ZALO HERO – VIBRATOR REVIEW #579

Naam: ZALO Hero
Producent: ZALO
Prijs: € 83,23
Formaat: 15 x 3,5 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: Dow Corning food-level silicone (HAHAHAHA), SWAROVSKI crystal, ABS
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘De elegante, compacte vorm en krachtige motoren bieden superieure ergonomie en functionaliteit voor een naadloze ervaring, waardoor je clitoris plezier krijgt dat je nog nooit eerder hebt ervaren.’
Is dat ook zo: Ehhhh, ik zou het niet zo omschrijven…
Cijfer: 6

Dit is een afbeelding van zalo hero

Als er 1 merk is dat qua verpakkingen én toy-vormgeving ontzettend goed, gaaf en vernieuwend bezig is dan is het het merk ZALO. Ik testte nooit eerder een toy van dit merk (maar heb er inmiddels 2 liggen), maar was al wel veel langer geïnteresseerd! Want… is alleen de verpakking en de vormgeving zo goed en gaaf of zijn de speeltjes zelf ook heel erg goed, want dat laatste is toch echt waar het om draait (trilt) als je het over sekstoys hebt! Ik kreeg de Hero, 1 van de 2 toys uit de Legends-serie (wederom thanksssss) in ruil voor een eerlijke review! In mijn review lees je of de Hero ook een echte sekstoy-held is of dat hij er alleen supergaaf uitziet.

Mocht je er zin in hebben, check dan eens de site van ZALO (www.zalocare.com) en dan dus vooral al hun mooie producten. De eerste 3 series van ZALO, Lolita, Versailles, Sweet Magic zien er heel erg snoeperig, pastel, meisjesachtig, Alice in Wonderland uit. Hun laatste Legend-serie is een stuk stoerder in dieprood, dieppaars en diepgroen (WOW).

De verpakking van de ZALO Hero

Goddomme zeg, aan de verpakkingen van ZALO ligt het dus écht niet! WOW! WOW! WOW! Wat een enorm gave, chique dozen, wat een tof design, wat voelt dit anders dan alle andere sekstoys die ik ooit mocht uitpakken! De doos is zwart met een kijkvenster en op de doos vind je gouden prints van Egyptische goden. Echt prachtig en eh, Goddelijk! In de verpakking vind je de ZALO Hero (met een grappig plastic bandje erom, alsof het een exotische vrucht is) en een los doosje. In dat losse doosje zit een zilveren opbergzakje, een USB-magneet-oplaadsnoertje, een gebruiksaanwijzing en een kaartje waarmee je 1 jaar garantie krijgt.

Dit is een afbeelding van verpakking zalo hero

En dan de ZALO Hero zelf

En ja, dan de ZALO Hero zelf! En ook aan het design van de Hero ligt het dus écht niet (nou ja, daarover later meer). Wat ziet dit speeltje er prachtig uit. De Hero is een S-vormig speeltje met een gouden rand, waardoor het lijkt alsof de toy een gouden ketting met daarin een diamant om heeft. Dit seksspeeltje is aan 2 kanten te gebruiken en heeft dus ook 2 bedieningsknopjes. De ene kant van de toy heeft een ‘flapperend flapje’ en de andere kant is een gewoon trillende clitorale vibrator. Hij is BEELDSCHOON!

Dit is een afbeelding van zalo hero vibrator

Lijkt dit op orale seks?

Er zullen altijd sekstoy-producenten zijn die sekstoys in de markt zetten met termen als ‘deze sekstoy geeft je het gevoel van orale seks’. Zo ook ZOLA, die de Hero aanprijst met ‘unique sensations designed to imitate a memorable oral sex session’. Jammer. Een stukje siliconen met een motortje zal nooit de warmte, de natheid en de bewegingen van een tong (en het lijf dat daaraan hangt) kunnen vervangen (ik hoop dat deze review nog eeuwen blijft bestaan en dat er in 2265 hardop om gelachen wordt). Seks met een sekstoy hoeft ook helemaal niet op ‘gewone seks’ te lijken, het zijn 2 (3, 4, 5, unlimited) verschillende manieren om te genieten van stimulatie.

Afgezien dat ik het stom vind dat sekstoy-producenten hiermee adverteren maakt de ZALO Hero het ook niet waar (logisch). Het gevoel dat de Hero me geeft is zeker wel uniek te noemen, maar om dit te vergelijken met een oral sex session, nee, zelfs een memorable oral sex session, nee, niet echt (in de verste verten niet).

De ZALO Hero maakt gebruikt van Pulsewave™ technologie

Nou, ze hebben bij ZALO ook iets unieks gevonden hoor! Of in ieder geval iets wat uniek lijkt door er een TM-tekentje achter te zetten! Ik heb even ge-Google’t naar ‘Pulsewave Trademark’ en kom dan op iets heel anders uit eigenlijk (Pulsewave Trademark) en volgens mij is een ‘pulsewave’ ook gewoon een bepaald soort curve/pulse/ritme (wikipedia Pulsewave).

Anyway! Bij LELO kwamen ze een tijdje terug met de Sonic Technology (LELO SONA CRUISE – VIBRATOR REVIEW #387), ook iets heel bijzonders, maar eigenlijk vooral een andere benaming voor trillingen.

En Pulsewave Technology is wat mij betreft precies hetzelfde; je laat een toy trillen door middel van een motortje en als je er wat flapjes aanhangt, dan beginnen die flapjes te flapperen! Logisch, als je het mij vraagt. De Fun Factory Volta was dan ook de eerste sekstoy met dit soort ’technologie’. De Satisfyer Power Flower kopieerde de Volta (en de ’technologie’) en bij ZALO hebben ze eigenlijk precies hetzelfde gedaan. De ZALO Hero heeft dus een motortje dat een flapje aanstuurt, zodat dit flapje gaat flapperen. Bij ZALO noemen ze dit Pulsewave™ technology.

Dit is een afbeelding van zalo hero vibrator review

Oh, maar wacht! Die Pulsewave™ technology gebruiken ze ook voor hun ZALO Queen! Wat raar! Want die Queen is een sekstoy die helemaal niet flappert, maar op een bepaalde (wel toffe) manier tegen je G-spot trilt. Hmmmm… ik denk dat ze bij ZALO zelf ook niet helemaal weten wat ze bedoelen met Pulsewave™. Maakt dit uit? Nou, voor mij wel een beetje, want ik vertrouw bedrijven niet die met bullshit-praatjes komen. Maar misschien is Pulsewave™ wel iets héél ingewikkelds qua motortje.

De vibrator-kant van de ZALO Hero

De vibrator-kant van de Zalo heeft een goede vorm die je op 2 manieren kunt gebruiken; zowel voor wat bredere stimulatie (de zijkant) of pin-point-stimulatie (dan zet je het puntje op je klit). Ik had het beter, fijner, completer gevonden als de vorm van deze toy wat langer was geweest, dan had je ‘m ook kunnen gebruiken voor interne (G-spot) stimulatie.

Het knopje om de vibrator-kant aan te sturen zit op een voor mij wat onhandige plek, maar het is maar hoe je ‘m vasthoudt tijdens het stimuleren. De vibrator heeft op zich wel okay, middelmatige trillingen, maar… standje 1 trilt steady, standje 2 is een patroon, standje 3 weer steady en standje 4 weer een patroon. En… dat is het. Ik vind het matig qua opties en ook onlogisch, ik zou eerder kiezen voor steady, steady, patroon, patroon. Maar… ik kan best klaarkomen met deze trillingen hoor, ze zijn zeker niet slecht (al had ik voor zo’n chique toy wel meer standjes verwacht).

Overigens zwiept of flappert het flapje aan de andere kant van deze toy ook als je de vibrator gebruikt (wat mijn bevinding dat dat flapperen ook maar gewoon het trillen van een flapje is en geen Pulsewave™ technology bevestigd).

Hoe voelt die flapperende kant met z’n ‘Pulsewave™ technology’?

Het flapperen kan in 4 standjes. Hoe harder het standje hoe groter de reikwijdte van het puntje is. Logisch. Als je het puntje net tegen je klit aan zet, dus niet duwt, dan gaat dit puntje over je klit heen. Bij mij doet dit in elk standje pijn. Dit flapperen kan ik wel ‘hebben’ rondom m’n klit of tegen een schaamlip, al moest ik wel uitkijken dat het uiteindelijk niet toch tegen m’n klit kwam, want dan dus AU. Er zullen vast clitorissen zijn die dit allemaal heerlijk vinden en die van harder, harder, nog harder houden, maar ik vind dat flapperen weinig subtiel, ook niet in het zachtste standje. Heftig, dat kun je deze stimulatie het beste noemen.

Als je dat puntje dat flapt ergens tegenaan zet, of dus wat harder duwt, dan stopt het flapperen en wordt het gewoon een soort keihard pin-point-trillen. Ook dat trillen vond ik direct op m’n klit niet echt prettig (understatement) (veel te hard en heftig) (beetje vergelijkbaar met de Zumio) (standje 1 was nog wel ‘okay’). Dus… dan kunnen ze bij ZALO wel zeggen dat de ‘PulseWave™ technology achieves a swing width of up to 30 mm’, maar in de praktijk boeit dat allemaal niet zo en merk je er ook niks van.

Wél lekker vond ik het om met m’n vinger het flapje tegen m’n klit aan te duwen, maar als het flapje dan te ver doorbuigt dan stoppen de trillingen weer. Ik vond het allemaal nogal teleurstellend.

Dit is een afbeelding van flapje hero zalo
Dit buigen kan dus niet als-ie trilt. Dan stopt het trillen. Geldt ook voor buigen de andere kant op. Jammer.

Nu! Met echt Swarovski kristal!

Ja, en dan staat er op de verpakking heel stoer ‘ingelegd met een echt Swarovski kristal’, maar zo ontzettend bijzonder is dat eigenlijk niet. Een Swarovski kristal kost maar een paar cent (iets van € 0,25) (ja, dit wist ik ook niet, maar ik dacht; ik Google ’t eens even). Het ziet er wel supergaaf uit! Superchique, kek, WOW, maar… met schoonmaken zijn dit soort dingetjes wel een eh, dingetje. Tussen het Swarovski kristal en het ABS-plastic (goud) kan gemakkelijk van alles gaan zitten en dat krijg je er heel moeilijk tussenuit. De ZALO Hero is niet 100% waterproof, dus je kan ‘m niet onderdompelen om ‘m schoon te maken. Hij is wel splash proof. Maar ik moet niet zo zeiken, want die gouden ‘ketting met diamant’ is GORGEOUS.

Dit is een afbeelding van swarovski kristal zalo hero

Nu! Designed in Paris, proudly manufactured in PRC!

Misschien is het wel echt waar hoor, maar come on! Alsof seksspeeltjes die ontworpen zijn in Parijs beter zijn dan seksspeeltjes die ergens anders ontworpen worden? Het komt op mij volledig over als bullshit (maar dat is ook omdat die hele Pulsewave™ technology me niet lekker zit). Op de site van ZALO vind ik namelijk alleen telefoonnummers in de USA en in AZIË, maar niet in Europa. Maar misschien heb ik het fout en heeft ZALO een prachtig kantoor in Parijs en ben ik gewoon wat chagrijnig en teleurgesteld in deze toy.

Conclusie

Ik weet niet zo goed wat ik van dit speeltje moet vinden, want ik vind ‘m er prachtig uitzien qua verpakking en qua toy en hij doet echt wel wat leuke, best lekkere, bijzondere dingen en het is tof dat de toy 2 verschillende dingen kan, maar de WOW-factor die ik heb bij het zien van de toy heb, heb ik niet bij het voelen van de toy. Zelf had ik deze toy een stuk interessanter gevonden als het vibratorgedeelte langer was geweest, zodat je die kon gebruiken als G-spot-speeltje (en natuurlijk ook nog steeds als klit-speeltje). Ook vind ik de trilopties te minimaal en de kant met het flapje is erg heftig en moeilijk te gebruiken. Maar… wat een beauty van een toy qua looks.

DE ZALO HERO IS HIER TE KOOP (€ 83,23) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Tess schreef:

  Bonuspunten voor de matching nagellak <3

  • DP schreef:

   Te grappig Tess, daar wou ik ook iets over zeggen, Matching goud bij de luipaardprint en nu matching groen bij de Zalo Hero. Tof!

 2. Sandra schreef:

  Mooi is hij zeker…… maar het gaat mij toch echt om de prestaties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.