VLOG L’AMOUROSE PRISM VII

Speciaal voor jullie weer even een vlog over 1 van de allertofste, gaafste, geilste seksspeeltjes die ik dit jaar mocht testen! De Prism VII van L’Amourose (hier lees je mijn VIBRATOR REVIEW #280 L’AMOUROSE PRISM VII)! Misschien moet ik toch maar eens een keer een cursusje editen er tegenaan gooien, want op zich is het wel makkelijk zo’n ‘one taker’, maar ik mis vaak wat essentiële dingen (nou ja, makkelijk, makkelijk, ik blijf het wel een dingetje vinden) (ja, dan moet je je maar beter voorbereiden) (en ik heb maar een paar keer aan m’n haar gezeten, knap hè)! Anyway, de Prism VII is dus TOP! Maar de Prism VII Rouge is NOG beter (want die wordt dus warm) en slechts 10 euro duurder, dus ik zou zeker voor die gaan!

Wil je mij gelukkig maken?

Maar alles, alles kan een mens gelukkig maken, een zingende merel, een klik op een link, een vers kopje thee!!!!!! Wanneer je een seksspeeltje koopt, nu of ooit (of een ander product via Bol.com), dan zou je me écht heel erg helpen als je dat doet via een linkje via mijn site! Ik krijg een klein percentage en het kost jou helemaal niks! Daarnaast is het ook nog eens volledig anoniem, dus ik krijg nooit te weten wat je hebt gekocht! Hierdoor help je mij en deze site draaiende te houden! Ik ben je daarvoor heel erg dankbaar en je verdient 100 kusjes en 100 karmapunten!

Easytoys.nl

Maanzin.nl

Bol.com

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Christineleduc.nl

Bdsmstore.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.