FUN FACTORY B BALL UNO

_PGU6305
Vorig jaar kwam Fun Factory met de B Balls; een soortement van buttplug met 2 ballen met daarin ook weer 2 ballen, die, bij beweging, tegen de buitenwand van de buttplug ‘tingelden’. Hartstikke leuk (lekker dus)! Hier lees je mijn: REVIEW FUN FACTORY B BALLS. Dit speeltje kreeg van mij een 8, omdat ik het een geniaal idee vond en vind! Enige nadeel was wel het nogal kleine uiteinde, waardoor ik toch wel lichtelijk bang was dat ze naar binnen zouden schieten. Maar… Fun Factory heeft blijkbaar goed naar mij (kuch) en naar andere toytesters geluisterd, want ze hebben het uiteinde (dat ankertje dus) langer gemaakt! En er een bal afgehaald, dat ook. Maar ik denk dat dat voor het gevoel weinig verschil zal maken. De nieuwe B Ball Uno kost € 29,- en als je ‘m bestelt bij www.funfactory.com en de code 550004 gebruikt bij het afrekenen, dan krijg je 10% korting. En die korting krijg je trouwens op ALLE Fun Factory-producten, dus ehm, doe er je voordeel mee.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Tessa schreef:

  Oh ja, ik heb van Dorcel oid ook zo’n plugje met balletje erin. En diamant bij het uiteinde, voor de bling haha! Maar die is ook erg lekker idd!

 2. Marijke schreef:

  Hmm. Ik heb nog geen buttplug. En ben nog wat huiverig om er eentje kopen (oke, ik lieg, ik heb een jelly roze buttplug met smerige geur en spitse punt waar ik nog nooit opgewonden van ben geworden).

 3. Jan schreef:

  Ik heb de versie met twee ballen en inderdaad het uiteinde verdween bijna naar binnen de eerste keer. Ik voelde ook niks van de balletjes die daarin zaten. Ik probeerde het nog een paar keer, dan na een anale douche maar ik voelde er nog niks van. Ik heb nochtans de trap op- en afgelopen, op en neer gesprongen, maar nog niks. Ik denk dat ik het speeltje aan onze kater zal geven.

 4. Matthias schreef:

  Ik vind die van materiaal niet zo aangenaam. Dat harde stukje is duidelijk voelbaar bij mij … Ik ben Tantus en Njoy Fan :p

 5. Nick schreef:

  Geweldig, de 2de ball was in sommige posisities te lang voor mij en voelde dan vervelend aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.