FLESHKINS – BLUE ICE GRIP – MASTURBATOR REVIEW #567

Vriend L. heeft onlangs een enorme doos met seksspeeltjes voor mannen opgehaald, dus hij heeft voorlopig genoeg te doen! Eén van die speeltjes was de FleshSkins – Blue Ice Grip, een masturbator met een, de naam zegt het al, ‘grip’, zodat je ‘m beter vast kunt houden! Ik kreeg deze masturbator opgestuurd door Easytoys.nl (thankssss)! Wat vriend L ervan vond, dat lees je in zijn review (en ook thankssss voor L.)!

Product: Fleshkins – Blue Ice Grip
Producent: Fleshlight
Lengte: 18 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Prijs: € 39,95
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘e Blue Ice is zo gevormd dat hij perfect in jouw hand of in die van je partner past. Je vingers steek je gemakkelijk door de daarvoor bestemde gaten aan de zijkant van de Blue Ice.’
Is dat ook zo? JA, dat is zo.
Score: 9

Dit is een afbeelding van fleshkins blue ice grip masturbator

Van Luna ontving ik een Blue Ice zachte sleeve masturbator van het merk Fleshskins. Fleshskins is een submerk van Fleshlight en de Fleshskins Blue Ice Grip is een Fleshlight zonder de welbekende behuizing. Of ze met de Fleshskin Blue Ice Grip masturbator net zo’n klassieker hebben gemaakt als de originele Fleshlight kun je in deze review lezen.

Op hoeveel verschillende manieren kan je als man een hoogtepunt bereiken? Of beter: op hoeveel verschillende manieren kan je jezelf aftrekken? Zoals je misschien al hebt gelezen in eerdere reviews van mij: dat kan op best veel manieren en ik ben met name fan van zachte sleeve masturbators.
Ik weet niet of de mensen van Fleshlight, de maker van onder andere de overbekende Fleshlight, de ‘masturbator for champions’, mijn lyrische masturbator-reviews hebben gelezen, waarschijnlijk niet, maar als dit wel zo is dan hebben ze geluisterd!

De Blue Ice Grip is namelijk gemaakt van doorzichtig, zacht en elastisch materiaal met, let op, uitsparingen voor je vingers zodat je een goede grip hebt tijdens het masturberen!

Dit is een afbeelding van fleshkins blue ice grip masturbator

De voorvader: de klassieke Fleshlight

De klassieke Fleshlight bestaat uit een vrij grote behuizing van hard kunststof (in de vorm van een zaklamp) met een zachte sleeve erin. Een vormfactor die erg solide en lekker is, maar die in het gebruik niet altijd goed handelbaar is door de grootte en het gewicht. Ik gebruik mijn Fleshlight nog regelmatig onder de douche, maar krijg zeker tijdens wat langere sessies soms kramp in mijn hand van het vasthouden. Daarvoor hebben ze bij Fleshlight trouwens de ‘shower mount’ uitgevonden die ik eerder heb gereviewd (FLESHLIGHT SHOWER MOUNT – SEXTOY REVIEW #404), maar soms wil je gewoon klaarkomen zonder teveel gedoe.)

Daarnaast heeft Fleshlight inmiddels meerdere masturbators, als in nepkutjes, -mondjes en -kontjes uitgebracht, en deze Fleshskins Grip Blue Ice is een nieuwe toevoeging aan de collectie.

De verpakking van de Fleshskins Grip masturbator

Op de verpakking is niets aan te merken, in de zwart/groene doos zie je de doorzichtig blauwe flexibele Fleshskins Grip masturbator op een soort van standaard. De mensen van Fleshlight hebben het harde kunstof niet helemaal weg durven laten, als je de verpakking opent zie je dat de masturbator in zijn eigen hardplastic container zit verpakt. Deze container is bedoeld om de zachte sleeve in te drogen na het schoonmaken en ook om de masturbator in te bewaren.

Dit is een afbeelding van masturbator fleshkins blue ice grip

Hoe ziet de Fleshskins Blue Ice Grip er uit?

Ik denk dat deze masturbator zich het best laat omschrijven als een handvat van het stuur van een mountainbike. Stoer vormgegeven, iets meer dan 11 centimeter lang, functioneel en met gaten om je vingers doorheen te steken voor een betere grip. Kleine disclaimer voor amerikaanse toestanden: ook al lijkt hij op een handvat van een mountainbike; ga niet fietsen met deze Fleshskin aan je stuur en ga niet aftrekken met een fietshandvat.

Hoe voelt de Fleshskins Blue Ice Grip?

Als je de Fleshskin Grip beetpakt dan voelt hij erg plakkerig aan en dat leek mij in eerste instantie niet zo lekker en vooral ook niet handig in het gebruik. Maar ja, er moest getest worden dus ik pakte er wat glijmiddel bij en trok de sleeve over mijn pik. Het materiaal (TPE) is zacht, neemt vrij snel de temperatuur van je lichaam aan en voelt niet bijzonder strak of los, dus wat dat betreft weinig bijzonderheden.

Wat ik geil vind aan de Fleshskin Grip Blue Ice is dat hij perfect is voor het doel; je wil de grip voelen, je wil de grip zelf kunnen bepalen. En dat kan je perféct met deze masturbator. Je voelt zelf iedere ribbel van je eigen pik, en je voelt de grip van je eigen vingers door het zachte flexibele materiaal supergoed.

Er loopt gegarandeerd glijmiddel door naar buiten en dus over je vingers. En dat maakt niet uit want door de vorm en de gaten voor je vingers verlies je geen grip en kan je goed kracht zetten. Blue Ice in de naam had van mij niet gehoeven maar Fleshskin Grip dekt de lading prima.

Ook leuk voor samen

De Fleshskin Grip kan je als man alleen gebruiken en dan heb je er een hele goede sekstoy aan, maar je kan hem ook samen gebruiken. Want die gaten voor je vingers daar kunnen natuurlijk ook de vingers van je partner doorheen. De Fleshskin heeft dus aan de bovenkant een opening en ook al rekt hij met ieder formaat pik mee: tijdens het masturberen kan je eikel door de opening naar buiten komen. Ik vond het een geil gezicht; de Blue Ice Grip met haar handen om mijn pik en dan mijn eikel die af en toe naar buiten komt.

Dit is een afbeelding van fleshkins met vrouw
Dat ziet er dan ongeveer zo uit.

Hoe maak je de Fleshskins Grip schoon?

Even over dat plakkerige gevoel van het gebruikte materiaal: je kan dat eenvoudig verhelpen door het te besprenkelen met wat maizena of onderhoudspoeder. Dan heb je er gelijk geen last meer vast en blijft er geen stof of haar plakken aan het materiaal. Wel wordt de Fleshskin Grip daarvan mat en minder doorzichtig. Maar ik vind het eigenlijk geen probleem: voor gebruik spoel ik hem af onder de kraan en daarna stoor ik mij ook door het glijmiddel er niet meer aan.

Schoonmaken na gebruik gaat eenvoudig. Je spoelt de sleeve goed uit met lauwwarm water en daarna kan je hem eventueel extra schoonmaken met toycleaner. Als je goed voor de Fleshskin Grip zorgt, hem schoonmaakt en goed laat drogen dan gaat hij een stuk langer mee. Voor het drogen gebruik je de speciale behuizing met droogstandaard. Je plaatst de Fleshskin Grip na het schoonmaken op de droogstaaf en plaatst vervolgens de dop op de behuizing om hem te bewaren. Geniaal systeem.

Dit is een afbeelding van fleshkins grip fleshlight masturbator

Conclusie

De Fleshskin Blue Ice Grip masturbator van Fleshlight is wat mij betreft een dikke aanrader! Ja, het materiaal is erg plakkerig. Ja, het is wel weer een ding wat je weer ergens kwijt moet (de droogcontainer past net niet overdwars in de lade van mijn nachtkastje, dat is jammer). Maar het is een goede masturbator voor de man die graag zelf veel controle heeft over hoe hij klaarkomt. En klaarkomen dat doe je met deze Fleshskin Grip zeker! Ik heb mijn steeds groter wordende verzameling inmiddels in mijn kledingkast gezet, maar de Fleshskins Grip Blue Ice van Fleshlight vraagt eigenlijk om een ereplek in huis, in een vitrinekast, naast de medailles van de Dam tot Damloop en de schaatswedstrijd van 15 jaar geleden.

DE FLESHKINS BLUE ICE GRIP IS HIER TE KOOP (€ 39,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

  1. Sandra schreef:

    Slim, die Amerikaanse disclaimer. Je weet het nooit, straks staat er een onverlaat de handvatten van je fiets te rukken (haha, wink wink). Of er gebeuren rare ongelukken op het smalle mountainbike paadje en er lopen 3 geschrokken reeën door het bos.

  2. Janne schreef:

    Is deze ook handig te gebruiken voor linkshandigen of maakt dit allemaal niet zo uit?

  1. 4 juni 2019

    […] Climaximaal: “De Fleshlight Grip Blue Ice vraagt om een ereplek in een vitrinekast, naast de medailles van de Dam tot Damloop en de schaatswedstrijd van 15 jaar geleden. Wat mij betreft een dikke aanrader!” […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.