RS ESSENTIALS – CLASSIQUE VIBE PRIDE – SEXTOY REVIEW

Naam: RS Essentials Classique Pride
Producent: RS Essentials
Prijs: € 29,95
Formaat: 12,5 x 3 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: 1 AA-batterij
Materiaal: siliconen, bodysafe, waterproof
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘De RIANNE S Classique Pride is een speciale editie van de meest verkochte Classique-vibe van RIANNE S. De Classique is een krachtige minivibrator in lichaamsveilig siliconen en heeft 7 vibratiestanden. De vibrator wordt inclusief een vrolijk ‘Pride’ opbergetui geleverd.’
Is dat ook zo: superleuk opbergetui!!!

Dit is een afbeelding van rs essentials rianne swierstra etui pride

Het is juni, dus ‘Pride-maand’, en je wordt overal, door bijna alle merken (dus ook ‘normale merken’), gebombardeerd met merchandising met regenbogen erop! Hartstikke leuk natuurlijk en ik ben gek op regenbogen, maar veel bedrijven hebben de rest van de maanden niks met de LGBTQI-gemeenschap en springen alleen maar in op de ‘Pride-trend’ om commerciële redenen. Dat is gelukkig niet het geval bij RS Essentials, want de Classique Pride wordt al veel langer verkocht in combinatie met een opbergetui met regenboog erop! Ik vroeg aan Easytoys.nl of ik ‘m mocht testen! Mocht! Hieronder lees je mijn review.

Hoewel ik vroeger heel erg hard riep dat het gaat om de kwaliteit van sextoys en dat je die dan wel in een leuk tasjes of etuitje kan stoppen, maar dat dat eigenlijk onzin is. Een slechte toy blijft een slechte toy, ook in een mooi doosje. Daar wil ik half op terugkomen! Half! Want, ik kan het steeds meer waarderen als bedrijven hun producten in een mooie verpakking aanbieden én een bijbehorend opbergtasje vind ik toch eigenlijk ook wel een prettige bijkomstigheid.

Alle sextoys van RS Essentials (RS staat voor Rianne Swierstra, een Nederlandse sextoy designer) worden geleverd in een mooi etui. Ik kreeg er eentje in een etui met regenboog, maar de Classique Vibe kun je bijvoorbeeld ook in een zwart-roze glitteretui bestellen of bijvoorbeeld eenzwart etui met studs.

De verpakking van de RS Essential Classique Vibe

Ja, met de verpakking van deze Classique Vibe zit het dus wel goed! Om het etui zit nog een kartonnen sleeve met een afbeelding van de vibrator en in het etui vind je de vibrator zelf tussen een stuk vloeipapier (chique hoor), een handleiding en een kaartje met kusjes van Rianne S herself! Ik ben vooral helemaal in lufffff met het etui!! Daar kan ik natuurlijk de Classique Vibe gewoon in bewaren, maar… ik vind ‘m veel leuker als make-up tasje! Of als XL-portemonnee! Maar eh, ik ben in het etui trouwens helemaal geen oplaadsnoertje tegengekomen??

Dit is een afbeelding van verpakking rianne swierstra sextoy

De Classique Vibe doet het met een AA-batterij

Er zit geen oplaadsnoertje in het etui en dat betekent dus dat de Classique Vibe een vibrator is die het op een batterij doet. Jesus, dat is lang geleden! Ik denk dat de laatste sextoy op batterijen die ik testte misschien wel 3 of 4 jaar geleden is? Ik kan het me niet eens meer herinneren! Gelukkig heb ik wel altijd batterijen in huis, dus de AA-batterij had ik snel in de Classique Vibe gestopt. Maar een vibrator op een batterij? Ja, dan snap ik de naam ‘Classique Vibe’ ook iets beter, want het is eigenlijk niet meer van deze tijd, maar eerder antiek en klassiek om batterijen te gebruiken in je sextoys.

Dit is een afbeelding van sextoy op batterijen

Eerste indruk Classique Vibe

De RS Essentials Classique Vibe is geen staafvibrator, maar ook niet echt een bullet vibrator. Qua formaat (3 x 12,5 centimeter) valt-ie er een beetje tussenin. De kleur is mooi diep-paars en de onderkant (het gedeelte dat je open kunt draaien om de batterij er in te stoppen) is van ABS-plastic in een soort diamantvorm. De toy heeft maar 1 knop (onderop) en hiermee zet je ‘m aan, scroll je door de 7 vibratiepatronen (3 steady) en hiermee zet je ‘m ook uit (3 seconden ingedrukt houden).

Dit is een afbeelding van rianne s vibrator my little pony

Maar hoe voelt die RS Essentials Classique Vibe?

Als ik de Classique Vibe aanzet, dan hoor ik het meteen; dit is een toy met héél oppervlakkige trillingen. Het geluid is buzzy (hoog) en wordt alleen maar hoger als je de toy harder zet (de eerste 3 standjes zijn steady en daarna volgen er 4 patronen). En ik heb het echt een paar keer geprobeerd om hier een orgasme mee te krijgen, maar het is niet gelukt. Zonder visuele stimulatie (porno) ging ik me al helemaal snel irriteren aan het kriebelige gevoel tussen m’n benen en met visuele stimulatie was het ietsje beter, maar ook daarmee kreeg ik het niet voor elkaar. Het voelt gewoon niet lekker. Niet geil.

De trillingen zijn voor mij té oppervlakkig en kriebelig.

Dit is een afbeelding van rs essentials classique vibrator

Trillingen vs luchtdruk

Hoe zacht luchtdruk-stimulatie ook is, ik kan er uiteindelijk altijd wel mee klaarkomen. Het duurt even, maar na een kwartiertje op de allerzachtste stand van een willekeurige Womanizer of willekeurige Satisfyer is succes gegarandeerd. Met en zonder visuele ondersteuning!

Dat is nog nooit het geval geweest bij een vibrator met oppervlakkige, buzzy trillingen. Dat soort trillingen gaan me vaak na 5 minuten al irriteren en dan niet alleen qua geluid. De trillingen beginnen te kriebelen en geven me eerder een onaangenaam, kriebelend en soms zelfs jeukend gevoel dan een lekker gevoel. Jammer.

Dit is een afbeelding van rs essentials classique vibe

Overigens is dit niet bij iedere vrouw (clitoris) het geval natuurlijk. Er zullen genoeg vulva’s en clitorissen zijn die kunnen genieten van elk soort stimulatie, dus óók van oppervlakkige trillingen, maar helaas geldt dat niet voor mij. Wat vaak wel geldt is dat diepe trillingen de meeste vrouwen eerder zullen aanspreken en voor een orgasme zullen zorgen (en trouwens piemels vinden trillingen ook lekker en ook die genieten eerder van diepe trillingen dan van oppervlakkige trillingen).

Conclusie

De Classique Vibe kost € 29,95 en dat is natuurlijk niet duur (zeker omdat je er zo’n supermooi etui bij krijgt). Toch zou ik adviseren om de Classique Vibe om te toveren tot een toy die wél oplaadbaar is en daardoor waarschijnlijk meteen een beter motortje krijgt! Ik dacht aan de naam; Modern Vibe! Gooi dan 5 euro bovenop de prijs en je hebt een superschattige, prima vibrator in een supersgave verpakking!

DE RS ESSENTIAL CLASSIQUE VIBE PRIDE IS HIER TE KOOP (€ 29,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.