BOYTOY TEST #247: L’AMOUROSE ROSA ROUGE

Dit seksspeeltje is helaas niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Ik kreeg een tijdje terug een L’Amourose Rosa Rouge opgestuurd en schreef daar al een review over (ik vond ‘m geweldig) (review). Maar… ook J.T. kreeg er eentje, zodat hij ‘m kon testen op ‘prostaat-tril-kwaliteiten’. Zijn review lees je hieronder!

Naam: Rosa Rouge
Producent: L’Amourose
Prijs: € 199,90
Formaat: 146 x 85 x 49 mm
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Verkooppraatje: ‘The Rosa Rouge is unlike any of the other vibrators in the L’Amourose collection. Even though it takes all the features and design quality from the original ‘Black Diamonds’ Rosa, it then moves the Rouge to another dimension with the added benefit of a Thermal Regulation System.’
Is dat ook zo: Het is een wolf in roze schaapskleren.
Score: 9

amourosa rosa rouge prostaat

Als boyboytester en reviewer houd ik ook blogs van collega bloggers bij. Niet alleen lees ik dan vaak over nieuwe producten die ik nog niet ken (kan dat? ja dat kan!), maar ook check ik mijn mening over producten. Niet dat ik mijn mening er op aan ga passen, maar het zet mij af en toe wel aan nog eens kritisch naar aspecten van een toy te kijken. Bij het testen van de LELO Bruno was (en ben ik nog steeds) heel enthousiast. Met name over de trillingen. Ik vergeleek ze met de Hitachi Magic Wand, alleen dan voor de prostaat. Wat schetste mijn verbazing? Een collega blogger uit de Joe-Es of Eee vond hem ook heerlijk, maar niet zo hard trillen als de L’Amourose Rosa (Rouge). WTF? niet zo hard trillen? Dat moest ik meemaken!

Dus ik stuurde even een mailtje naar L’Amourose in Frankrijk om er 1 te vragen, of bij nader inzien, doet u er mij maar twee… heeft Luna ook weer wat om te testen (de L’Amourose Rosa Rouge is dus een toy voor zowel de G-spot als de prostaat) (een multifunctioneel en uitwisselbaar speeltje dus). Vol trots meld ik dit aan Luna, bij wie de jurk afzakt, want na 100 mailtjes zat zij nog op een reply te wachten… Enfin, 10 dagen geleden konden jullie al lezen wat Luna er van vond en zij gaf hem een 8,5 (lees hier haar review van de L’Amourose Rosa Rouge). Nou, Luun, ik geef hem een 9! En ik heb er gelijk weer een favoriet bij, al blijft de kleur me wel wat moeite kosten.

De trillingen van de L’Amourose Rosa Rouge

Dit apparaat heeft een trilvermogen waar menig klopboor jaloers op is. Was de LELO Bruno (en ook de LELO Hugo en de LELO Loki ook iets) al niet voor watjes, deze is voor echte mannen. Ik vergelijk de intensiteit met de grove boor van de tandarts. Niet dat kleine boortje, maar dat ding om je kies echt grondig uit te boren. Ook die trillingen gaan door je hele lichaam. Nou… zoiets doet deze Rosa Rouge dus ook. Qua intensiteit hebben we dus bij deze een nieuw referentie model. Competition, eat your heart out! Tel daarbij op de 9 trilpatronen met een stuk of 12 intensiteiten en je kunt je lol op! Trouwens: de Rosa Rouge heeft 2 trilpatronen meer dan de normale Rosa (maar die normale L’Amourose Rosa Rouge is dus wél in wat ‘mannelijker’ kleuren te koop) (en kost ‘maar’ € 149,90).

amourose rosa

Hij blijft goed zitten

Dat deze Rosa Rouge niet speciaal gemaakt is voor P-Spot massage zou je kunnen afleiden uit de kleur (roze/rood) en uit het formaat. De kop is iets groter dan de LELO Loki, wat het voor beginners een uitdaging kan maken om deze Rosa Rouge rectaal in te brengen. Maar dat is dan ook alles. Want geloof mij, met enige oefening en voldoende glijmiddel glijdt deze krachtpatser soepel naar binnen. Sterker nog, door de (G-spot massager?) vorm blijft hij wonderbaarlijk goed zitten. Heel erg goed zelfs! En anaal past hij wel helemaal (Luna had wat moeite met de afmeting), al zit hij qua lengte dan wel op het randje, veel dieper moet hij ook niet gaan want dan wordt het weer onprettig.

Het mooie aan dit apparaat is dat het een beetje een combinatie is van een LELO Bruno en een LELO Loki. Je kunt hem inbrengen, achterover gaan liggen, of desnoods op handen en knieën gaan zitten, wat jij lekker vindt, maar je kunt hem ook (met partner) als anaal vibrator gebruiken door hem in en uit te stoten. Of alleen subtiel alleen heen en weer over je prostaat; is ook aan te bevelen. En bij dat eerste en laatste zul je extra plezier hebben van deze Rosa Rouge omdat, Luun schreef het al, de kop warm wordt. En dat geeft een heel bijzonder en prettig gevoel wat ik niet echt kan beschrijven, maar lekker is het zeker! Of het die 30 euro extra waard is? Ik denk het wel, zeker als jullie hem beide gaan gebruiken (zie onder), maar gelukkig hoef ik die budgettaire afweging niet te maken.

rosa rouge amourose

Is er dan niets verkeerd aan dit apparaat?

Jawel, er zijn wat kanttekeningen. Ook ik vind de plaatsing en uitvoering van de knoppen zwaar KUT. Daarnaast vind ik de oplader heel fraai, maar het vereist wel dat je hem ergens mooi neer kunt zetten. Met kinderen in huis heb ik hem liever niet pontificaal op mijn nachtkastje en heb ik liever dat ik hem met een stekkertje in mijn la kan opladen. Oh ja, en voor beginners is het dus even slikken.

Heb je die L’Amourose Rosa Rouge nou nog niet gekocht?

Ik weet het, ik weet het. Ook dit ding is weer extreem duur. MAARRRRR, zijn jullie nu een stel, dan is dit wel een heel goed ding wat zowel door hem als haar gebruikt kan worden (wel tussentijds goed reinigen!!!). Getuige Luna’s verslag is het een prima G-spot vibrator, ik wil hem niet meer missen als P-spot vibrator. Dus zoek je nog een excuus om hem te kopen, dan heb je dat bij deze. Win-win!

DE L’AMOUROSE ROSA ROUGE IS NIET MEER TE KOOP…

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Openminded schreef:

  De inflatie is goed toegeslagen in toyland, de prijzen liggen onderhand allemaal boven de 100 als je iets goeds wilt hebben lijkt het wel.
  Maar bijna 200 eurie is wel grof veel geld. Als iemand in de gulden tijd 450 gulden durfde te vragen voor een vibo werd hij opgesloten in een gekkenhuis. Maar anno nu durft men dat dus zonder schaamte te vragen… Pffffff

 2. Henk schreef:

  Erg leuke speeltjes de laatste tijd, maar inderdaad die prijzen :(
  Als het meer betaalbaar was had ik het wel geweten :)

  • J.T. schreef:

   Misschien heeft er iets of iemand morgen nog een goede Black Friday Deal. Van L’Amourose weet ik het niet, maar van een andere premium aanbieder weet ik het wel. Mijn tip is om morgen deze site goed in de gaten te houden…… 10 – 25% korting op ……..

 3. Robert schreef:

  Goeie review weer!
  Ik ga zeker even kijken op de site morgen!!

 4. Chris schreef:

  Het kerstkadootje van 2015 was dus de AR rouge, ofwel geen warme maar hete kerst… eigenlijk gewoon voor mezelf gekocht maar voor de vorm laten uitpakken door mijn vrouw die daar erg ontvankelijk voor bleek. Zal ik hem iets hoger zetten? HOGER, HOGER… de rest heb ik eigenlijk nauwelijks verstaan maar des te beter begrepen: zij kwam achter elkaar klaar en kon er geen genoeg van krijgen.

  Best wel geil geworden van zoveel impact heb ik mezelf daarna verwend met de AR (door haar bediend). Geweldig, de trilling gaat door merg en been maar vooral door de prostaat en al vrij snel lag ik te samentrekken met mijn onderkantje waardoor de punt nog sterker tegen mijn P-spot stootte en ik schokkend klaarkwam.

  Mijn god, dit apparaat is een wolf in schaapskleren, zijdezacht en subtiel van vorm maar zeer direct en effectief: heerlijk klaarkomen is onvermijdelijk, je hebt geen schijn van kans.

  Vandaag allebei op herhaling en ook inderdaad een herhaling van zetten: allebei stralend als een kerstengeltje…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.