OMG! HET IS EEN UNICORN WAND VIBRATOR!


Is this the real life? Is this just fantasy? NO! Dit is een echte vibrator! Een wand vibrator nog wel! In de ‘vorm’ van een eenhoorn! En… als ik ergens van houd (naast mezelf, m’n ouders, de Luna-fluisteraar, m’n hond, m’n 3 katers en m’n My Little Pony-collectie) dan zijn het wel eenhoorns!!!! Nu vind ik deze wand vibrator eigenlijk superlelijk en ik hoef ‘m echt niet te hebben of te testen (nou ja, misschien wel, want toch leuk voor m’n collectie), maar ik wilde ‘m hier toch even delen. Want… het is een EENHOORN! Een eenhoorn-vibrator! En te koop in ‘mijn’ shop!

DE UNICORN WAND VIBRATOR IS HIER TE KOOP (€ 129,99) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Marjan schreef:

  Ik heb best een enorme fantasie…. maar een eenhoorn tussen mijn benen?? :-))))

 2. Else schreef:

  Volgens mij dwaal je nu een beetje van het pad “het mag niet op kinderspeelgoed of op wortelen lijken” af

 3. Guido schreef:

  Ik vraag me af of die hoorn op je klitje ook maar een heel klein beetje in de buurt van ‘aangenaam’ kan komen. Ik vrees het ergste.

 4. Jessica schreef:

  Ik vind m ook superlief! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.