GOOD VIBES ONLY NARA – VIBRATOR REVIEW #580

Naam: Good Vibes Only Nara
Producent: Good Vibes Only / Easytoys
Prijs: € 49,95
Formaat: 8 x 4,5 centimeter (kop)
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen, ABS
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘Met de Nara clitoris stimulator ben je echt helemaal in je nopjes! Je kunt jezelf of je partner een heerlijke massage geven met deze stimulator.’
Is dat ook zo: Hahaha, ik moest glimlachen om het woordgrapje
Cijfer: 7.5

Dit is een afbeelding van good vibes only nara

Easytoys.nl, of eigenlijk EDC (het bedrijf achter o.a. de webshop van Easytoys.nl), timmert nogal keihard aan de weg de laatste tijd. Onlangs nam EDC de e-commerce activiteiten van het Duitse bedrijf Beate Ushe over en daarmee is EDC volgens mij toch wel 1 van de grootste spelers op de Europese sekstoy-markt geworden! Dat is wel even een felicitatie waard! HOERA! EDC komt regelmatig met nieuwe eigen merken op de markt en 1 van die merken is Good Vibes Only. Van dat merk mocht ik de Nara testen. Of die Nara ook een ‘good vibe’ is, dat lees je in deze review.

Allereerst even complimenten voor de merknaam; Good Vibes Only. Vind ik leuk. Doe mij alstublieft een T-shirt met het logo van dit merk?

Dit is een afbeelding van t shirt easytoys edc
Zomaar even een gratis business-ideetje voor EDC ;-)

De verpakking van de Good Vibes Only Nara

De verpakking van deze toy is lekker basic, maar ik schreef het al eerder; ik vind dat ze echt goed bezig zijn op de vormgeefafdeling van Easytoys.nl! De Good Vibes Only-doosjes zien er vrolijk, verzorgd en ‘jong’ uit. Ik denk dat ze met dit merk ook vooral een wat jongere doelgroep willen aanspreken (vandaar misschien ook de hashtag in het logo van #goodvibesonly) (al wordt de hashtag tegenwoordig overal in vormgeving gebruikt, lijkt het wel). In het doosje vind ik de vibrator en een USB-oplaadsnoertje.

Dit is een afbeelding van good vibes only nara verpakking

Mijn eerste indruk van de Nara

Ja, ik mocht de Nara zelf uitkiezen uit de Good Vibes Only-collectie en ik koos natuurlijk niet voor niets juist deze! Ik heb namelijk iets met dit soort nopjes. En de Nara is uitermate goed voorzien van nopjes!

Ik heb een tijdje terug al lopen experimenteren met een bullet vibrator met daarop een soortement van sleeve met nopjes, maar dat was het ook weer niet helemaal (en niet zoveel nopjes als op deze Nara) (BLYSSE – OPLAADBARE BULLET VIBRATOR – REVIEW #447)

De kop van de Nara is voorzien van 7 grote flapjes en een stuk of 250 kleinere nopjes en de kop is behoorlijk flexibel. Het ziet er allemaal heel apart uit en eigenlijk zou de Nara zo in een commercial voor een gezichtsmassage-apparaat kunnen, want die zien er zo ongeveer hetzelfde uit tegenwoordig (met die nopjes en trillingen schijn je ook je gezicht heel goed te kunnen masseren om zo jaaaaaren jonger te lijken). Mocht je de Nara dus niks vinden als sekstoy, dan kun je er altijd nog je gezicht mee masseren (geen geintje).

Dit is een afbeelding van good vibes only nara vibrator

Even over de 7 grote flapjes

Dr. Phil sprak ooit de wijze woorden; “Do you wanna be right, or do you wanna be happy?” Nu wil ik graag happy zijn, maar als ik gelijk heb, dan wil ik ook gelijk krijgen ook. In mijn vorige review (ZALO HERO – VIBRATOR REVIEW #579) liep ik te zeiken over het merk ZALO dat z’n techniek met een flapperend flapje Pulsewave™ technologie noemt. Waarom iets zo noemen als het gewoon een flapperend stukje siliconen is dat door een motortje wordt aangedreven? Niks bijzonders aan, want elk flapje gaat dus flapperen als je ‘m laat trillen, dacht ik!

En ik had gelijk! Want… de 7 grotere flapjes in het midden van deze Good Vibes Only Nara, die flapperen dus ook! Heel, heel, heeeeeeel subtiel, dat wel. En totaal niet vergelijkbaar met het flapperen van de ZALO Hero, de Fun Factory Volta of de Satisfyer Flower Power (want die flapperen keihard). Maar wel volgens hetzelfde principe. Yep, I’m right ánd I’m happy!

Hoe voelt de Good Vibes Only Nara?

De 7 middenflapjes van de Nara, die flapperen wel (op het droge, als je ze ergens tegenaan zet, dan stopt het), maar je voelt er dus eigenlijk niks van. Althans, je voelt geen verschil tussen die flapjes en de rest van de nopjes. Niet als de vibrator aanstaat en ook niet als-ie uitstaat. Maakt dat uit? Mij niet.

Ik vind het op en neer bewegen van die kop met die noppen tussen m’n schaamlippen heerlijk. Wel even genoeg glijmiddel op waterbasis erbij gebruiken en wat mij betreft hoef je die trillingen dus niet eens aan te zetten, want dit werkt haast gewoon therapeutisch. Heel zacht, lief, sensueel en ook opwindend. Top voorspel, wat mij betreft (als je het de ander laat doen) (dus helemaal vanaf je venusheuvel naar de vaginaopening en weer terug en heen en terug en dan graag op het ritme van een Ibiza-tune, zonnetje erbij, cocktailtje, you get the picture). Dit is dan ook het enige waarvoor ik de Nara ooit nog zal (laten) gebruiken, want verder is het allemaal nogal middelmatig.

De trillingen van de Nara

Je zet de vibraties aan door het bovenste knopje (hij heeft er 2) een paar seconden ingedrukt te houden. Dan gaat er een lichtje branden en kun je door de 10 trilstandjes scrollen. Om ‘m uit te zetten houd je het onderste knopje weer een paar seconden ingedrukt.

De eerste 3 standjes zijn steady en de andere 7 zijn vibratiepatronen. De trillingen zijn niet heel erg bijzonder, maar eigenlijk helemaal niet zo slecht. In steady standje 3 kon ik een orgasme krijgen, maar heel spectaculair vond ik het allemaal niet. Voor mij is dit echt een voorspel-speeltje.

Dit is een afbeelding van vibrator good vibes only nara

Het schoonmaken van de Nara

Over het schoonmaken van een speeltje zoals de Nara kan ik heel kort zijn; dat is kut. Dat is echt superkut zelfs. Ik denk niet dat ik uit hoef te leggen dat er van alles tussen die nopjes gaat zitten en dat je ‘m eigenlijk meteen na gebruik (dus binnen 10 minuten) onder de kraan moet houden, omdat daarna alles (glijmiddel, vaginavocht) opdroogt of hard wordt? En dat je al die harde stukjes nogal moeilijk tussen die nopjes vandaan krijgt? Dat je eigenlijk een borsteltje nodig hebt om de borsteltjes schoon te maken? Nu is de Nara wel 100% waterproof, dus dat is wel handig met schoonmaken, maar het blijft een klusje.

Conclusie

Dit is dus zo’n toy die ik zelf best lekker en leuk vind, maar die ik eigenlijk niet (zo snel) aan een ander aan zou raden. Of je moet net als ik het gevoel van die nopjes ontzettend fijn vinden (of erachter willen komen of jij die nopjes zelf lekker vindt). Het is verder allemaal nogal middelmatig. Middelmatig qua diepte van de trillingen, middelmatig qua opties, middelmatig qua design, maar ook middelmatig qua prijs (€ 49,95). Maar die nopjes… om het grapje van de Easytoys-tekstschrijver maar even te herhalen; daar ben ik mee in m’n nopjes.

DE GOOD VIBES ONLY NARA IS HIER TE KOOP (€ 49,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. Sandra schreef:

    Ik dacht serieus dat je een gezichtsmassage apparaat van de Lidl als vibrators ging gebruiken….. want zo vind ik het er uit zien.

  2. JJ schreef:

    ziet er maar vreemd uit…

  3. Patrick schreef:

    Dat is een vibrator? Heb je niet het verkeerde pakje gepakt :D

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.