EEN INTERVIEW VOOR VICE

interview vice

Vorige week kwamen er 2 meisjes van Vice langs om me te interviewen én fotograferen! Op mijn eigen chaotische manier vertelde ik alles, maar dan ook echt alles over de beste seksspeeltjes (de Europe Magic Wand natuurlijk) en de slechtste (dat zijn er nogal wat) (categorie yukiyuki) en hoe het allemaal zo gekomen is dat ik ‘seksspeeltjes test for a living‘! Gelukkig wist de journaliste er een coherent verhaal van te maken en heeft de fotografe keurig om al de rotzooi in m’n kantoor gefotografeerd! Het interview (met dus ook nog eens hele leuke foto’s) staat nu al online! Je kunt ‘m HIER lezen (en zien).

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Marijke schreef:

  Superleuk om te lezen en te zien!! Wat heb je toch een heerlijke baan. En een Lush lover in huis?

 2. Marieke schreef:

  Ik hou van turkoois met zwarte stipjes :)

 3. Tessa schreef:

  Leuk artikel! En waar kan ik die dromenvangers vinden?

 4. Josje schreef:

  Heel leuk interview! En wel verdiend dat je na 15 jaar zwoegen zo’n succesvolle site hebt!

 5. Marcel schreef:

  Wat gaaf!

 6. Angélique schreef:

  Wat leuk, ik ga het meteen lezen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.