GAST REVIEW TOYJOY CARESSE ERA

Deze gast review van lezeres J. is de laatste gast review die ik ontving vorige maand! Hij heeft ‘meegedongen’ naar de LELO Tiani 24K, maar helaas niet gewonnen! Toch is het wel een leuke én goede review om te lezen, vooral omdat het om een niet al te duur speeltje gaat dat wel goed werkt! Dus mocht je op zoek zijn naar een betaalbare G-spot vibrator, dan is de Caresse Era van Toyjoy er eentje om te overwegen…

Naam: Caresse Era
Producent: Toyjoy
Prijs: € 64,90
Afmetingen: 20 centimeter x 4,5 centimeter
Materiaal : Siliconen + ABS
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘Deze mooi gevormde vibrator is speciaal gemaakt om vrouwen hun G-plek te laten ontdekken. Met de ribbels en kromming, maakt het dit speeltje niet alleen een lust voor het oog, maar ook een van de lekkerste speeltjes die er bestaan.’
Is dat ook zo: Ja, enigszins
Cijfer: 8

Bol.comtoyjoy caresse era

Ik kreeg de Caresse Era van mijn lief omdat ik graag een vibrator wilde met een rond ‘lijfje’ (daarvoor had ik al G-spot vibrators met alleen een gebogen kop). Ik ben niet altijd even enthousiast over ToyJoy. Dat komt omdat ze naar mijn idee veel goedkoop voelende/ogende speeltjes op de markt brengen (waar dan nog flink voor betaald mag worden, zeker als je in de seksshop koopt). De speeltjes die ik tot nu toe gehad heb van ToyJoy waren helaas een niet al te lang leven beschoren en hadden ‘ buzzy vibes’. Echter…ToyJoy heeft ook een betere productlijn ontwikkeld, namelijk de Caresse-serie.

De Caresse Era komt in een verpakking met daarbinnen een luxe zwarte doos. In die doos zit de vibrator, een oplader en een boekje met een gebruiksaanwijzing (en reclame voor wat andere speeltjes van ToyJoy). Inmiddels heb ik het speeltje een half jaar in huis; ik heb hem dus uitgebreid kunnen testen en hij doet het nog steeds perfect.

De pluspunten van de Toyjoy Caresse Era

Het speeltje is best betaalbaar. Ik kocht ‘m voor 42 euro en dat vind ik een vriendelijke prijs voor een speeltje dat gemaakt is van veilig materiaal (siliconen) en die redelijk goede vibraties voortbrengt (het is dan wel geen wand vibrator maar voldoende om er plezier aan te beleven).
De Era komt in een mooie nette doos (ik vind het altijd fijn als ik de speeltjes ook nog kan bewaren in datgene waarin ze zijn aangekomen).
Het speeltje is oplaadbaar, toch altijd een pluspunt dat je niet met batterijen in de weer hoeft.
Deze vibrator is waterproof (voor de badliefhebbers).
Het materiaal voelt zacht aan en hij ligt prettig in de hand.
Door zijn mooie ronde vorm weet hij mijn G-spot goed te raken.
Het speeltje is gemakkelijk in gebruik (de knopjes zijn goed te bedienen, ook in the heat of the moment.
Hij heeft een ‘lock functie’ (dus een knopje zodat de vibrator niet per ongeluk aan kan gaan). Dat is handig voor als je deze vrolijke vriend *kuch* mee wilt nemen op vakantie (of als je boodschappen gaat doen of wat dan ook).
Deze toy is goed te gebruiken voor zowel solosekspartijen als samen met je partner.

Bol.comcaresse era toyjoy verpakking

De minpunten van de Toyjoy Caresse Era

Er zit een bobbeltje op de vibrator, maar die weet je clitoris niet te stimuleren, er is overigens ook een type (de Nea Supreme Rabbite Vibe van ToyJoy) die dit wel doet.
En dan nog een puntje voor de echte poetsfreaks: ToyJoy maakt deze productlijn met een soort
‘randje’ bij het handvat. De staaf is goed schoon te maken maar dit randje vraagt wat extra aandacht, er blijft gemakkelijk vuiligheid in zitten.

Kortom: De Era van Toyjoy doet wat hij moet doen en maakt de verwachtingen wat mij betreft helemaal waar. Ik vind het een prima G-spot vibrator, ik zou hem een ander zeker aanraden!

Bol.comDE TOYJOY CARESSE ERA IS HIER TE KOOP (€ 64,90) >>

Lieve J.! Dankjewel voor deze (tweede) review van jou! Leuk voor mij ook om te lezen dat er speeltjes zijn van het merk Toyjoy die wél bevallen!

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Marijke schreef:

  Leuk speeltje voor een eerlijke prijs. :)

 2. Openminded schreef:

  Blijf me toch altijd verbazen over de prijzen. In de kop van de review staat een prijs van €64,90. En dat is ook de prijs op de site bij het item “DE TOYJOY IS HIER TE KOOP….”
  Maar de schrijfster spreek over een prijs van €42 en Google geeft op de eerste pagina al een hit naar een winkel waar ze hem hebben voor €44,15. Hoe wordt de prijs (en shop) bepaald? Als het de prijs van en link naar maanzin.nl zou gaan zou ik het nog begrijpen, maar nu ben ik het helemaal kwijt…

  • Josje schreef:

   Heb die grote verschillen in prijzen ook nooit zo heel goed begrepen…! Scheelt bij sommmige speeltjes wel 50 euro tussen de ene en andere verkoper :o!

   Anyway: als je hem besluit te kopen ben ik benieuwd of je net zo enthousiast bent als ik over de fijne vormen van deze vibo!

  • Luna schreef:

   Hi!! Ja, ik vind dit ook altijd lastig… want in het geval van deze Toyjoy Caresse Era… die is inderdaad bij andere shops goedkoper… maar met die shops heb ik geen ‘affiliate afspraken’… bijvoorbeeld; Bol.com wil niet samenwerken met bedrijven met een seksuele content, zoals die van mij… maar Bol.com verkoopt wél heeeeeeeel veel seksspeeltjes en ook heeeeeel veel ranzige dvd’s… maar een nette samenwerking, dat willen ze niet… beetje hypocriet… dus veel van de speeltjes die ik bespreek zullen goedkoper zijn bij Bol.com, maar als ik daarna link, dan zou ik helemaal niks verdienen met m’n site… en hoewel het zeker een uit de hand gelopen hobby is, wil ik er toch wel iets aan overhouden… vandaar dat ik altijd link naar bedrijven met wie ik wel zo’n ‘affiliate regeling’ heb (dan krijg ik dus een percentage per verkocht seksspeeltje via mij)… Het spreekt voor zich; iedereen is vrij om het speeltje waar dan ook te kopen, maar als ik zelf altijd link naar de goedkoopste optie, dan help ik dus bedrijven als Bol.com aan verkopen en dan verdien ik zelf nooit iets… daarnaast; als een bedrijf als Easytoys.nl mij een speeltje opstuurt om te testen, dan verwachten ze uiteraard wel dat ik naar hen link… ja, het is een ingewikkelde business, haha! :-)

 3. Lianne schreef:

  Interessant artikel! De prijs vinden wij niet zo’n probleem. Zou je deze aanraden voor ‘beginnend gebruikers’, of is dit meer iets voor de ervaren vibo-fan?

  • Josje schreef:

   Ik vind het een prima ‘instap modelletje’ ;). Maar ook nog steeds leuk als je vaker vibrators heb gebruikt. Het is 1 van de beste g-spot vibrators (en zeker de goedkoopste) die ik ooit heb gebruikt!

 4. Karin schreef:

  Hoe laat ik deze op?

 5. Tmaar schreef:

  Ik heb ook zo’n caresse toyjoy. Maar zelfde vraag als karin. Hoe laad ik deze op. Staat niet in de gebruiksaanwijzing

  • J. schreef:

   Oplaadsnoertje kan ter hoogte van het handvat (vlakbij de knopjes) in de vibo geprikt worden. Uurtje of twee aan de lader en je kan er tegenaan ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.