VIBRATOR REVIEW #197: H2O VIBE (EEN BIJZONDERE WATERPROOF VIBRATOR)

Naam: H2O Vibe
Producent: Drop of Sweden
Prijs: € 59,-
Formaat: 180 mm x 30 mm
Batterijen/oplaadbaar: 2 AAA batterijen
Het verkooppraatje: ‘Er zijn duizenden verschillende seksspeeltjes op de markt, maar niet één met vergelijkbare functies die H2O Vibe biedt.’
Is dat ook zo? Ik ben onder de indruk
Score: 8/10

h20 waterproof vibrator

Een dame van Sexualpleasure.nl stuurde me een mailtje. Of ik de H2O vibe al kende? Nee, die kende ik nog niet en die kon ik ook niet kennen, want hij was eigenlijk pas net op de markt. Of ik deze waterproof vibrator wilde testen? Ja, maar natuurlijk wilde ik ‘m testen, want hij ziet er behoorlijk interessant uit, ook al ben ik totaal geen fan van seks onder de douche of seks in bad. Met de H20 vibe verander je je doucheslang in een vibrator die in je kutje vibreert en gelijktijdig je klit stimuleert met een waterstraal. Is dat lekker, ja, dat is lekker!

Ik kreeg de H20 vibe al een paar weken geleden opgestuurd, maar het testen was er steeds niet van gekomen. Niet dat ik de waterproof vibrator niet wilde testen, integendeel. Ik kreeg de H20 vibe alleen niet aan de doucheslang gekoppeld. Niet dat dat een heel ingewikkeld klusje is, want je draait je douchekop eraf en daarna de waterproof vibrator erop, maar omdat onze douchekop nogal strak zat vastgedraaid en ik ‘m dus niet los kreeg. Daarvoor had ik dus even de kracht van mijn man nodig en alle vrouwen weten; als je iets aan een man vraagt dan beloofd hij het meteen te doen, maar de werkelijkheid is dat je er weken op moet wachten.

Met je waterproof vibrator in bad of onder de douche

Ik ben geen vrouw die de douchekop pure for pleasure tegen haar klit zet. Nooit gedaan. Nooit behoefte aan gehad. Ik denk dat er heel veel vrouwen zijn die dit wel doen en dat de straal van je douchekop ook erg effectief is, maar het is nooit mijn ding geweest. Ik vind het a-relaxt om staand te seksen. Of dat nu solo is, of met z’n tweeën, als ik klaarkom, dan zak ik door m’n benen heen en dan is de douche gewoon geen handige plek. Ook ben ik niet het type dat wekelijks in bad gaat. Ook niet maandelijks. Ik kan er niet van genieten. Ik kan niet relaxen. En na 10 minuten wil ik er al weer uit. Andere dingen doen. Ik vond het dus vooral nogal een gedoe om met deze H20 waterproof vibrator aan de slag te gaan. Eerst dat ding dus inpluggen aan de doucheslang, dan het bad vol laten lopen (zonder badschuim, want ik wil geen zeep in m’n kut) en dan dus gaan liggen en relaxen. Althans, proberen om te relaxen. Ik wil dat een vibrator meteen stand by staat als ik ‘m wil gebruiken en aan deze waterproof vibrator zijn dus nogal wat randvoorwaarden verbonden.

h20 waterproof vibrator water

Maar! En ik had het echt niet verwacht… de H20 vibe is fantastisch. Echt. Maar dan echt! De vibrator (dus de staafvibrator die je inbrengt) trilt. Dit zijn op zich niet de meest diepe trillingen die er zijn, maar je hebt 3 vibratiesterkten en 7 vibratiepatronen, dus 10 verschillende standjes. Je scrollt door deze standjes met de aan- en uitknop en dit is in principe best onhandig, want je kan niet zo snel dus een standje terug, daarvoor moet je weer het hele menu door. Als je de knop 3 seconden ingedrukt houdt, dan stopt de vibrator met trillen.

De perfecte waterstraal tegen je klit

Maar dan; de waterstraal die je op je klit richt! Daar draait het allemaal om! Je kunt de straal harder en zachter zetten door te draaien aan de knoppen van je kraan. Ook kun je hierdoor dus variëren met de temperatuur. Nu is dit nogal onhandig, want je ligt relaxt in bad met de H20 vibe in je kut, maar stel, je wil dat de straal iets harder tegen je klit aankomt, dan moet je dus rechtop gaan zitten om bij de kraan te komen. Ook als je de straal warmer of kouder wil, dan zul je rechtop moeten gaan zitten (of je moet met z’n tweeën in bad gaan, zodat de ander dit kan doen, maar met z’n tweeën in bad, vind ik nog meer gedoe dan alleen). Dit is onhandig, omslachtig, maar… niks aan te doen.

Hoe krijg je een aquagasm? Ontspan! Ontspan! Ontspan!

Want… het gevoel dat de deze waterproof vibrator je geeft is geweldig! Als er ooit nog iemand aan me vraagt of er een speeltje is dat qua gevoel in de buurt komt van ‘het befgevoel’ dan vrees ik dat ik dit speeltje aan moet raden. De trillingen van de staafvibrator zorgen er namelijk op de een of andere manier voor dat het water dat uit de straal komt rond je klit gaat circuleren. En door nu te variëren in vibraties (dus niet qua snelheid, maar qua patroon) circuleert het dus steeds anders rondom je klit, et voila; het befgevoel. Sort of dan hè, sort of! En dit gevoel kwam nogal onverwachts voor me. Ik zat me eerst te irriteren aan het weer rechtop moeten gaan zitten om de kraan goed in te stellen, maar toen ik eenmaal de goede temperatuur en de goede straal qua kracht had gevonden was het achterover liggen en genieten. En dat ook nog eens handsfree, want de H20 waterproof vibrator blijft gewoon zitten terwijl je ligt. AWESOME, echt AWESOME. Normaal wil ik graag snel resultaat van een vibrator, als in; snel klaarkomen, maar ik ben hier echt even voor gaan liggen. Ontspan Luun, ontspan! Het resultaat, een, kuch, aquagasm.

water vibrator

Je kunt de H20 vibe ook buiten de badkamer gebruiken, want je krijgt er een extra kapje bij, waarmee je het spuitstuk kunt verwisselen. Hierdoor wordt de H20 een gewone basisvibrator. Dit is dan weer wél heel handig en goed bedacht. Dus als je op zoek bent naar een basisvibrator met iets extra’s, dan zit je met de H20 wel goed. Er zijn absoluut speeltjes met betere, diepere, trillingen te koop, maar de H20 is dus eigenlijk een 2 halen 1 betalen.

Iets waar ik wel een beetje over twijfel is de duurzaamheid van de H20, want het is dan wel een waterproof vibrator en ziet er zo op het oog best solide uit, toch vraag ik me af of-ie er na een keer of 40 niet vanzelf mee ophoudt omdat er toch wat vocht bij het motortje of tussen wat randjes is gekomen, of iets in die richting (is nu nog niet gebeurd hoor). Maar… dan heb je er wel 40 keer plezier mee gehad en de prijs (€ 59,-) valt mee.

h20 vibe drop of sweden review

Dus ben je sowieso al van de seks onder de douche of in bad? Dan kan ik de H20 vibrator zeker aanraden! Ga ik deze waterproof vibrator vaker gebruiken? Ik zal ‘m sowieso nooit als gewone vibrator gebruiken, want daarvoor heb ik teveel andere, betere vibrators in huis. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik, nu ik dit speeltje in huis heb, toch stiekem wel zin heb om vaker in bad te gaan. Het is me ergens teveel gedoe voor een ‘ontspannend orgasme’, maar het is werkelijk waar, écht een heel relaxt speeltje. Maar dan ECHT! En als-ie na 40 keer gebruiken er dan uiteindelijk toch mee ophoudt, dan ben ik misschien zelfs geneigd om een nieuwe H20 waterproof vibrator te kopen (al ben ik dan wel 2 jaar verder, want ik ga echt niet elke week in bad, zelfs niet met de H20 vibe).

DE H20 VIBE IS HIER TE KOOP >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Romy schreef:

    Supertof!!!! Ik hou er wel ontzettend van. Helaas hebben we zelf niet meer een douchekop met harde straal :( Deze lijkt me super om te proberen!! Komt op mijn verlanglijstje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.