GAST REVIEW: O-ZONE DELIGHT

Lezeres G. stuurde een review in voor de O-Zone Delight! Een vibrator die ik aanraad in mijn artikel DE AANSCHAF VAN JE EERSTE VIBRATOR! En dit was ook haar eerste vibrator! Leuk! Ze dingt mee naar de LELO Tiani 24K (lees HIER nog een keer de voorwaarden, je kunt meedoen tot 1 april)!

Naam: O-Zone Delight
Producent: Odeco
Prijs: € 39,90
Formaat: 180 mm x 30 mm (150 mm ‘invoerlengte’)
Batterijen/oplaadbaar: 2 x AAA
Het verkooppraatje: ‘Haar spitse top is ideaal voor het verkennen van de meest erogene zones.’
Is dat ook zo: mwah
Score: 7/10

o-zone delight

Ik wou er toch eens een proberen, mijn eerste speeltje. Na veel lezen en daarna nog meer lezen en een heleboel nadenken hebben mijn partner en ik gekozen voor de O-zone Delight. Een groot punt hierbij was onze portemonnee. Voor een eerste speeltje wilden we niet meer dan € 50,00 uitgeven. Stel dat we het niks vonden? Vol spanning zaten we te wachten (nou ja, vooral ik dan). Gelukkig was hij er vrij snel.

Die avond had manlief een late dienst dus ik kon me mooi aan de tip van Luna houden ‘probeer eerst zelf de vibrator uit zodat je weet wat je wel en niet lekker vind’. Wat was dat spannend!

Het uiterlijk van de O-Zone Delight

Weet je ik kan me de doos niet eens goed meer herinneren. Ik had iets teveel haast om hem eruit te halen. Wat me voor de aanschaf al opviel waren de ovaaltjes op de schacht. Deze voel je ook een beetje bij het in en uit gaan. Verder opvallend is natuurlijk dat hij zwart is. I like it! Eigenlijk vind ik de meeste kleuren wel okay, behalve huidskleur. De top is iets plat/gebogen, hierdoor noemen ze het een G-spot vibrator, maar dat is hij niet.

o zone delight odeco

Tjah, ik wist al hel snel dat ik ze harder wil en dieper… en… en… en… nee, dit doet het hem niet. Wel kan ik er mee klaarkomen als ik de punt tegen m’n clit hou. Dat werkt prima. Ook de patronen zijn okay, maar niet wat ik wil. Het enige wat ik hier van word is kriebelig, omdat het net niet gaat hoe ik wil, maar dit is natuurlijk persoonlijk.

Het handvat

Het handvat is ideaal! De eerste vibrator die ik in mijn handen heb gehad is zo’n goedkoop huidskleurig ding met draaidop. Deze hadden we nodig voor een schoolproject, dus de school heeft deze toen betaald (ja echt!). Ze wilden hem alleen niet houden (raar he?). Ik heb deze nooit gebruikt, maar natuurlijk wel aangedaan, puur voor de lol. Het leek me toen erg onpraktisch dat je hem moet vasthouden aan het dopje en daar ook harder moest draaien. Nou, met dit handvat van de O-Zone hoeft dat dus niet! Heel handig en fijn als je hem lekker snel in en uit je kutje wil bewegen. Maar ook voor je partner is het erg fijn als hij of zij je wil bevredigen met de vibrator.

Stroom

De o-zone loopt dus op 2 AAA-batterijen, dit merk je vrij snel, want na een aantal keer gebruiken trilt hij al een stuk minder hard. Heel jammer en dit zou ik dus nooit meer willen na dat ik kennis heb gemaakt met een oplaadbare vibrator.

Conclusie

Qua prijs/kwaliteit verhouding is het een prima eerste vibrator. Vooral als je het geduld niet hebt om verder te sparen, net als ik. Maar een paar tientjes meer en je hebt een prima eerste vibrator die wel oplaadbaar is. Dit zou ik persoonlijk toch aanraden. De trillingen zijn dan zoveel beter en zijn niet zo snel een stuk zwakker als de batterijen leger raken.

DE O-ZONE DELIGHT IS HIER TE KOOP (€ 39,90) >>

Dankjewel voor je review G.! En een oplaadbare vibrator is altijd beter dan eentje op batterijen (om meerdere redenen)! Ik hoop dat je nu een nog betere vibrator in je bezit hebt!

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Lola schreef:

  Leuke review! Ik heb deze ooit als eerste vibrator aangeschaft, maar hij ging vrij snel kapot (en toen kreeg ik een nieuwe opgestuurd, en die ging ook vrij snel kapot ;)). Het handvat is inderdaad ideaal maar die trillingen zijn mweh. Ik vond hem verder wel leuk maar ik denk dat je voor 10 euro meer wel een fijnere beginnersvibrator hebt. Of als je de christine le duc gewoon instapt hebben ze best wel prima basis huismerk hihi en dan kun je van te voren voelen

 2. Marijke schreef:

  Leuke review! Maar voor de prijs zou ik toch liever iets oplaadbaars willen.

 3. Desiree schreef:

  Lola, ligt niet aan jou, die van mij begint ook al kuren te krijgen, oeps… niet trillen als je hem aan zet (lichtje wel), dop/handvat precies goed draaien anders doet ie het ook niet en snel leeg natuurlijk. Met wat prutswerk doet ie het prima, maar fijn is het niet en het liefst wil je toch zo snel mogelijk aan de slag ;)

 4. Sharon schreef:

  Ik heb hem op aanrader van Luna ook als eerste vibrator aangeschaft en ik ben wel heel enthousiast! De trillingen alleen laten mij niet komen, maar door het spitse topje ben ik er achter gekomen dat ik nu ook een G-spot orgasme kan krijgen!

  Als ik jullie reacties lees heb ik alleen nog maar meer zin om duurdere vibo’s aan te schaffen en uit te vinden wat er nog meer mogelijk is :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.