BOY TOY REVIEW #217: PULSE 2 DUO

Naam: Pulse 2 Duo
Producent: Hot Octopuss
Prijs: € 89,90
Formaat: 11 centimeter x 6 centimeter
Waar te koop: Bol.com
Batterijen/oplaadbaar: de Pulse zelf is oplaadbaar, de afstandsbediening heeft een knoopcel
Het verkooppraatje: ‘De PULSE 2 DUO is een must-have voor alle mannen die op zoek zijn naar een veelzijdige masturbator. De PULSE is een multi-award winnende stimulator voor mannen welke gebruik maakt van oscillaties.’
Is dat ook zo? Het is een verdomd leuk apparaatje voor mannen
score: 9.5/10

pulse 2 duo

Vorig jaar testte J.T. de Pulse (BOY TOY REVIEW #153: PULSE, HOT OCTOPUSS MASTURBATOR). Dit speeltje kreeg van J.T. een 9,5 en toen mijn man J.T’s review las was hij een beetje pissig dat ik de Pulse had weggeven. Want zo’n goed speeltje had hij dus eigenlijk graag zelf willen houden. Mijn man was dan ook heel gelukkig toen de Pulse 2 Duo uitkwam en wij deze ook nog eens opgestuurd kregen van het bedrijf Hot Octopuss in ruil voor een eerlijke review!

Poging 1 met de Pulse 2 Duo

Mijn J. was zelfs zo enthousiast dat hij de Pulse 2 Duo meteen nadat het pakketje was gearriveerd door de postbode uit mijn handen rukte en zijn pik erin legde. Hop, zo, zonder de gebruiksaanwijzing te lezen en op klaarlichte dag met de gordijnen open. Binnen 30 seconden gaf hij de Pulse 2 Duo aan mij met de mededeling: “Hij doet het niet.” “Je hebt het niet eens goed geprobeerd”, zei ik. “Je zou hier toch binnen een minuut mee klaar kunnen komen of niet?”, was zijn antwoord. “Eh, ja, als je pik er goed in ligt ja”, zei ik. Maar goed, dit was dus poging 1 en deze poging laat meteen even zien dat mijn J. en ik uit hetzelfde ADHD-hout gesneden zijn.

pulse 2 duo solo

Poging 2 met de Pulse 2 Duo

Poging 2 kwam diezelfde avond, maar dan in bed. “Je moet ‘m er gewoon in stoppen, maar er wel voor zorgen dat je eikel en je toompje op dat ronde cirkeltje komen te liggen”, zei ik terwijl J. bezig was om z’n nog slappe piemel in de Pulse 2 Duo te proppen. “Ik heb geen toompje, dat weet je toch”, reageerde J. geïrriteerd (J. heeft geen toompje meer) (iets te fanatiek geweest) (don’t ask). “Nou en”, zei ik, “dat maakt niet uit, ook besneden mannen kunnen dit ding gebruiken, ik heb het allemaal al opgezocht, ik ben niet gek, moet ik het even doen?” “Ik weet heus wel hoe ik m’n pik ergens in moet stoppen hoor”, zei hij. “Nee, maar het moet op een speciale manier”, piepte ik en begon aan een poging om zijn inmiddels stijf geworden piemel in de Pulse 2 Duo te stoppen. Ondertussen had ik de afstandsbediening in m’n hand en daarmee kon ik de Pulse ook nog eens laten trillen. Aan. Standje 2. Standje 3. Uit. Aan. Standje 2. Standje 3. Uit. “Hou maar op, zo gaat het niet”, zei hij. We keken daarna nog heel gezellig naar een herhaling van RTL Boulevard op RTL 4.

Poging 3, 4, 5, 6, 7, 8, etc.

Gelukkig heeft J. de moed niet opgegeven na poging 1 en 2 en is hij daarna zelf met de Pulse 2 Duo aan de slag gegaan. Dus zonder mij erbij. Zonder pottenkijker die het denkt beter weten. En… de Pulse 2 Duo werkt. De Pulse 2 Duo werkt zelfs perfect. “Zeg maar dat ik ‘m een 10 heb gegeven”, laat mijn echtgenoot weten. Hij heeft uiteindelijk alle Pulse-standjes uitgeprobeerd

De Pulse 2 Duo in short

De Pulse 2 Duo is dus de opvolger van de Pulse en… een seksspeeltje dat de naam ‘guybrator’ mag dragen, want het is een soort vibrator voor mannen. Alleen vibreert de Pulse niet, maar hij oscilleert. In de Pulse bevindt zich een kleine, ronde powerplate die heel snel beweegt, oftewel: oscilleert. Een oscillator dus. Je legt je eikel (met dus je toompje of frenulum) (maar ook besneden mannen of mannen die hun toompje zijn kwijtgeraakt door te heftige seks kunnen ‘m gewoon gebruiken) op die powerplate. Het is voor iedere man even zoeken naar een geschikte houding. Sommige moeten de Pulse vasthouden, sommige moeten ‘m een beetje kantelen, sommige moeten ‘m een beetje aanduwen, maar uiteindelijk lukt het om een orgasme te krijgen met de Pulse. En hoe! J.T. vergeleek de Pulse met de Europe Magic Wand. Mijn J. vindt de Pulse geweldig, want hij kan (na dus een aantal keer oefenen) een handsfree orgasme krijgen. Als mannenspeeltje rockt de Pulse dus enorm! Aanrader! Hieronder even een filmpje van de bedenker van de Pulse himself!

Het verschil tussen de Pulse 2 Duo en de Pulse 1 Solo

De allereerste Pulse (dus het het speeltje dat J.T. testte) is inmiddels niet meer op de markt. Die is dus vervangen door de Pulse 2 Solo. En de werking van zowel de Pulse 2 Solo en de Pulse 2 Duo als mannenspeeltje is hetzelfde. De vorm is iets anders, maar de powerplate is hetzelfde. Bij de allereerste Pulse kreeg je geen opbergzakje (en dat vond J.T. nogal een bummer), maar bij de Pulse 2 Duo krijg je wel zo’n fijn zakje (en een gebruiksaanwijzing). Ze hebben bij Hot Octopuss goed geluisterd naar de reviewers van de allereerste Pulse, want zowel de Pulse 2 Solo als de Pulse 2 Duo hebben inmiddels oscillatie-patronen! De eerste Pulse kon alleen maar oscilleren in 3 standjes, maar de Pulse 2 Duo heeft 5 ook verschillende pulserende patronen! LEUK! Maar… het grootste verschil tussen de Pulse 2 Solo en de Pulse 2 Duo is echter de afstandsbediening en de daarmee te bedienen vibrator die ook nog eens in de Pulse 2 Duo zit. De oscillator (die powerplate) is dus voor de man en de vibrator is voor de vrouw. De vibrator bevindt zich ergens aan de bovenkant van de Pulse 2 Duo en de vibrator gaat alleen maar aan met de afstandsbediening.

POS poster 030914 final SL

Waarom een perfect mannenspeeltje verpesten!!!??

Het gaat, als je het mij vraagt, helemaal mis bij de vibrator. Waarom een perfectly GOOD mannenspeeltje verpesten door het in de markt te zetten als een seksspeeltje voor stelletjes? Why tell me why?? Het ding werkt perfect voor mannen! Helemaal perfect. Als ik diverse doktoren mag geloven helpt de Pulse zelfs bij mannen met erectieproblemen! Mannen met erectieproblemen zouden met de Pulse wél een erectie kunnen krijgen, omdat het op een totaal andere manier werkt dan aaien, rukken, trekken of likken of gewone vibraties. Waarom een product, dat dus écht werkt, gaan voorzien van een matige vibrator? En dan is matig nog een understatement. Omdat een partnervibrator beter verkoopt dan een vibrator puur gericht op mannen? Omdat een man niet alleen van een seksspeeltje mag genieten?

pulse 2 duo vs pulse 2 solo

Waarom de Pulse 2 Duo faalt als partnervibrator

Het is dus de bedoeling dat de man (mijn man) de Pulse om zijn pik vouwt en dat ik er dan als vrouw (zijn vrouw) bovenop ga zitten. De trillingen van de vibrator zouden mij tot een orgasme moeten brengen (iets wat dus totaal niet lukt, want het zijn matige trillingen, zelfs op het hardste standje) en de oscillaties van de powerplate zouden hem tot een hoogtepunt moeten brengen. Sowieso is dit voor ons (als stel zonder seksuele problemen) nogal eh, raar. Mijn kut zit op 5 centimeter van zijn pik en dat is voor ons meestal een goede reden om tot neuken over te gaan. Waarom zouden wij er een seksspeeltje tussen houden? En… de trillingen van de Pulse 2 Duo doen het dus niet voor mij, maar als ik bovenop hem ga zitten (met de Pulse 2 Duo er dus tussen) dan verschuift het speeltje ook nog iets, waardoor de powerplate ook niet meer precies goed tegen zijn pik aankomt (en dat luistert dus nogal nauw). Maar nogmaals; waarom zou je tegelijkertijd van een seksspeeltje ‘genieten’ als je ook met elkaar kunt vrijen? Vrijen is altijd nog 100 keer leuker en een seksspeeltje moet wel iets toevoegen aan je seksleven in plaats van je belemmeren.

pulse 2 duo gebruik

Vergeet de Pulse 2 Duo, maar ga voor de Pulse 2 Solo

Dus… de Pulse 2 Duo zal ik nooit meer gebruiken. Maar mijn man J. is meteen fan geworden van dit speeltje voor zijn soloactiviteiten (en J.T. was het al). De Pulse 2 Duo kost € 109,90, maar de Pulse 2 Solo (dus zonder de afstandsbediening en zonder de ingebouwde vibrator) kost € 84,90. Ga dus voor die Pulse 2 Solo als je als man eens heel wat anders wil dan zo’n standaard masturbator. De Pulse 2 Solo is geweldig en… ook nog eens heel gemakkelijk schoon te maken onder de kraan, want 100% waterproof (en oh, je kunt ‘m dus ook in bad gebruiken als je dat zou willen) (en je kan ‘m ook nog eens prima gebruiken zonder glijmiddel). Mijn echtgenoot geeft de Pulse 2 Duo dus een 10, maar ik geef ‘m een halve punt aftrek omdat het geen partnervibrator is zoals ze bij Hot Octopuss beweren, maar gewoon een kick ass guybrator!

DE PULSE 2 DUO IS HIER TE KOOP (€ 109,90) >>
DE PULSE 2 SOLO IS HIER TE KOOP (€ 84,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Ier schreef:

  Luna, vraagje: zou je deze bijvoorbeeld als (verjaardags)cadeau kunnen geven aan je vriend? Zo lekker is ‘ie? In plaats van een dagje karten ofzo, he? ;)

 2. J.t. schreef:

  ook J.t. Zegt dat je dat gerust kunt doen! En jij ook gelijk meer rust. Win win zeg maar ;-)

 3. Ier schreef:

  Hahaha, dat is dan de vraag, natuurlijk.
  Dank!

 4. Caps Lock schreef:

  Na de zeer positieve recensie van de eerste Pulse heb ik mij een paar weken geleden de Pulse 2 Duo aangeschaft. Eindelijk een mannenspeeltje waarin ik mij kan vinden. Ik beschouw mijzelf als vrij ruimdenkend, maar ik zie mijzelf niet aan de slag gaan met iets dat er uitziet als een kunstkut. Of een autoblow 2… Eenmaal binnengekomen kon ik niet wachten om ermee aan de slag te gaan. Beetje glijmiddel en hoppakkee erin prakken. Maar de eerste keren dat ik het probeerde… het lukte gewoon niet. Het gevoel was goed, maar tot een hoogtepunt kwam het niet. Ik beschouwde de aankoop al als weggegooid geld. Temeer omdat ik de duurdere duo ipv de goedkopere solo had gekocht. Een week geleden haalde ik het geval weer tevoorschijn. Je moet er dus echt mee leren omgaan, want deze keer ging het fantastisch! Voor mij werkt het het beste als je de Pulse onder je hebt liggen. Handsfree en zoals ik heb gedaan: op het matras met een handdoekje er onder. Je kunt op deze manier (wel rustig aan) een beetje stotende bewegingen maken en een beetje druk op de Pulse zetten. Werkt voor mij echt top!
  Het Duo gedeelte is inderdaad waardeloos en voegt niets toe. Bespaar je geld en ga voor de Solo. Ik heb de Duo aangeschaft omdat ik dacht dat de normale oscillator ook bedient kon worden met de afstandsbediening. Dat is dus niet zo. Alleen de extra Duo vibraties kun je sturen met de afstandsbediening. De extra Duo vibraties heb ik nog niet geprobeerd met mijn vriendin, maar ik kan zo al vertellen dat die weinig indruk op haar zullen maken.
  Tot slot: een geweldig ding, maar je moet er wel mee leren omgaan. Verwacht niet de eerste keer een succes. Bespaar je geld en neem de Solo, de Duo voegt niets toe.

  • Luna schreef:

   Hi Ier! Bedankt voor je uitgebreide reactie! Ik hoop dat dit andere mannen stimuleert om voor een Pulse te gaan (en dan uiteraard de Solo i.p.v. de Duo)…

 5. Caps Lock schreef:

  En voor Ier: ik zou hem persoonlijk niet cadeau doen. Dit soort speeltjes kunnen bij mannen wel eens wat gevoelig liggen. Weet je echt goed wat hij leuk en lekker vindt? Ik zou het geweldig vinden als ik dit van mijn vriendin had gekregen, maar ik ken genoeg mensen die hier aardig beledigd door zouden zijn. Ken je hem goed? Vindt hij speeltjes leuk? Zeker doen!
  Anders, play safe, en ga karten.

 6. DeArie schreef:

  J.T. Bedankt voor de review!

  Nu ben ik benieuwd hoe dit speeltje te vergelijken is met de Cobra Libre die jij volgens mij ook getest had? Is dit speeltje beter, slechter of.. gewoon anders?

  • DeArie schreef:

   Correctie* J.T. heeft deze niet schreven maar Luna zelf! (met man). Heeft die toevallig ervaring met Cobra Libre?

   • Luna schreef:

    Ja, heeft-ie! Mijn J. roept vanaf de bank dat de Pulse beter is (als je ’t eenmaal doorhebt)… En ook nog eens handiger schoon te maken :-)

 7. J.t. schreef:

  DeArie. Ik heb de Pulse 1 getest vorig jaar. Dus ook ik kan wat zinnigs zeggen over beide apparaten. Ook ik zou voor de Pulse 2 solo gaan. Goedkoper, compacter, stiller en beter resultaat!

 8. Matthias schreef:

  Ik heb hem ook al getest, maar voor mij doet hij het tegenovergestelde. Ik word er helemaal slap van (net zoals bij de Cobra Libre van Fun Factory). Misschien blijven proberen ? Misschien vind ik het op zich ook al minder boeiend om ‘hem’ ergens gewoon in te leggen, zonder actie …

 9. Mart schreef:

  Ik hem hem gekocht op jouw/jullie advies. En deze Pulse 2 Solo is echt geweldig lekker. Wat een super orgasmes. Hij is dubbel en dwars zijn geld waard. Enige min punt is dat die – in een stil huis – luidruchtig is en ik had hem nu juist al Solo apparaat gekocht waardoor ik het apparaat minder vaak kan gebruiken dan gehoopt.

 10. GTST Fan schreef:

  Ik heb de Pulse 2 solo in mijn bezit en moet zeggen dat het 1 van mijn favoriete speeltjes is.
  Je steekt je penis slap of stijf erin en zet de trillingen aan, binnen 10 minuten kwam ik klaar, en ik kwam niet gewoon klaar maar eigenlijk anders en intenser dan anders.
  Je kan hem schoonmaken door er met een vochtige doek erover heen te gaan.

  Minpunt is dat het opladen van de Pulse2 vrij lang duurt, en wat ik ook jammer vind is dat de Pulse niet helemaal goed klemt, zou beter geweest zijn als hij er helemaal omheen zat en hij er niet afvalt tijdens het gebruik.

 11. arma schreef:

  Hallo luna
  heb je ook de pulse 3 al getest?
  Wat is het verschil tissen de pulse 3 en 2?
  Heeft het voldoening voor de vrouw als je hem samen gebruikt?
  Volgens u heeft de pulse 2 niet veel voldoening en dtimulatie voor de vrouw en opteer je voor de solo.
  Hoe zit het dan nu met de pulse 3 u ervaring t o v de pulse 2

  Gtt

 12. Hans schreef:

  Goedemorgen Luna

  Waarom blijf mijn reactie nog steeds in afwachting van moderatie staan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.