OBSESSIVE BUNNY SUIT KOSTUUM – LINGERIE REVIEW #525

Naam: Obsessive Bunny Suit kostuum
Producent: Obsessive
Prijs: € 43,49
Formaat: S/M of L/XL (ik heb de L/XL)
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Materiaal: polyamide / elastaan
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘Dit ontdeugende bunny setje zal je veranderen in een echte bunny. Je zult stralen alsof je in de mansion bent.’
Is dat ook zo: Hugh, I wish you could see me!!!!!
Cijfer: hele dikke voldoende (9)

Dit is een afbeelding van obsessive bunny suit kostuum lingerie review

‘Heb je niet iets leuks lingerie-achtigs speciaal voor Valentijn?’, vroeg ik aan mijn favoriete seksshop. En nu kun je elk lingeriesetje elke dag aantrekken en ook elke dag doen alsof het Valentijn is, maar ik bedoelde dus iets roods, iets roze, iets met hartjes bijvoorbeeld. Iets helemaal over de top! ‘We hebben zo’n Playboy-bunny-setje van Obsessive’, kreeg ik terug-geappt! Precies wat ik bedoelde! Dezelfde avond nog werd m’n Playbunny-setje bezorgd!

Ik probeer altijd ver weg te blijven van witte en roze lingerie, omdat ik zelf nogal wit ben qua huid. Heel misschien word ik in de zomer een beetje rossig met een paar sproetjes erbij, maar bruin zal ik nooit worden. En in wit voel ik me zo wit en in roze voel ik me zo… eh, als een biggetje (niet alleen in lingerie, ook in normale kleding). Het Bunny Suit-kostuum van Obesessive is roze met witte biesjes en toch voelde ik me er niet wit en niet dik in!

Dit is een afbeelding van bunny suit obsessive review lingeri
Normaal zou ik denken; ooooh, die buik, die buik, houd die buik in!!!! Maar op de een of andere manier vind ik m’n buik hier heel schattig en… ik heb nu eenmaal een buik! Iedereen heeft een buik!

De verpakking van het Obsessive Bunny Suit-kostuum

Ja, ik ga het gewoon nog een keertje vermelden; de lingeriesetjes van Obsessive zitten altijd superleuk verpakt! En… het doosje van het Bunny Suit-kostuum is extra groot en lang, want… die konijnenoren moesten er natuurlijk in! Echt tof! Alles zit mooi opgevouwen, niet weggefrommeld in het doosje. Echt een cadeautje.

M’n eerste indruk van het Bunny Suit-kostuum

Ja! Ja! Ja! Ja! Jaaaaaa! Dit is weer een prachtig in elkaar gezet setje hoor! WOW! Het setje bestaat uit een slipje (geen stringetje), een topje met jarretelgordeltjes, 2 witte kousen en de konijnenoortjes. Alles is gemaakt van een roze satijn en afgezet met een wit biesje. De voorkant van het topje heeft 5 witte, satijnen strikjes en die strikjes vind je ook terug op de jarretelgordeltjes en op de konijnenoortjes. Superschattig! En ja, iets wat superschattig is kan ook heel sexy zijn. Zelfs als je 43 bent!

Dit is een afbeelding van bunny suit kostuum pakje lingerie review
Tiettechnisch biedt dit setje geen enkele steun, maar dat is voor mij geen probleem.

Ik had wat aankleedprobleempjes

Het is dus een topje met die 5 strikjes aan de voorkant en een ‘veter’ of eigenlijk een ‘lintje’ aan de achterkant. Dit lintje aan de achterkant zorgt voor een soort optisch korset-effect, maar je kan er niet heel hard aan trekken (zoals bij een echt korset). Snap je het nog? Dit lintje gleed er dus bij mijn eerste aankleedpoging al meteen uit. Ik moest het lintje opnieuw in de gaatjes doen en gaan voor poging 2. Ging weer mis. Bij poging 3 hield ik de lintjes vast terwijl ik het hemdje aandeed, maar ook dat ging niet helemaal lekker, omdat ik een te kort stukje lint had om vast te houden. Dit zijn dingen die je moeilijk uit kan leggen in tekst, maar waar je eigenlijk bij had moeten zijn om het te zien. Maar ja, als je het had kunnen zien, dan had je me meteen kunnen helpen met het vastmaken van de achterkant.

Dit is een afbeelding van bunny suit obsessive
Zo zie ik ook eens de moedervlekjes op m’n rug! Je ziet het zit best strak (de schouderbandjes zitten ook maximaal), dus maatje 44 gaat niet lukken ben ik bang!

Dit is dus eigenlijk een setje dat je heel moeilijk in je eentje aan kunt trekken. Ik heb uiteindelijk een knoopje onderaan de uiteinden van de lintjes gemaakt, zodat hij niet meer los kon schieten. Het aantrekken ging hierna prima, maar het is wel even een aandachtspuntje. Het lintje en de oogjes waar het lintje doorheen zit zijn eigenlijk te glad (Luna-tip: als je het lintje door de oogjes hebt gedaan, doe dan een knoopje aan het uiteinde, dan ben je van dit probleem af).

Het slipje van het Bunny Suit kostuum

Haallllleeeeeluuuuuja! Eindelijk een normaal slipje bij een lingeriesetje! Geen stringetje, geen touwtje of vetertje dat tussen je reet gaat zitten en de boel afknelt! Bij dit Bunny Suit-kostuum zit een normaal, maar nog steeds klein en sexy slipje (met katoenen kruisje). Ik pas ‘m met mijn maatje 42 en ik voel me er ook prettig in. Het snijdt nergens in. Het bedekt al m’n vulva-venusheuvel-vetjes en het slipje gaat niet tussen m’n schaamlippen zitten als ik er mee rondhuppel. Het is niet een slipje dat ik elke dag zou dragen (want dan heb ik gewoon echt liever een shortje met pijpjes), maar ik kan hier prima een paar uur in zitten zonder dat het gaat irriteren. Ik denk overigens dat het iemand met een maat 44 en hoger niet gaat passen (of misschien wel past, maar dan zit ’t echt strak). Als klapper op de vuurpijl heeft het slipje een wit, fluffy staartje op de kont. Voor het echte Playboy-bunny gevoel.

Dit is een afbeelding van bunny suit rabbit kostuum lingerie review kont
Shake your fluffffff!

De oortjes van het Bunny Suit-kostuum

Ik merk dat ik het steeds leuker vind om me te verkleden. Nu is mijn kledingkeuze altijd al kleurrijk en gezellig en bloemerig geweest, maar dit soort geile pakjes; het heeft wel wat. Bij het Bunny Suit-kostuum zit een hoofdband met konijnenoortjes en die maken het setje gewoon helemaal af. Je kan de oortjes in bijna elk standje buigen, maar de hoofdband glijdt wel van je hoofd als je gaat vrijen (of iets anders actiefs gaat doen) terwijl je ‘m nog op hebt. Je zou ‘m eventueel vast kunnen zetten met een haarspeldje, maar dat is ook weer zo’n gedoe (maar stel dat je dit setje gaat dragen tijdens een feestje of een parenclub-avond; doe dat haarspeldje dan maar wel). Dit setje is voor mij meer iets voor een ‘hoi, hoe was het op je werk’-effect terwijl je de deur open doet en daarna maakt het geen flikker meer uit hoe het zit en of het blijft zitten en of kapot gaat of niet. Okay, nou, dat laatste is niet helemaal waar, want je wil graag dat dit setje heel blijft, want het is écht een mooi setje (dus wassen in een speciaal lingeriezakje, zeker de kousen verdienen extra zorg).

Conclusie

Ja! Ja! Ja! Jaaaaaaa! Afgezien van het lintje aan de achterkant dat je even van een knoopje moet voorzien is dit echt een perfect setje met een perfecte pasvorm (voor mijn lichaam dan)! Vooral veel bonuspunten voor het normale slipje! Het is dat Hugh niet meer onder ons is, maar ik weet zeker dat ik anders bij z’n club had gemogen!

HET OBSESSIVE BUNNY SUIT-KOSTUUM IS HIER TE KOOP (€ 43,49) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Marjan schreef:

  Op de een of andere manier ‘roept’ jouw buik nu ‘aai me, streel me, zit aan me’ snap je? Het ziet er gewoon heel sexy uit. Ik kan me je struggle met het lintje zo voorstellen overigens…. dat schrijf je ook weer heerlijk beeldend op…. ( Maar ja, als je het had kunnen zien, dan had je me meteen kunnen helpen met het vastmaken van de achterkant.) :-)
  Ik vind het bunny-staartje het allerleukste aan het hele setje…. ik krijg er een enorme glimlach van… en allerlei ideetjes….

 2. Ier schreef:

  Oh, je enthousiasme knalt van de review af, leuk!

 3. Sandra schreef:

  Wat een leuk setje en wat een leuke review! Ik ga er met mijn dikke billen niet in passen maar dat maakt niks uit. Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe je een ‘echt’ corset zou vinden, kan je die ook scoren om te reviewen?

  • Luna schreef:

   Oh! Dat kan ik ook wel een keer doen… heb ik nog nooit aangehad eigenlijk (wel te strakke jurkjes die me de adem benamen, haha)!

 4. Regina schreef:

  Leuk pakje! En lichtroze kun je heel prima hebben, niks biggetje aan.

 5. Patrick schreef:

  Leuke review weer!

 6. San schreef:

  Ik hou van jouw lingerie reviews! Die achterkant lijkt me onmogelijk met die lintjes, maar dat bunny staartje is cute. Mooi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.