VIBRATOR REVIEW #284: MAGIC MOTION CANDY

Naam: Magic Candy
Producent: Magic Candy
Prijs: € 47,79
Materiaal: siliconen
Formaat: 7.88 x 3.56 x 2.49 centimeter
Waar te koop: Bol.com
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Het verkooppraatje: ‘Ontdek Magic Motions Candy; Sweets for your Clit! Ben je een zoetebek? Kan je niet van snoepjes blijven overdag? Verlekker je dan maar op Magic Motion Candy: een stevige vibrerende bullet in een roze siliconen jasje!’
Is dat ook zo? Sweets for your clit? Complimenten voor de tekstschrijver!
Score: 2

magic motion candy

Magic Motion profileert zich als het bedrijf dat verstand heeft van op afstand bestuurbare speeltjes. Of misschien eerder; middels een App bestuurbare speeltjes (en je smartphone is dan de afstandsbediening). Ik mocht eerder al de Magic Motion Flamingo testen (die kreeg een 7.5) en de Magic Motion Smart Mini Vibe (die kreeg een 7). Een tijdje terug kreeg ik de Magic Motion Candy van ze opgestuurd. Een clitorale slip-vibrator! Oftewel een vibrator die je in je slipje draagt tijdens je werk, huishoudelijke klusjes of als je uit eten gaat of kan mij het schelen wat, want het ding is toch stom!

Ik heb het bij voorbaat al niet zo op op-afstand-bestuurbare speeltjes. Ik ben niet het type dat gaat stappen met een vibrerend ei in m’n slipje of welk seksspeeltje dan ook. Seks is voor mij echt iets voor thuis, maar dat is persoonlijk en dit neemt niet weg dat ik dit soort speeltjes prima kan testen en reviewen! Tijd dus voor de Magic Motion Candy! Even geknipt en geplakt van de productbeschrijving: ‘Candy maakt gebruik van Magic Motion’s nieuwste Magic Cell Bullets. Dit zijn vibrerende kogeltjes die voorzien zijn van een motortje, een heroplaadbare batterij en een krachtige Bluetooth 4.0 chip. Met één druk op de Magic Cell komt de Candy komt tot leven. Het enige wat je nog te doen staat, is je smartphone nemen en de Magic Motion app te openen.’ Okay. Prima.

De Magic Cell Bullet is nogal klein

De Candy komt in een klein doosje (past zelfs door de brievenbus) en is zelf dus ook behoorlijk klein; zo’n 8 bij 3.5 centimeter. De Candy bestaat uit een roze siliconen ‘hoesje’ en daarin bevindt zich de ‘Magic Cell Bullet’. Die is ook nogal klein. En vooral nogal licht; slechts 7 gram. Het roze siliconen hoesjes weegt 20 gram, dus in totaliteit is het een heel licht, klein dingetje, de Candy. En als er in die Magic Call Bullet vibrerende kogeltjes, een motortje, een batterij én nog een chip moeten zitten, dan, dan, dan, dan… lijkt het me dat de trillingen niet echt diep zullen zijn. UNDERSTATEMENT VAN HET JAAR!

magic motion candy review

Misschien wel de minste trillingen ooit!

OMG! OMG! Echt. Om deze Magic Cell Bullet überhaupt te moeten beoordelen als sekstoy is een belediging voor mij en mijn kut. Als ik het tril-bulletje zonder het roze hoesje laat trillen op m’n hand dan krijg ik spontaan kippenvel. Wat een irritant hoog snerpend geluid. Dikke NO. Als ik de Magic Cell Bullet in het hoesje stop, dan dempt het geluid wel ietsje, maar ja, dan worden dus ook alle trillingen gedempt. Niet dat je wat aan de trillingen had zonder hoesje, maar met het roze hoesje eromheen is het helemaal niks. Om de trillingen ‘gekietel’ te noemen is al een te groot compliment.

magic motion candy review 1

Maar blijft die Magic Motion Candy een beetje zitten?

Ik heb de Magic Motion Candy uiteraard wel even in m’n slipje gestopt. Ik heb ‘m gekoppeld aan de App en dat alles werkt dikke prima hoor. Maar ja, als je amper trillingen voelt, waarom zou ik dan in Godsnaam met een roze ding tussen m’n schaamlippen gaan lopen? Vertel het me! Zeg het me! Want ook al is-ie klein, als je amper trillingen voelt (maar wel hoort), dan is 8 bij 3.5 centimeter toch een behoorlijk stuk dood plastic tussen je benen. En ja, je kan er mee zitten (maar je voelt ‘m zitten) en ja, je kan ermee lopen (maar je voelt ‘m zitten) en ja, je kan er ook een klein dansje mee doen (en ja, dan gaat hij op een gegeven moment verschuiven). Dus; zinloos dit. Echt zinloos. En ik word er ook een beetje moe van. Of moedeloos. En chagrijnig eigenlijk ook. ‘Ja, maar Luna, jij hebt de leukste baan van Nederland!’ Ja, als het geile sekstoys betreft, dan wel. Maar als je een seksspeeltje waarvan je binnen een paar minuten al weet dat het helemaal niks is toch nog moet gaan testen en met een roze stuk plastic tussen je benen een paar trappen op en af loopt, dan vraag je je toch wel af; waar ben je in Godsnaam mee bezig? En dan moet je er ook nog een stukje over schrijven, terwijl je eigenlijk kunt volstaan met een: ‘Koop dit niet.’

candy magic motion 1

Conclusie

Ik weet niet wat voor een motortjes, chips en batterijen in de vorige speeltjes van Magic Motion zaten (in de Magic Motion Flamingo en in de Magic Motion Smart Mini Vibe), maar de trillingen van die speeltjes voelden stukken beter dan die van deze Candy (zeker niet superdiep, maar wel leuk genoeg om iets te voelen). En dit snijdt dan meteen mijn probleem aan met al die op-afstand-bestuurbare speeltjes of speeltjes die je kunt koppelen aan een App of aan wat dan ook; als de trillingen ruk zijn, dan wordt het nooit wat met het speeltje. Dan gebruik je het 1 keer en daarna belandt het speeltje ergens achter in je nachtkastje of onder je bed en je denkt er nooit meer aan!

Begin bij de basis! Maak toys die geil trillen en koppel er daarna pas een App aan! En dat is precies wat ze bij We-Vibe wél snappen. Die hadden al een geile en goed trillende partner-vibrator (We-Vibe 1) en ze hebben die daarna geperfectioneerd door ‘m van beter materiaal te maken (en met diepere trillingen) (We-Vibe 2), daarna met een afstandsbediening (met nog diepere trillingen) (We-Vibe 3) en weer daarna hebben ze een App ontwikkeld (die werkt momenteel bij alle We-Vibe’s) (en de We-Vibe 4 heeft zelfs nóg diepere trilingen). Kortom; zoek je een goed en geil seksspeeltje dat op afstand bestuurbaar is? Ga dan alsjeblieft voor de We-Vibe (welke dan ook)! Die blijft goed zitten, trilt awesome en… als je dat hele op-afstand-bestuurbare zat bent (heel snel), dan is het ook nog eens een TOP-partner-vibrator.

Het verkooppraatje van de Candy: ‘Ben je een zoetebek? Kan je niet van snoepjes blijven overdag? Verlekker je dan maar op Magic Motion Candy.’ Nou, ik kan prima de rest van mijn leven van deze Candy afblijven. Wat zeg ik? Ik ben ‘m nu alweer vergeten.

<DE MAGIC MOTION CANDY IS HIER TE KOOP (€ 47,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.