HAPPY RABBIT – THRUSTING VIBRATOR REVIEW #486

Naam: Happy Rabbit – thrusting vibrator
Producent: Happy Rabbit
Prijs: € 97,95
Formaat: 22 x 3,4 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘De Happy Rabbit Stotende Vibrator stimuleert de vagina en clitoris door te stoten en te vibreren.’
Is dat ook zo: Ooooh, how I love thrusting toys
Cijfer: 9

Dit is een afbeelding van happy rabbit thrusting vibrator review test

Ooooooooh, soms is het zo fijn om mij te zijn! Ik heb echt wel eens geen zin om toys te testen, omdat ze me bij voorbaat allemaal al kut lijken, maar ik heb de afgelopen weken met enorm veel plezier allerlei ‘stotende speeltjes’ getest! Ik ben fan! Van het meisje van Easytoys.nl kreeg ik de Happy Rabbit Thrusting Vibrator opgestuurd! Een, je raadt het al, want de naam says it all; stotende rabbit vibrator! HOE GAAF!

Hoe kan het toch dat er nog steeds merken zijn die ik nog nooit heb getest?? Happy Rabbit is zo’n merk! En Happy Rabbit is weer een submerk van Lovehoney.com (en dat bedrijf ken ik natuurlijk wel). Happy Rabbit maakt allerlei duo-vibratoren, oftewel rabbit vibrators, oftewel (deze naam wordt echt haast nooit meer gebruikt) tarzans! Bij Easytoys.nl zijn 6 verschillende Happy Rabbits te koop en ik weet niet of ik van allemaal happy zou worden, maar van deze thrusting vibrator in ieder geval wél.

De verpakking van de Happy Rabbit thrusting vibrator

Niet echt iets bijzonders, de verpakking van de Happy Rabbit thrusting vibrator. Gewoon normaal, netjes, keurig. Overwegend wit doosje met een afbeelding van de vibrator in kwestie. De doos komt wel heel ‘blij’ op me over, maar ik weet niet of dat komt door de gebruikte kleuren ‘roze en blauw’ of door het feit dat ik het woord ‘happy’ al de hele dag in m’n hoofd heb. In de doos tref je de Happy Rabbit thrusting vibrator, een beknopte handleiding en een USB-oplaadsnoertje.

Dit is een afbeelding van happy rabbit vibrator verpakking

De look and feel van de Happy Rabbit thrusting vibrator

Deze toy ziet er helemaal ‘af’ uit. Mooi qua vorm. Mooi qua materiaal (100% siliconen, zacht, aaibaar, niet-stof-aantrekkend). Hij voelt gewoon helemaal ‘af’, ik weet niet hoe ik het anders uit moet leggen. Ik heb zelf weinig met toys met ‘diertjes’ erop, dus het hele konijntje had van mij niet gehoeven, maar ik snap dat als je bedrijf ‘Happy Rabbit’ heet dat je er geen kikker op moet zetten.

De kop van de toy is stevig (3,9 centimeter) en dat is altijd fijn (voor mij) (want ik hou van zo’n ribbel bovenaan). En de hele toy voelt trouwens stevig aan. Alles is hard en niet echt buigzaam. De oortjes van het konijntje kun je wat buigen, maar verder is alles keihard. Ik vind dit zelf nooit zo’n probleem (want ik hou zowel van speeltjes die kunnen buigen als van keiharde toys), maar als je liever een wat zachter, buigzamer materiaal hebt, dan is dit niet je ding.

Mijn eerste gedachten over deze stotende sekstoy

Na mijn ervaring met de Toyjoy Magnum Opus (TOYJOY MAGNUM OPUS – VIBRATOR REVIEW #482) dacht ik dat een speeltje als deze nooit zou werken. Die Magnum Opus kon ik amper in m’n eentje hanteren en deze Happy Rabbit vibrator is een speeltje dat je juist in je eentje zou moeten kunnen gebruiken (ja, ja, ja, je kan alle speeltjes samen of alleen gebruiken, maar ik vind duo-vibratoren juist heel fijn in m’n eentje) (al mag M. heus wel naast me liggen) (en een beetje aan me zitten) (en ik wil ook heus wel een beetje aan hem zitten dan).

Dat hele harmonica-gebeuren (dus het stoten van het topje), dat werkt zeker wel, maar bij de Magnum Opus moest je flink wat kracht zetten om ‘m ook binnen te houden (en flink wat glijmiddel gebruiken). Ik had gedacht dat deze Happy Rabbit nadat ik ‘m ingebracht zou hebben vanzelf naar buiten zou stoten en dat ik ‘m daarom de hele tijd vast zou moeten houden. Bleek ongegrond. met de Happy Rabbit thrusting vibrator kon ik volledig handsfree genieten en daar sta ik zelf ook een beetje van te kijken.

Dit is een afbeelding van happy rabbit thrusting vibrator stotende sextoy seksspeeltje

Het vibrerende konijntje

Laat ik meteen maar even met het minst lekkere beginnen. Nou ja, het minst lekkere voor mij; het klit-konijntje. Die zit mij niet helemaal lekker. Die past niet helemaal lekker bij mijn lichaam. En dat ligt dus echt heel erg aan mij om meerdere redenen. Ik hou niet zo van een klein dingetje wat m’n klit zou moeten verwennen. De oortjes zijn klein en flubbelig en zitten me een beetje in de weg. Je kan je klit tussen de oortjes zetten, maar die geven dan niet de optimale trillingen. Je kan ook het neusje van het konijntje tegen je klit laten trillen, maar dan zitten die oortjes dus nog wel een beetje in de weg.

En… de trillingen van het konijntje hadden wel wat dieper, robuuster gemogen. Ze zijn zeker niet oppervlakkig en heel erg sterk, hard, maar ik mis een beetje diepte. Of misschien mis ik ook wel gewoon een standje waarop het allemaal wat zachter kan (ik hou van zachte, diepe trillingen). Standje 1 van het konijntje is meteen BAM, full frontal freaky fast! Hij heeft 3 steady standjes en 6 vibratiepatronen en ze zijn nogal overweldigend. Maar… wel effectief! Anders zou een toy geen 9 scoren!

De stotende staaf van deze Happy Rabbit thrusting vibrator

Het wordt pas echt interessant met die hele Happy Rabbit thrusting vibrator als je het apparaat laat stoten. Hij kan dit op 3 standjes en hij kan dit super! De kop heeft een leuke ribbel en die voel je goed over je G-spot gaan tijdens het stoten (yes!!!!). Ook blijft dit speeltje heel goed ‘zitten’ tijdens het stoten. Ik had dus gedacht dat ik ‘m vast moest houden, maar er zit genoeg power in deze toy om ‘m binnen te houden (terwijl ik op m’n rug lag met m’n benen gesloten). Handsfree genieten? YES!

Maar de combinatie stoten en vibreren is WOW

Als deze toy alleen tegen m’n klit zou vibreren zou ik ‘m zeer middelmatig vinden. En als deze toy tegen m’n klit en m’n G-spot zou vibreren zou ik ook niet echt een jippie-gevoel hebben. Maar… deze toy combineert het vibreren tegen m’n klit met het stoten langs m’n G-spot en op de een of andere manier is dat superlekker. En dit is een toy waarbij ik voor het eerst alle combinaties lekker vind én met al die combinaties zou kunnen klaarkomen! Dus 3 x 9 = 27 combinaties! Ze zijn in ieder geval allemaal de moeite waard om te proberen.

Dit is een afbeelding van happy rabbit thrusting vibrator luna review

Dus ondanks dat ik het konijntje alleen niet zo fijn zou vinden, vond ik alle 9 trilstandjes in combinatie met het stoten van de staaf heerlijk! Er is a lot going on als je deze toy gebruikt en dat voelt geweldig! Dit speeltje zou onder de noemer ‘kermis in je kut’ kunnen vallen, maar dan is het wel een geweldig rondje in de achtbaan.

Nog even wat kleine op- en aanmerkingen

De knopjes zijn erg gemakkelijk te bedienen; met het kleine ronde knopje regel je de 9 vibratiestandjes en met het langwerpige knopje regel je het stoten. Prima systeem! Het was perfecter geweest als je met een knopje ook een vibratiestandje terug zou kunnen, maar hé, het heeft mij bij deze toy eigenlijk niet gestoord (en dat is een unicum).

De toy is volledig waterproof, dus je kunt ‘m gemakkelijk schoonmaken. Let wel even extra op het harmonica-gedeelte en tussen de oortjes, want dat zijn plekjes waar a lot of stuff kan blijven zitten!

Conclusie

Deze toy zou een dikke 10 krijgen als ik dat trillende konijntje niet zo lastig zou vinden. Ik heb echt liever een clitoraal gedeelte met een brede ‘kop’, zodat niet alleen m’n clitoris, maar ook m’n schaamlippen (allemaal) goed worden gestimuleerd. Maar! Godallemachtig, wat is dit een lekkere combinatie zeg; het stoten van de staaf en dan het trillen tegen je klit. Deze Happy Rabbit heeft van mij een hele happy vrouw gemaakt.

DE HAPPY RABBIT THRUSTING VIBRATOR IS HIER TE KOOP (€ 97,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Ine schreef:

    Hoi Luna! hoe is deze vergeleken met de stronic drei?

    • Luna schreef:

      Hiiii! Deze is gewoon echt heel anders! De Stronic Drei heeft geen clitoraal gedeelte, dus die kun je gemakkelijker combineren met je eigen favoriete klit-toy of je vingers… En de Stronic Drei heeft meer opties qua ‘bal die op en neer gaat’, meer ritmes… Als ik perse zou moeten kiezen, dan koos ik de Stronic Drei, maar deze Happy Rabbit heeft ook écht veel te bieden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.