10 SEXTOYS IN DE VORM VAN EEN POES

Ik zat onlangs een tijdje doelloos te scrollen op AliExpress en ik kwam daar meerdere sextoys in de vorm van een poes tegen. Supercute natuurlijk, maar met een aan waarheid grenzende waarschijnlijkheid zullen ze allemaal nogal ruk zijn qua vibraties en geile mogelijkheden!

Nu wil ik sowieso niet dat je je seksspeeltjes koopt op AliExpress, want ook al zijn ze daar bijna gratis en ook al adverteren ze daar met ‘yes, 100% real siliconen, yes’, toch vertrouw ik de verkopers daar 0,0. Daarnaast is het, zeker nu, veel beter om je seksspeeltjes gewoon bij Nederlandse (Easytoys.nl, Euphoria-erotiek.nl, Maanzin.nl) of Belgische (Loveware.be) shops te bestellen, want daarmee steun je onze economie (en mij)!

Dit is een afbeelding van sextoys in de vorm van een poes

Toch wilde ik deze 10 prachtexemplaren even met jullie delen! Ik hou van sextoys, ik hou van poezen, dus de combinatie is eigenlijk altijd leuk. Om in een vitrinekastje te leggen dan. Niet voor tussen de lakens.

1. De ICONISCHE Hello Kitty-vibrator! Ik heb er eentje in huis (al 20 jaar), maar nog nooit gebruikt als sextoy, gewoon, omdat Hello Kitty een soortement van heilig is! Heb ‘m wel tussen m’n reviews staan (SEX TOY REVIEW #4: HELLO KITTY VIBRATOR).
2. Deze lichtroze vibrator weet precies je G-spot te raken!
3. Dit apparaatje in de vorm van een poezenpootje is een combinatie tussen een vibrator en een ‘gewoon’ massageapparaat voor je rug en nek! Omdat iedereen weet hoe lekker het is als een kat op je staat te trappelen. Zonder nageltjes.
4. Toegegeven, dit is geen seksspeeltje, maar de afstandsbediening van een sextoy. Leuk.
5. De Kinky Kat van Doc Johnson is een speeltje dat ik in een ver verleden heb getest (SEX TOY REVIEW #65: KINKY KAT VIBRATOR) en die ik ook nog heb bewaard, omdat-ie zo geinig uit ziet. Uiteraard na het testen nooit meer gebruikt om mee te masturberen.
6. Dit is de Paula Kitty Cat Kegel Ball Remote Control Vibrator. Omdat de vorm van een poezenhoofdje nu eenmaal perfect is om je bekkenbodemspieren mee te trainen!
7. Een anaalketting met een gemaskerde kat, waarbij de ogen van de kat fungeren als knopjes. Je moet er maar opkomen!
8. Bonuspunten voor het bolletje wol aan z’n staart.
9. Weer een massageapparaat in de vorm van een poezenpoot. Ik vind ‘m eigenlijk best mooi.
10. Dit is de I Rub My Kitty. Een sextoy in de vorm van een poes die gewoon in Nederland te koop is in sommige sexshops. Het is een spinoff van de misschien beter bekende I Rub My Ducky; een sextoy in de vorm van een badeend. Ik vind ze allebei stom om te gebruiken als sexspeeltje en vooral ook onhandig, maar ja, ze zien er wel héél erg cute uit en puur voor verzamelredenen zou ik zo’n I Rub My Kitty eigenlijk best overwegen. Hij is voor € 14,84 te koop bij Bol.com en is er ook nog in het wit of grijs. Must have!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. An schreef:

    Het ziet er wel heel mooi uit, zeker zo allemaal samen. Maar goed dat ik geen sextoyproducent ben. De eerste naam die mij te binnen schoot was “rub my pussy”…..Das wel heul fout.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.