GAST REVIEW: ZEUS ARCANA ELECTRO VIBE WAND MASSAGER

Onlangs won Mickey de Zeus Arcana Electro Vibe Wand vibrator tijdens 1 van mijn give away’s en ze beloofde er een review over te schrijven. Vond ze ’t wat of… durfde ze ‘m net als ik niet te gebruiken? Lees hieronder haar review!

Naam: Zeus Arcana Electro Vibe Wand Massager
Producent: Masters Series
Prijs: € 124,95
Formaat: lengte 33 cm, doorsnede 6,1 cm
Batterijen/oplaadbaar: 230V
Het verkooppraatje: ‘Zoek met de elektrostimulatie de grenzen van jouw partner op. Kies de stroomsterkte met behulp van de controller op het handvat, en kies daarbij uit 5 niveaus van trillingen.’
Is dat ook zo? Mickey heeft zeker een grensje ontdekt!
Score: 6/10

zeus arcana electro vibe

‘Voor velen is alleen de gedachte aan een elektrospeeltje als de Zeus Arcana Electro Vibe Wand massager waarschijnlijk al een huiveringwekkend idee, omdat hij dus stroom kan afgeven op de geslachtsdelen. En hoe!

Ik heb erg lang een hele grote mond gehad over dit product, hoe graag ik hem wel niet wilde hebben en hoe geil het me leek om zo’n dosis stroom op mijn geslachtsdelen te krijgen, maar in de praktijk, geloof me, piepte ik 180 graden anders!

zeus arcana 2

Hoe leg ik uit hoe de Zeus precies werkt? Het is nogal een complex apparaat, maar dat kan aan mij liggen dus ik ga een poging doen om ‘m te beschrijven. Hij heeft een vibratiemodus waarbij je geen stroom hoeft te gebruiken, die gaat, net als de stroom/elektromodus, van standje 1 tot 5, wat je maar lekker vindt (dit is dus vergelijkbaar met een gewone wand vibrator). Daarnaast zit er een knopje op het panel waarmee je kiest voor een constante stroomtoevoer. Die stroomtoevoer trok ik op standje 1 al niet! Man, dat doet zeer! En die pijn omschrijf ik als; ik steek liever een mes in mijn been dan dat ik dat ding in die modus ook maar vijf minuten op mijn vagina en clitoris moet hebben, nee, NIET FIJN! Maarrrrrrr… je kunt die knop ook uit laten. Als je dat doet, dan kun je alsnog de stroom instellen van standje 1 tot en met 5 ( ik trek 1 en 2 nog, maar de rest niet) en dan via een knopje aan de zijkant van dit apparaat zelf kiezen hoe lang en hoeveel stroomstootjes je jezelf of je partner geeft. Dus met iedere druk op de knop krijg je een stroomstootje. Dit heeft op zich wel iets geils. Dat hij een stekker heeft daar heb ik geen last van gehad, want ik heb gewoon een verlengsnoer naast mijn bed liggen.

Nu komt het moeilijke; mijn algemene bevindingen over dit apparaat. Ik zal het van beide kanten bekijken. Mensen die echt, echt maar dan ook ECHT houden van elektroseks die zullen gek zijn op dit product. Maar beginners, die net als ik een grote mond hebben, die zullen echt, maar dan ook echt van een hele koude kermis thuis komen! Als wand massager is er niks mis mee, de trillingen mochten nog wel iets harder dan stand 5, maar het is een prima gewoon massage apparaat als je de stroom weg denkt. Ik geef de Zeus Arcana Electro Vibe Massager een 6. Helaas pindakaas. Hij kost € 124,95 en is het dat geld waard? Nee, ik zou het niet doen. Ik zou voor dat geld lekker een Europe Magic Wand of Fairy aanschaffen! En ik? Ik ben even genezen van mijn elektro-fantasieën.’

Lieve Mickey! Dankjewel voor je review! Jammer dat elektroseks toch niks voor je is, maar ik hoop dat je met de gewone vibratiemodus van de Zeus toch nog een beetje plezier zult hebben. En… ik heb samen met testman J.T. een artikel geschreven met de naam ‘Elektroseks, een handleiding voor beginners’, dus misschien staan daar nog wel tips in over elektro seks en wat je fout doet, want het zou in principe dus geen pijn moeten doen… En anders; weggooien en sparen voor een goede wand massager zoals inderdaad de Europe Magic Wand of de Fairy!

 

DE ZEUS ARCANA ELECTRO VIBE WAND MASSAGER IS NIET MEER TE KOOP…

 

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Ier schreef:

  Ik vind het jammer dat Mickey deze heeft getest als beginner en in mijn ogen dus niet het apparaat heeft kunnen testen voor mensen die wel wat verder willen gaan dan dit.
  Ik ben zelf geen fan van de elektroseks, maar vind deze review daardoor toch ietwat beperkt. Wat jij zegt, Luna, misschien eerst die handleiding moeten lezen ;)

 2. Marjan schreef:

  Inderdaad jammer dat Mickey als beginner deze heeft getest en niet iemand met meer electro-ervaring.
  Desalniettemin, toch een review met een ervaring met deze Zeus Arcana. Ik ben wel blij met deze informatie.

  xx

 3. Marjan schreef:

  Inderdaad jammer dat Mickey als beginner deze heeft getest en niet iemand met meer electro-ervaring.
  Desalniettemin, toch een review met een ervaring met deze Zeus Arcana. Ik ben wel blij met deze informatie.

  xx

 4. Gina schreef:

  Dapper hoor! Wellicht over een tijdje opnieuw proberen en dan een aanvulling op de review? Sommige liefde moet groeien. :D

 5. mickey schreef:

  Haha….oo jongens. Als ik nog beter kon uitleggen hoeveel pijn dit ding doet had ik het gedaan. Enne…ik gebruik de Fetish elektro vlinders al een poosje en heb ook een elektro vaginaal ei (nogmaals, au) . Maar de Zeus slaat alles. Ik heb er ook bij gezet, dat fantiekelingen dit heus leuk zullen vinden. Maar mij gaat het even een brug te ver qua pijn en pijn is wel iets waar ik op zich van hou tijdens de seks. Beperkt…en niet ondragelijk ;)

 6. Fabian schreef:

  Kapot handig dit ding haha

 7. J.T. schreef:

  En dit was ook in de laagste stand? Ik lees op internet dat hij in stand 5 begint ofzo dus dat je hem eerst laag moet zetten…… en dan net op het moment supreme…..ZAP……
  en dingen van Fetish Fantasy kun je beter links laten liggen….. allemaal zooi……..

 8. Rachel schreef:

  Ik heb ooit eens met 4 stroomstokken op een BDSM feest gestaan en prima….maar dit, op stand 1, nee dank je.
  De vibo stand is het ook niet helemaal en die ijzeren riggen schuren op een pijnlijke manier.

  Fail.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.