SEX TOY TEST #118: POWER RABBIT G-SPOT

Naam: Power Rabbit G-spot finger ring
Producent: www.shotsmedia.com
Prijs: € 14,95
Formaat: lengte 61 mm, breedte 18 mm
Batterijen/oplaadbaar: 2 x LR754 Batterijen (die zitten erbij)
Het verkooppraatje: ‘Met deze kleine roze Rabbit vingerring is het wel heel eenvoudig om je eigen G-Spot gemakkelijk en comfortabel te prikkelen.’
Is dat ook zo? Ik lig in dubio
Aantal punten: 5/10

power rabbit

Hmm, dit is dus een konijntje wat je om een vinger moet schuiven en dan in je kutje moet stoppen om zo je G-spot te stimuleren. Hmm. Hmm. Ik ben nogal skeptisch al het gaat om zo’n klein speeltje dat m’n G-spot zou moeten stimuleren. Nu stimuleert in principe ieder speeltje wat je kutje ingaat ook je G-spot wel ietwat, dus het gaat erom dat het je G-spot ook goed stimuleert. En voor een goede G-spot stimulatie heb je power nodig. Veel power. En dat heeft dit schattige konijntje nou net niet. Oh, sorry, by far niet.

De trillingen zijn namelijk nogal oppervlakkig en de bullet die in het siliconen konijnenhulsje zit kan alleen maar aan of uit. Nu had ik gedacht dat het konijntje nogal snel van m’n vinger zou schuiven op het moment dat ik m’n G-spot zou stimuleren, maar dat was niet het geval. Het konijn blijft goed om je vinger zitten terwijl je dus met je vinger in je kut zit. Nu begint hier bij mij eigenlijk al probleem 2 (naast de zwakke trillingen dus). Want; ik lig met m’n wijsvinger in m’n kutje op en neer te gaan (in een poging om m’n G-spot toch wat harder te stimuleren) en dat ligt gewoon echt niet relaxt. Ik zie wel eens filmpjes van vrouwen die zichzelf fisten en dan vraag ik me vooral af; is dit wel een lekkere houding voor je rug? Niet echt dus.

power rabbit ring

Maar! De vorm van dit konijntje (en dan vooral z’n neusje) is wél precies een goede vorm om je G-spot optimaal te stimuleren. Stimulatie met 1 of 2 van zijn (de verkering dus) vingers is ook heel lekker, maar ik kan me zo voorstellen dat het nog lekkerder (en weer eens wat anders) is met dit konijn erbij. Helaas (voor mij en voor hem) knelt het siliconen bandje zijn vinger al binnen enkele seconden af (herinnert u zich deze nog: SEX TOY TEST #98: HELLO TOUCH).

Blijft over; het konijntje gebruiken als clitoristrillertje. Kan. Het is alleen absoluut geen klaarkom-materiaal. Meer een zachtjes neusje-neusje met een konijntje.

DE POWER RABBIT IS HIER TE KOOP (€ 14,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.