MAE B. PULSE TWO – SEXTOY REVIEW #613

Naam: Pulse Two
Producent: Mae B.
Prijs: € 102,-
Formaat: 25 x 3,8 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: o.a. Bol.com
Verkooppraatje: ‘De premium Pulse Two van Mae B is de meest luxueuze keuze om uw hotspots tot puur plezierig genot te maken.’
Is dat ook zo: Nou, ik was snel en aangenaam verrast!
Cijfer: 8.5

Dit is een afbeelding van pulse two mae b stotende sextoy

Hij lag al een tijdje op m’n nog-te-testen-toys-stapel; de Pulse Two van het merk Mae B. en het werd écht de hoogste tijd om ‘m te gaan testen! En zo lang als het duurde om ‘m uiteindelijk te gaan testen, zo snel als ik er iedere keer een orgasme mee kreeg. Hoe dat kwam (hoe ik kwam), dat lees je hieronder!!! Ik kreeg ‘m trouwens opgestuurd door Scala, een grote, Nederlandse erotiek-groothandel, in ruil voor deze eerlijke review!

Ik zag de Pulse Two vorig jaar voor het eerst op de Erofame 2019 in de grote stand van Scala! Naast de Pulse Two, een stotende sextoy mét een trillende dingetje erop voor het stimuleren van je clitoris, bestaat er ook een Pulse One; dezelfde sextoy, maar dan zonder dat trillende dingetje!

De verpakking van de Mae B. Pulse Two

Ja, ik moet er van mezelf altijd iets over schrijven, over de verpakkingen van de sextoy die ik bespreek, maar als zo’n verpakking gewoon prima is, niks bijzonders, ja, dan kan je er niet veel meer over kwijt dan; gewoon prima, niks bijzonders! Gewoon een kartonnen sleeve met daarop een afbeelding van de Pulse Two en beetje rose-goud opdruk (net als de accenten op de toy zelf, dat is dan wel weer leuk gevonden)! In de verpakking tref je de sextoy en een USB-oplaadsnoertje!

Dit is een afbeelding van verpakking pulse two vibrator stotende toy

Magnetic Induction Technology??

De Pulse Two is dus een stotende sextoy! En daarvan heb ik er al meer getest (je kunt bij de rubriek ‘Stotende Sextoys’ zien welke dat zijn). De allerbeste stotende toys vind ik de Stronics van het merk Fun Factory. De Stronics zijn pulsatoren (de Eins, Zwei en Drei zijn helaas niet meer te koop, maar vervangen door de Surf, de Real en de Stronic G) (check: FUN FACTORY STRONIC G – SEXTOY REVIEW #399) (die kreeg een 10+). Die vibreren dus niet, maar die pulseren. En dat pulseren doen ze door middel van een metalen bal die door middel van een magneet door de behuizing van de toy wordt ‘gestoten’. Geniaal bedacht, geniaal uitgevoerd!

Hé, maar ik zie op de verpakking van de Pulse Two staan dat hij werkt met ‘Magnetic Induction Technology’. Eh? Ook met een magneet? Werkt de Pulse Two net als de Stronics van Fun Factory? Nou, nee. Het kopje van de Pulse Two zit ‘los’ van de rest van de vibrator. Of los, los, hij zit op een metalen staaf en die metalen staaf schuift in en uit de rest van de vibrator, dus op en neer. Hierdoor ontstaat het stotende effect. Je kunt het siliconen onder het kopje helemaal indrukken zodat je die metalen staaf kunt voelen.

Dit is een afbeelding van kopje van de stotende vibrator mae b
Kijk! Je kunt dit indrukken!

Nu zou het zo kunnen zijn dat die metalen staaf wordt aangedreven door ‘magnetische inductie’. Ik moest het even Google’en: ‘magnetische inductie is het verschijnsel dat in een geleider die zich in een veranderend magnetisch veld bevindt een elektrische stroom zal ontstaan (een elektrische stroom geïnduceerd zal worden).’ Het zou kunnen, maar het blijft gewoon een metalen staaf die op en neer gaat. Ik vind het nogal misleidend om ‘magnetic induction technology’ op de verpakking te zetten, zeker in combinatie met de afbeelding (die ik dus erg vind lijken op een bal die op en neer gaat, zoals bij de Stronics).

Dit is een afbeelding van magnetic induction technology

Maar hoe doet-ie het??

Die misleiding (of eigenlijk gewoon een stukje heel handige marketing natuurlijk) is helemaal niet nodig! De Pulse Two is dan wel geen Stronic, maar wél een heel goede stotende sextoy! Een beetje een té goed stotende sextoy eigenlijk, als je het mij vraagt.

De Mae B. Pulse Two is gemaakt van siliconen en sextoys gemaakt van siliconen gebruik je altijd met glijmiddel op waterbasis (en glijmiddel voegt echt altijd een stukje extra sensatie toe, dus neem ruim) (mijn favoriet blijven de glijmiddelen van Sliquid)! Het is na het inbrengen even zoeken naar de manier waarop de Pulse Two het prettigst zit en dus je G-spot raakt. Maar als-ie dan eenmaal je G-spot raakt, dan is het ook heel snel gebeurd met deze toy.

Dit is een afbeelding van luna met de pulse two pulsator

De Pulse Two beweegt zo snel en zo intens dat het mij niet lukte om m’n orgasme uit te stellen. En dat kun je zien als een voordeel (want hij doet het heel goed), maar het is ook wel een beetje jammer, want ik had er graag wat zachtere, minder snel bewegende standjes op gezien. Gewoon om er een beetje langer van te genieten. De Pulse Two pulseert als een mitrailleur in élk van de 4 standjes. Als. Een. Mitrailleur.

En die trillingen op je clitoris?

De Pulse Two heeft ook een clitorale vibrator bovenop zitten. Nu is het met dit soort duo-vibrators (toys die 2 plekken tegelijkertijd stimuleren) altijd maar net de vraag of ‘het lekker zit en past’. Nu is dat clitorale vibratortje gelukkig wel heel buigzaam, dus bij mij kwam uiteindelijk dat hele kleine uitstekende flubbeltje net op m’n klit terecht (tijdens het stoten). En normaal gesproken vind ik van die kleine dingetjes die uitsteken die trillen tegen m’n klit niet prettig (ik houd niet van pinpoint-stimulatie). Maar!

Steeds als ik de clitorale trillingen met het stoten combineerde was ik nog veel sneller klaar. En dat terwijl ik dus helemaal niet van pinpoint-trillingen houd. Hoe dan?!

Ook als ik deze toy gebruik zonder het stoten (dan kan ik ‘m dieper inbrengen en komt het clitorale gedeelte op een wat andere plek) was het een prettige en snelle ervaring.

Dit is een afbeelding van clitoraal dingetje van de mae b pulse two
Niet een heel charmante foto, want koekkruimels, maar dit is dus het clitorale gedeelte en normaal heb ik hier helemaal niks mee, maar het werkt bij dit seksspeeltje dus wél.

Het clitorale gedeelte heeft 3 ‘uitstekende flapjes’ (ja, ik weet niet hoe ik het anders moet noemen). En de trillingen in de basis van het clitorale gedeelte zijn dus sterk en diep, maar die flapjes flapperen wat ehm, ehm, ja, anders. Op de een of andere manier is de combinatie van de sterke trillingen op de basis en dan die flapjes tegen je schaamlippen en clitoris (of net daarboven) heel prettig. Ik kan er niks anders van maken! En ik vind dit soort clitorale dingen meestal maar niks, doe mij maar een groot, rond, bol oppervlak dat trilt en m’n hele vulva in beslag neemt!

De knopjes van de Mae B. Pulse Two

Wat fijn is; de Pulse Two heeft een aan-en-uit-knop (bovenste)! Als je die aanzet, dan gaat de boel nog niet stoten of trillen, maar dan staat-ie standby! Wanneer je nu op het middelste knopje drukt gaat de toy stoten. En het onderste knopje is voor het trillen van het clitorale gedeelte. Trillen en stoten kan je dus afzonderlijk van elkaar en dat is altijd een goede optie op toys! Met 1 druk op de aan-en-uit-knop gaat de toy, weer uit.

Er zijn 4 stoot-functies en die zijn op het droge heus wel als afzonderlijke functies te voelen, maar in m’n vagina voelen ze allemaal als een mitrailleur dus. De functies zitten in een loopje, dus 1-2-3-4-1-2-3-4.

Er zijn 7 verschillende trilfuncties (al staat op de verpakking 3) en ook die zitten in een loopje.

Van mij hadden de knopjes zelf iets beter voelbaar gemogen. Nu liggen ze wat verzonken en ik vind het fijner als ze wat hoger zijn. Maar dit is eigenlijk alleen maar gezeik van een knopjes-fetisjist.

Dit is een afbeelding van mae b pulse two vibrator sextoy

Conclusie

Ik had het heel erg prettig gevonden als er wat subtielere standjes op de stoot-functie van de Pulse Two zouden zitten, want het is nu wel heel erg WHAM-BAM-THANK-YOU-PULSE-MA’AM! En van mij had dat hele ‘magnetic induction technology’ niet op de verpakking gehoeven (of misschien kan iemand mij een keer een cursusje ‘magnetische inductie technologie in combinatie met sextoys’ geven). Maar het is verder gewoon een hele, leuke, lekkere, veilige, misschien ietwat té krachtige stotende sekstoy! Persoonlijk zou ik eerder voor de Pulse One gaan (die zonder clitoraal gedeelte dus) (kost € 94,95), omdat je dan zelf voor de manier kan kiezen waarop je je clitoris stimuleert (met je vingers of met een goede clitorale toy). Maar met de Pulse Two kun je heel veel kort-maar-krachtige lol beleven! Enne, ook nog eens handsfree!

DE MAE B. PULSE TWO IS HIER TE KOOP (€ 102,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Sandra schreef:

    O god, ik ben echt een ‘sucker’ voor stotende toys. Maar, maar,.. deze heeft er wel echt heel veel zin in. Twijfel twijfel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.