GAST REVIEW: FUN FACTORY LADY BI

Je kon al eerder een review van lezeres G. lezen over de O-Zone van Odeco. Die O-Zone Delight raad ik aan als eerste vibrator en dat is precies wat G. ook deed! Daarna stapte ze over op de Lady Bi van Fun Factory en… ze schreef onderstaande review! Enne, de Lady Bi is volgens haar, net als volgens mij, een dikke 10 op de schaal van Luna! Lees anders nog een keertje mijn review van de Fun Factory Lady Bi!

Naam: Lady Bi
Producent: Fun Factory
Prijs: € 119,90
Formaat: 22,1 centimeter x 4,3 centimeter op z’n breedst
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘Lady Bi is van alle markten thuis en stimuleert zowel je A-Spot, G-Spot en de clitoris: en dat allemaal tegelijk (als je wilt).’
Is dat ook zo? Ja! Wel even wennen!
Score: 10!!

lady bi fun factory

Na mijn eerste vibrator (de O-Zone van Odeco) kreeg ik de Lady Bi van Fun Factory en mijn verwachtingen waren hoog na het lezen van de reviews, maar gelukkig zijn al mijn verwachtingen waar gemaakt! Na het openen van de doos (mooi!) moest ik natuurlijk geduld hebben. Hij moest opgeladen worden… Aaargh! Toen kwam het ‘help hoe gaat het kreng aan’-dansje. Ja, ja, er zit een boekje bij, maar geduld om te lezen had ik niet en tijdens het ‘toch maar wel lezen’ was ik nogal blond, dus lang leve Youtube! Kennelijk zat hij op slot. Wel handig als je hem mee neemt op reis.

Het uiterlijk van de Lady Bi

Wow, die is toch dikker/groter dan verwacht! Hij is mooi gevormd vind ik zelf. Al oogt hij op foto’s kleiner dan hij is. Hij oogt ook stevig en je ziet dat het geen goedkoop ding is. Verder niks aan toe te voegen.

Het handvat

Fantastisch! Ik ben helemaal fan van dit soort handvaten. Helemaal geweldig is het slot wat je er op kan doen, al moet je het dus wel even doorhebben, hahaha. Het koste me even wat uitvogelen, maar alles werkt eigenlijk zeer praktisch en simpel. De bediening is dus ook fijn. Je kan beide motortjes apart bedienen, of beide tegelijk uit en aan doen met de Fun-knop (bovenste knopje). Ook is hij geheel waterdicht dus goed schoon te maken.

fun factory lady bi 1

Stroom

De Lady Bi is oplaadbaar (yes yes!) en dit voel je dus ook aan de krachtige trillingen. Je laadt hem op met een USB-oplader die je met magneetjes aan het handvat vastmaakt. Hierdoor is hij dus waterdicht. Laatst wou de Lady Bi niet meer aan, hij viel plots uit. Paniek! Bleek hij al leeg te zijn, ahum. Maar ik had niks gemerkt van krachtverlies in de trillingen. Dus dat is fijn.
Ik heb geen idee of de lampjes in de knopjes een indicatie gaven van te voren, want ik let daar echt niet op. Tijdens het opladen zie je wel aan de knopjes hoe ver hij is met opladen.

Gebruik van de Lady Bi

Zoals je bovenin kan lezen moest ik echt even wennen. Hij vult echt goed. Als ik niet genoeg glijmiddel gebruik doet het me zelfs wat zeer (ik ben vrij nauw down under). In het begin was het sowieso wat pijnlijk omdat ik echt moest wennen aan de ‘bult’ bij de clitoris vibrator. Maar het voelt wel lekker, als ik hem helemaal inbreng stimuleert hij wel mijn hele vagina door de diepe trillingen. Ik merk dan niet eens meer heel duidelijk hoe de klit-vibrator trilt, wel dat hij trilt, want ik kan alleen clitoraal klaarkomen. Ook heb ik hem andersom uitgeprobeerd, dus de clitoris vibrator als anale stimulator en dit is ook lekker! Nou heb ik (nog) geen verstand van de A-spot waar ze het over hebben, maar ik voel het erg diep en de trillingen gaan zo ver dat ik het in de anus regio ook voel dus misschien is dat het? Erg lekker in ieder geval!

Vibrator – Pulsator – Dildos

Conclusie

Het is voor mij geen ‘effe lekker snel erin doen’-vibrator. Ik moet door de omvang echt de tijd nemen. Maar WOW! De trillingen zijn heel diep en sterk. Ik voel het echt door mijn hele vagina heen, van binnen en van buiten en erachter. Hij vult echt goed je hebt een heel vol gevoel hierdoor. Een echte aanrader!

DE FUN FACTORY LADY BI IS HIER TE KOOP (€ 119,90) >>

Lieve G., dankjewel voor deze 2e review! Voor mij is het erg fijn om te lezen dat mijn aanraders ook echte aanraders zijn! De Lady Bi van Fun Factory is nog steeds een favoriet van mij, net als de Fun Factory Bi Stronic Fusion trouwens (hoog tijd dat ik daar eens een vlog van maak)!

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. annemiek schreef:

  Weer een top review en ik wil hem echt hebben ! maarrrr, wat is het geluidniveau?? Ik had ooit de we vibe touch (zoals ik eerder schreef spontaan verdwenen richting puberkamer, denk ik) en ik heb nu een gewone we vibe, die ik solo gebruik, want tijdens de duo leidt de herrie enorm af. Dus hoeveel herrie maakt deze Lady?? Helaas zijn er geen YouTube filmpjes van, die ook daadwerkelijk het geluid laten horen.

  • Luna schreef:

   Ik zal a.s.a.p. een filmpje maken met deze Lady Bi (en trouwens ook eentje van de Bi Stronic Fusion) in de hoofdrol! Ik vind het geluid zelf wel meevallen…

 2. annemiek schreef:

  Dankjewel !! (zie nu pas je reactie, dacht dat ik een mail zou krijgen als dat gebeurde :-( ) Een filmpje zou top zijn !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.