SEX TOY REVIEW #164: STRONIC DREI

Naam: Stronic Drei
Producent: Fun Factory
Prijs: € 149,90
Formaat: 23,9 cm lang x 4 cm
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Het verkooppraatje: ‘Dit speeltje is zowel uniek en te gebruiken door mannen, vrouwen en koppels. Verwen de G-plek of de prostaat, het kan allemaal met dit apparaat.’
Is dat ook zo? Oooooh yeah!!!
Waar te koop: www.maanzin.nl
Aantal punten: 10/10

stronic drei

Fun Factory kwam zo ongeveer een jaar geleden met hun Stronic-serie; de Eins, de Zwei und de Drei! Dit zijn geen gewone vibrators, maar pulsators en een paar maanden geleden testte ik de Stronic Eins (dat is de ‘gewone’ rechte) en daar was ik zeer enthousiast over. Samenvatting van mijn review: ‘De Stronic Eins is dus uniek. Echt een speeltje wat je gevoeld moet hebben om te weten of je het lekker vindt. En ik wil graag van deze gelegenheid gebruik maken om Fun Factory met heel mijn hart en ziel (en kut) te bedanken voor hun altijd ingenieuze nieuwe speeltjes!’ Goed ding dus, die Stronic Eins. Mijn geschreven review vind je: HIER. En mijn filmpje vind je: HIER.

Ik was (en ben) dus mega-enthousiast over de Stronic Eins, maar, want ik ben nogal hebberig aangelegd als het op seksspeeltjes aankomt; ik wilde ook dolgraag de Stronic Drei testen. Die heeft namelijk een speciale curve voor de G-spot en… ik ben gek op G-spot curves, knikjes en ribbels. Gelukkig was er een dame van Fun Factory zo vriendelijk om mij de Stronic Drei te sturen (love my job). En… IK HOU HEEL VEEL VAN DE STRONIC DREI!

Hij gaat op en neer en op en neer

De speeltjes in de Stronic-serie zijn dus pulsatoren en geen vibratoren. Dit houdt in dat het speeltje dus niet trilt. Er zit een metalen bal in de 100% medisch siliconen vibrator en die bal, die gaat dus op en neer. In 10 verschillende ritmes (er zit een ritme bij waarin de bal heel snel op en neer gaat en dit lijkt een heel klein beetje op vibreren trouwens). Is dit lekker? Ja, dit is dus heel lekker en bijzonder en echt anders dan anders. Is de Stronic Drei beter dan de Stronic Eins? Ja. Ik vind van wel.

Ik vind de Stronic Drei PERFECT…

De Eins was al geweldig (die kreeg een 9), maar de Drei is dus PERFECT! Ik had eigenlijk gedacht dat je de Stronic Drei op en neer zou kunnen bewegen tegen je G-spot aan (zoals ik gewend ben met andere speeltjes), maar dat hoeft dus niet. Op de een of andere manier voel je die ribbels ook (als de metalen erover gaat) ook als de Stronic Drei gewoon in je kutje ‘rust’. Ook erg lekker is het dat de Drei iets breder uitloopt aan het uiteinde (en ook daar zitten dus weer ribbels). Uiteraard, maar dat geldt voor alle seksspeeltjes; gebruik voldoende glijmiddel (op waterbasis). De ribbels van de Stronic Drei kunnen, als je ‘m dus droog wil gebruiken, pijn doen bij het naar binnen brengen (stroef!!!).

Wat mij volledig ontgaan is tijdens het testen van de Stronic Eins is dat je ‘m handsfree kunt gebruiken. Althans, dat is de bedoeling, want de slogan van de pulsatoren is; Trust the Thrust! Ik kreeg bij de Stronic Drei gelukkig een boekje meegestuurd met daarin 30 manier om een Stronic-speeltje handsfree te gebruiken.

stronic drei 3

Handsfree fun

De Stronic Eins hield ik altijd gewoon vast en dat ging (gaat) eigenlijk best prima, maar hoeveel koeler, gaver en geiler is het als je achterover kunt liggen (of in dus een ander standje zoals je op de foto’s hierboven kunt zien) en handsfree kunt genieten? Ik heb niet alle seksstandjes uitgeprobeerd (en ik heb de anaalsectie overgeslagen), maar in de standjes die ik heb geprobeerd bleef de Stronic Drei prima op z’n plek (handsfree dus). Het is even zoeken naar een standje wat voor jou lekker is (en je kunt de andere Stronics ook handsfree gebruiken trouwens). Ik lig uiteindelijk het liefst op m’n rug en gebruik dan m’n benen om de Drei op z’n plek te houden. Op die manier gaat de metalen bal het meest optimaal langs m’n G-spot en… HOLY FUCK! Serieus, holy fuck!

stronic drei 1

Er zijn dus 10 ritmes die ieder erg van elkaar variëren, dus ik weet zeker dat er voor iedere vrouw wel iets lekkers tussen zit. De Stronic Drei kun je dus ook anaal gebruiken en op zich wil ik dit nog wel een keer uittesten (mocht mijn echtgenoot dit lezen; je hoeft niet meteen naar huis te komen), maar daar had ik de afgelopen tijd niet zo’n zin in (ja, zo’n periode heb je ook wel eens). Dit speeltje is dus ook erg leuk voor gay’s (M/V).

De Stronic Drei heeft een heel simpele aan- en uitknop en daar houd ik van. Met 1 druk op de knop kan je het speeltje uitzetten, dus je hoeft niet alle pulseermodes door of een knopje een paar seconden in te drukken voordat-ie uit is. TOP-functie!

De Stronic Drei begint altijd in dezelfde steady pulseermodus. Een lekkere, stevige, edoch rustige rampetamp. Je kunt nu op de + of op de – knop duwen en ik geef hier meteen toe; ik snap er geen reet van hoe de knopjes werken en ik geef ook meteen toe; dat interesseert me ook geen reet. Want ELKE poseermodus is lekker. Echt? ECHT! De ene is wat golvend te noemen, de ander gaat van snel naar langzaam en het valt met geen pen te beschrijven, dus ook niet met mijn toetsenbord. Je moet het gewoon voelen. Als je seks hebt met een partner dan wisselt hij of jij ook steeds van ritme en dan is het ook maar afwachten of het wat is (maar bij de Stronic Drei kan je gewoon op een knopje duwen om door te scrollen naar een ander ritme).

stronic drei 2

Nog wat basale specificaties: de Stronic Drei is oplaadbaar via het geniale Click ’n Charge-systeem (met 1 oplader kun je dus alle speeltjes van Fun Factory opladen). En als je de Stronic Drei volledig oplaadt, dan kun je er 3 uur non-stop mee aan de slag (volgens de makers dan, ik trek er voor het gemak even een uurtje vanaf, maar fuck it, ook aan 2 uur heb je genoeg). De Stronic Drei is overigens behoorlijk stil (en maakt dus een heel ander soort geluid dan een gewone vibrator). Oh, en hij is er ook in het roze, speciaal voor de meisje-meisjes!

Samengevat, met de Stronic Drei kun je uniek, handsfree, G-spot genieten! IK HOU ER HEEL VEEL VAN!

DE STRONIC DREI IS HIER TE KOOP (€ 149,90) >>

 

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Marjan schreef:

  Uit de categorie… ‘het kost een paar centen, maar dan heb je ook wat’….. ik ga sparen… Echt wel!

 2. Bianca schreef:

  Eins, zwei, dreimahl iest scheepsrecht ……

 3. Fureo schreef:

  Mm, deze lijkt mij wel wat! Maar, is ook bekend wat het advies is bij zwangerschap…?

 4. TasjDutchess schreef:

  hij is duurder geworden!
  €129,90 :O
  Potverdikkies!!

 5. Gaby schreef:

  Beste Luna,
  Door jouw geweldige recensie op YouTube de “stronic drei ” zojuist mogen ontvangen (tis dat de postbode een groot gemeen uitziende vrouw wad, anders had ik haar of hem in de armen gevlogen wetende welk pakketje ze /hij voor me bij zich had ;-) ). Maar goed…ik wilde (jij begrijpt dat vast als geen ander ;-) )de Stronic drei natuurlijk meteen gaan testen…Echter deed hij niets, dus vermoed ik dat hij voor t eerste gebruik moet worden opgeladen.Nou zat er bij mijn versie alleen een “click ‘n’ charge” bij (trouwens ook niet zo’n uitgebreide gebruiksaanwijzing als die jij in jouw post hebt geplaatst)die je dus alleen via de usb poort van je laptop kunt opladen (zit dus geen extra stekker bij voor in t stopcontact ).Mijn grote vraag aan jou is nu dan ook of jij weet hoe lang ik de stronic drei voor het eerste(en daaropvolgende; -) )moment moet opladen en hoe ik evt kan zien wanneer hij is opgeladen?
  Je begrijpt dat ik heeel graag snel een reactie zou willen krijgen op mijn vraag (I am dying a little bit over here LOL)

  Groetjes, Gaby

  • Kiki schreef:

   Hoi Gaby,

   Ik liep tegen hetzelfde aan als jij. Geen uitgebreide gebruiksaanwijzing en geen oplader voor in het stopcontact. Wel twee papiertjes met info over de batterijen etc. Je zult er inmiddels wel achter zijn hoe het apparaat werkt, maar toch bij deze: de rode knop (fun) moet alleen nog knipperen of branden als deze geheel is opgeladen. De eerste keer was wel meer dan de aangegeven 16 uur. De standbytijd van de opgeladen batterij bedraagt ca. 3 maanden, dan opnieuw opladen.
   Ik beleef er steeds meer plezier aan, hopelijk jij ook!

   Groetjes, Kiki

 6. nikki schreef:

  Heerlijk!! echt heerlijk.
  Ik heb zoveel mazzel gehad om deze met mega korting (in totaal maar €65,-) kunnen kopen.
  Heb dan ook geen seconde langer na gedacht en hem gekocht. Na lang opladen (en dat duurt laaaaang als je er zin in hebt) eindelijk uitproberen. In het begin is het echt even je weg vinden met dit ding. Je houding, en vooral hoe je niet moet liggen, want anders floept die er zo uit! Maar!! daarna, oh… werd ik er blij van. En nog ! Tot nu toe ben ik het steeds eens met je reviews. Dat vind ik erg prettig, zo weet ik tenminste waar ik aan toe ben.

 7. Drikus W schreef:

  Ik wil hier graag toch een kanttekening plaatsen…
  In de inleiding staat dat deze Stronic Drei om de G-spot of prostaat te verwennen is.
  Vervolgens schijf je in jouw artikel het volgende:

  De Stronic Drei kun je dus ook anaal gebruiken en op zich wil ik dit nog wel een keer uittesten (mocht mijn echtgenoot dit lezen; je hoeft niet meteen naar huis te komen), maar daar had ik de afgelopen tijd niet zo’n zin in (ja, zo’n periode heb je ook wel eens). Dit speeltje is dus ook erg leuk voor gay’s (M/V).

  Ik dacht dat we ondertussen al wat beschaafder waren… Het lijkt er nu op dat mannen die prostaat-stimulatie lekker vinden homo’s zijn. Ik dacht dat we van dit stigma af wilden?
  Ik ben wel benieuwd wat JT (of een andere mannelijke tester) van dit “speeltje” zou vinden. Ik lees nu wel wat het voor een vrouw kan doen, maar hoe is het als prostaat-apparaat (leuk woord) zoals het in de inleiding wordt beschreven?

  PS: Het lijkt er op dat dit een flink speeltje is… dus niet het meest voor de hand liggend speeltje voor anaal plezier. Heb je ‘m ondertussen al wel eens daarvoor gebruikt? Ik ben benieuwd hoe dat je is bevallen.

  • Luna schreef:

   Hi Drikus! Het staat er misschien wat onhandig, maar ik geloof toch niet dat je mij kan verwijten dat ik niet open minded ben als het gaat over seks! Natuurlijk vind ik prostaatspeeltjes geschikt voor iedere man! En anaalspeeltjes in het algemeen dus geschikt voor iedereen… maar… zelf ben ik de laatste tijd iets minder van de anaal-achtige dingen, dus nee, ik heb ‘m nog niet op anaal-kwaliteiten getest, deze Stronic Drei… hij is inderdaad behoorlijk aan de maat, dus zeker niet voor anaal-beginners (M/V), maar ik denk dat als je wat verder bent op dit gebied (dus wat meer kan ontspannen, grotere maten gewend bent) dan is dit een heel bijzonder (anders) gevoel…

 8. c schreef:

  Net besteld op basis van je review, ben benieuwd!

 9. Mur schreef:

  Dit ding lijkt mij Ge-wel-dig!! Op een dag ligt hij in mijn nachtkastje

 10. San schreef:

  Afgelopen weekend deze geweldige stronic gekocht…. en of je gelijk hebt!! Wat een heerlijk speeltje! Zonder deze review had ik dit waarschijnlijk nooit gekocht… maar het is de euro’s meer dan waard.

 11. Mur schreef:

  En… ik kon het niet laten…. Ik heb de stronic drei zojuist besteld!!!! Ik ben erg benieuwd want ik heb nog geen ervaring met inwendige speeltjes…

 12. Kees schreef:

  ik gebruik de stronic drei anaal, als man. het is even zoeken naar een juiste houding, en het is een flink apparaat, dus inderdaad gebruik voldoende glijmiddel, maar als het eenmaal lukt is het echt fantastisch. ik lig in verschillende posities en ik geniet dan van het pulseren. maar als ik wil klaarkomen, dan ga ik op mijn knieen zitten met de stronic ingebracht. ik werk mijzelf naar bijna een hoogtepunt toe en als ik bijna klaarkom, dan laat ik mijn penis los. door het pulseren kom ik klaar. dit geeft een onbeschrijfelijk gevoel. en het mooie is, ik kan vrijwel direct nog een keer een orgasme beleven.

 13. Catelyn schreef:

  Op basis van deze review heb ik Stronic Drei gekocht en was erg benieuwd of het een leuke aanvulling van mijn Lelo Smart Wand zou zijn. Ik kom relatief makkelijk klaar, ook vaginaal. De pulsaties zijn inderdaad flink wanneer je hem in je hand houdt… maar eenmaal in je vagina viel hij eerlijk gezegd echt tegen. G-spot wist hij niet te vinden (ik zelf wel) en ik vond de beweging, zeker wanneer je hem handsfree wilt gebruiken, waar toch echt mee geadverteerd wordt, echt bijna te verwaarlozen. Ik had er dus heel wat meer van verwacht.
  Van mij krijgt hij dus maar een zesje. Geen miserabel speeltje, ik zal er waarschijnlijk nog wat mee blijven spelen, maar bepaald geen aanrader voor dat geld. Zo zie je maar hoe persoonlijk het is :-)
  Maar mijn tip: als je iets voor handsfree zoekt, laat deze links liggen.

 14. Fetishkoppel69 schreef:

  Wij hebben vorige week de stronic drei gekocht omdat we dachten hij toch lekker hard zou stoten en hebben nu spijt we niet gegaan zijn voor de bi fusion.

  Mijn vriendin mist echt goede trillingen bij de stronic drei en dan vooral aan het klitje. Fun factory beweert nochtans het zeer hard stoot en ook clitoriaal zijn werk doet, niet dus.

  Zeer spijtige zaak en 120€ kwijt….
  Waarom gingen we toch niet voor de bi fusion??

 15. Iris schreef:

  Je review heeft me helemaal enthousiast gemaakt. Ik heb hem zojuist besteld. Morgen wordt hij geleverd (ik kan haast niet wachten ). Ik zat erg te twijfelen tussen deze en de bi stronic fusion, maar ik ben toch niet zo overtuigd van die clitvibrator van die laatste. Mocht het nodig zijn met de stronic drei, dan kan ik er altijd nog een andere (kleinere) vibrator bij pakken .

 1. 17 juli 2018

  […] een Stronic-fan) verwijs ik je ook nog eens naar VIBRATOR REVIEW #95: FUN FACTORY STRONIC EINS of SEX TOY REVIEW REVIEW #164: FUN FACTORY STRONIC DREI en SEX TOY REVIEW #237: FUN FACTORY BI STRONIC […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.