seksspeeltje.

An sich is het dus echt een heel fijne vibrator. De diepe trillingen zijn absoluut fijn, maar soms gewoon nog niet altijd voldoende voor mij om makkelijk klaar te komen. Uiteindelijk kom ik meestal wel klaar, maar met de LELO Smart Wand Medium is het dan soms al te gevoelig geworden om echt lekker te zijn. Meestal gelukkig niet en dan is het orgasme wel heel fijn en diep. Wij gebruiken deze vibrator eigenlijk altijd bij de seks samen, misschien ook handig om te vermelden.

lelo smart wand medium verpakking

Het nadeel wat ik door gebruik heb ervaren is dat je, als je per ongeluk op het verkeerde knopje drukt (als je bijvoorbeeld harder of zachter wilt) je van ritme wisselt en je dan het hele menu weer door moet om bij de vorige stand te komen. Je kunt je voorstellen dat als je net lekker op weg bent, het niet echt helpt als je je eerst weer moet concentreren op het zoeken van het juiste programma. Het zou misschien voor mij beter zijn als de hard-zacht knopjes bij elkaar zitten en iets naar onder of boven de knopjes voor de programma’s. In de praktijk komt het er op neer dat ik alleen het eerste programma gebruik; non-stop trillen op de hardste stand.

Qua schoonmaken is het een peulenschil, er zijn nergens randjes waar viezigheid in kan gaan zitten. Het is ook heel fijn dat hij oplaadbaar is en dit gaat trouwens ook best snel! Je merkt op een gegeven moment dat de trillingen minder worden naarmate de batterij leeg gaat, dus het is wel handig om te zorgen dat je dat voor bent, want in mijn geval kom ik van minder trillingen dus gewoon niet meer klaar.

Als eindoordeel geef ik hem toch een 8. Het is blijkbaar gewoon heel ingewikkeld om mij klaar te laten komen en meestal lukt dat wel met de LELO Smart Wand Medium, dus dat vind ik heel fijn, want zonder vibrator en in dit geval dus zonder de Smart Wand zou ik helemaal niet klaarkomen. De nadelen neem ik graag voor lief. Ik hoop wel dat ik ooit nog een vibrator ontdek waarbij het nog wat minder gecompliceerd is om klaar te komen.

Ik had door het verkooppraatje een beetje gehoopt dat het een peulenschil zou zijn om klaar te komen, maar helaas blijft het voor mij ‘hard werken’.

DE LELO SMART WAND MEDIUM IS HIER TE KOOP (€ 139,-) >>

Lieve J.! Dankjewel voor je review! De LELO Smart Wand Large trilt inderdaad nog harder en dus dieper dan de Medium, maar dat is nogal een groot apparaat tussen de lakens (maar het waard, echt). Ik heb er ook een item over geschreven: VERSCHIL TUSSEN DE LELO SMART WAND MEDIUM EN DE LELO SMART WAND LARGE! Misschien kun je gaan sparen voor de Large? Al is een Europe Magic Wand goedkoper (en met diepere trillingen, maar zonder vibratiepatronen).

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Marijke schreef:

    Leuke review! Ik ben altijd erg fan van Lelo (de producten zijn ZO mooi he!). De smart wand is ook al zo stijlvol. Ik gebruik ook vrijwel altijd het non-stop trillen standje anders kan het erg lang duren voor de climax er is!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.