GAST REVIEW: VI-BO FINGER ORB

Lezeres M. stuurde me niet 1, maar zelfs 2 reviews! Hieronder lees je haar review van de VI-BO Finger Orb! Een ‘vingervibrator’ met een hele aantrekkelijke prijs! Het spreekt voor zich dat ook M. dankzij deze gast review kans maakt op de LELO Tiani 24K (ja, een seksspeeltje met een gouden randje)! Wil je ook kans maken op dit speeltje? Lees HIER nog even de voorwaarden.

Naam: Vi-Bo Finger Orb
Producent: Tenga (Vi-Bo)
Prijs: € 18,95
Formaat: diameter circa 2,5 cm
Batterijen/oplaadbaar: 3x knoopcel (LR44) batterijen
Materiaal: ABS (plastic, volgens de fabrikant weekmakervrij), volledig waterproof.
Verkooppraatje: ‘De VI-BO Vinger Orb is een vibrerend vingerspeeltje om elkaar te laten genieten. Maak nu kennis met VI-BO: de eerste koppel vibrators van Tenga!’
Cijfer: 8

vi-bo finger orb

Dit is een speeltje dat ik zo’n 2 jaar geleden heb aangeschaft en nog steeds gebruik (zowel binnen als buitenshuis!). Ik heb de Finger Orb destijds impulsief op internet besteld met een zeer specifiek doel: stiekem spelen in het bubbelbad. Nu ik me meer verdiep in de VI-BO Finger Orb zie ik dat het aangeprezen wordt als een koppelvibrator. Grappig, zo gebruiken wij de Finger Orb namelijk ook!

De Vi-Bo Finger Orb is eigenlijk heel erg eenvoudig. Het bestaat uit een oranje siliconen omhulsels in de vorm van een ring, met daarin een plastic ‘orb’. De orb is gemakkelijk uit de ring te halen om de batterijen te vervangen of om het geheel een grondige schoonmaakbeurt te geven. Easy does it. Ook de bediening is doodeenvoudig: de Vi-Bo heeft namelijk maar één knop: aan/uit. Dit houdt wel in dat er ook maar één trilintensiteit is.

vi-bo finger orb 2

Samen spelen

Op dit moment heb ik verschillende clitorisvibrators in mijn bezit (jammie!), maar voordat dit zo was, vond ik de VI-BO Finger Orb een prima alternatief voor solo- en samenspel. Hoe gebruik je de Finger Orb? Jij (of je speelmaatje) hangt het lusje van de vibo om je middelvinger en laat de Finger Orb in je handpalm rusten. Zet de vibrator aan en trillen maar! Het is leuk en fijn om samen met je bedpartner te experimenteren. Als hij de Finger Orb in zijn hand heeft kan hij met zijn vingers je G-spot bevredigen terwijl de Finger Orb lekker tegen je clitje trilt. Heerlijk!

vi-bo orb

De Vi-Bo Finger Orb is waterproof

Ik heb de Finger Orb aangeschaft omdat hij klein, handzaam en waterproof is. Een ideale combinatie voor gebruik in bad (of op andere plekken waar je betrapt kunt worden). Op het moment dat er iemand in je vizier komt sluit je heel snel je handpalm: niemand die doorheeft wat je in je vuist verbergt.

Verwacht geen diepe trillingen, verschillende trilpatronen of een wereld aan mogelijkheden; de Finger Orb is een voorbeeld van eenvoud (en dat hoeft dus niet perse slecht te zijn). Een puntje van kritiek is de gebruiksduur, de Finger Orb is na ongeveer 30 minuten al leeg en vreet dus batterijen (ook als je hem een paar weekjes niet gebruikt, dan loopt de batterij langzaam leeg).

vi-bo collection

Tegenwoordig hebben ze van VI-BO trouwens ook een ‘Hand Orb‘ , ‘Twin Orb‘, ‘Stick Orb‘ en ‘Ring Orb‘ in deze familie. Ik overweeg zeker om ook een keer met de ‘Stick Orb’ te experimenteren!

DE VI-BO FINGER ORB IS HIER TE KOOP (€ 18,95) >>

 

Lieve M.! Dankjewel voor deze review! Ik moet zeggen dat ik wel eens van de VI-BO-collectie had gehoord, maar er nog nooit eentje heb mogen testen! Ik word nu zelf ook wel nieuwsgierig naar de rest, dus ik hoop dat ik er binnenkort misschien ook eentje tussen de lakens ga krijgen! Ik wist niet dat VI-BO van Tenga was trouwens (heel slecht van mij)! En Tenga is natuurlijk een top-merk!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Laykam schreef:

    Leuke review!

  2. Wouter schreef:

    Interessante review. Leuk kadotje voor tussen de paaseieren straks

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.