VIBRATOR TEST #95: STRONIC EINS PULSATOR

Naam: Stronic Eins
Producent: Funfactory.de
Prijs: € 129,90
Formaat: 155 mm lang (zonder handvat) x 35 mm breed
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Waar te koop: Bol.com
Het verkooppraatje:’Je brengt hem in je kutje waar hij met ritmische bewegingen, gecombineerd met krachtige vibratie, je tot bevrediging brengt.’
Is dat ook zo? Dacht het wel, ja!
Aantal punten: 9/10

stronic eins fun factory

Ik had mijn zinnen al een tijdje op deze vibrator gezet, omdat dit speeltje, als ik de verkooppraatjes van fabrikant Fun Factory moest geloven werkelijk iets revolutionairs zou zijn! Iets nieuws! Iets wat er écht nog niet was, waar je echt niet zonder kan en waar vrouwen weken voor in de rij zouden willen staan! Ik kreeg de Stronic Eins opgestuurd en de Stronic Eins is geen vibrator, neen, ze noemen de Stronic Eins bij Fun Factory een pulsator!

Ervaar hét neukgevoel met de Stronic Eins

Zo op het eerste gezicht lijkt het een doodordinair ding eigenlijk. De Stronic Eins is gemiddeld van formaat, 15,5 centimeter lang en ook qua dikte is-ie gemiddeld. Hij is gemaakt van 100% medische siliconen en hij is ook 100% waterdicht. Tot zover niks nieuws. Het revolutionaire van de Stronic Eins is dat hij niet trilt, maar pulseert. Nu vind ik zelf ‘pulseren’ nog steeds klinken als een soort trillen, maar in dit speeltje zit een zware metalen bal die op-en-neer gaat. Hij rampetampt dus, bambambam, en met deze innovatie wil Fun Factory het echte neukgevoel proberen te imiteren.

Toen ik de Stronic Eins voor het eerst aanzette moest ik glunderen met een vol-verwachting-klopt-mijn-kutje smile op m’n gezicht. “Oh, je ziet deze wel zitten hè?”, zag de verkering meteen. Ja, die zag ik zeker wel zitten. De Stronic Eins voelt zwaar aan (door die metalen bal natuurlijk), maar als je ‘m aanzet en op het droge laat trillen (in je handen dus) dan wéét je gewoon dat dit een speeltje is wat je nog nooit eerder hebt gevoeld en wat ook met geen enkel ander speeltje te vergelijken is.

Je weet niet wat je voelt!

Hij heeft 10 verschillende pulseerritmes en ze zijn eigenlijk allemaal leuk en lekker. De ene is wat harder, de ander wat zachter en het is gewoon leuk om ze allemaal uit te proberen (van mij mag-ie gewoon bambambam, maar misschien zijn er vrouwen die juist bim-bam-bim-bam-bom-bom veel leuker vinden). Je weet in ieder geval niet wat je meemaakt! Ik zal het nog een keertje schrijven; je weet niet wat je meemaakt! Want ik wist dus niet wat ik meemaakte. In het begin voelt het een beetje vreemd, of misschien is het juist voor mij vreemd, omdat ik alleen maar trillende vibrators gewend ben (en piemels natuurlijk), maar een speeltje dat op-en-neer beweegt op een heel lekkere manier? Heel apart!

Niet dat het nou echt zo vreselijk belangrijk is, maar het is een uitdaging om een keertje in m’n eentje te kunnen squirten. En ik denk dat dat met deze Stronic Eins gaat lukken (ik moet nog wel even oefenen en er wat meer tijd voor vrijmaken, maar voor dit soort speeltjes ga ik graag een uurtje eerder naar bed of sta ik een uurtje eerder op). De metalen bal (die dus in een siliconen huls zit hè) gaat hard en stevig over je G-spot heen en dat is precies de beweging die je moet hebben voor zo’n squirt-orgasme.

De Stronic Eins gaat dus niet zélf op en neer, maar de metalen bal die erin zit gaat op en neer. Maar omdat deze bal zo zwaar is beweegt de Stronic Eins ook zelf ietwat. Niet zo hard dat-ie uit je kutje schiet als je ‘m erin hebt (ja, dat had ik van tevoren heel even gedacht, heel naief), maar je moet ‘m wel vasthouden als je ‘m in je hebt, anders rampetampt-ie er zachtjes uit. Maar! Je moet ‘m ook weer niet te hard naar binnen duwen, want dan pulseert hij niet meer zo hard. Dat is dus iets wat je even onder de knie moet krijgen, maar nogmaals; om dit onder de knie te krijgen ga ik graag wat eerder naar bed! Oh ja, en hij doet het niet zo goed als je rechtop staat, maar ik ben sowieso geen fan van rechtop neuken (wel vrijen, ja, wel vrijen, tegen de muur aanduwen, maar rechtop neuken, dat is not my cup of tea), dus het maakt mij weinig uit.

stronic eins

Lijkt het op echt neuken? Nou, nee, dat ook weer niet. Een pik heeft uiteraard geen metalen balletje wat op en neer gaat (helaas!). Maar de Stronic Eins komt wel het dichtste in de buurt bij neuken, als ik dan toch een seksspeeltje zou moeten kiezen. Het pulseren voelt heel natuurlijk. En ik schreef ooit al een keer over de Sasi en dat dat speeltje toch wel het dichtste in de buurt komt qua orale seks, dus als ik de Sasi met de Stronic Eins combineer, dan denk ik dat ik de komende dagen in bed blijf (maar ja, things to do, people to meet).

De Stronic Eins is ook nog eens bijna geluidloos

De Stronic Eins is overigens superstil, misschien wel het stilste speeltje dat ik ooit testte (met uitzondering van de speeltjes die überhaupt geen geluid maken zoals dildo’s en buttpluggen). Het maakt een beetje het geluid van een helikopter, maar dan van een helikoptertje uit de Playmobil-collectie. En hij is uiteraard oplaadbaar (zoals alle speeltjes van Fun Factory).

De Stronic Eins is dus uniek. Echt een speeltje wat je gevoeld moet hebben om te weten of je het lekker vindt. En ik wil graag van deze gelegenheid gebruik maken om Fun Factory met heel mijn hart en ziel (en kut) te bedanken voor hun altijd ingenieuze nieuwe speeltjes! Helaas kost dit stukje ingenieuze techniek wel wat; € 107,- om precies te zijn (althans, dat kostte hij op 9 december 2013). En dat is een hoop geld voor een seksspeeltje. Ik zou dit speeltje dan ook niet aanraden als je eerste seksspeeltje. Ook niet als je tweede trouwens. Maar als je al wat hebt geëxperimenteerd met ‘gewone’ vibrators, dan is dit écht iets supergaafs.

DE STRONIC EINS IS HIER TE KOOP (€ 129,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. 4 september 2013

    […] was al zeer te spreken over de Stronic Eins van Fun Factory (SEX TOY TEST #95: STRONIC EINS), maar ik kwam er net achter dat er inmiddels ook een Stronic Zwei und Stronic Drei op de markt […]

  2. 26 maart 2014

    […] grote, zware metalen bal erin die… op en neer gaat! Nieuw, bijzonder en vooral lekker (lees HIER mijn uitgebreide […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.