SEX TOY REVIEW #65: KINKY KAT VIBRATOR

Dit seksspeeltje is helaas niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Naam: Kinky Kat
Producent: Doc Johnson
Prijs: € 34,95
Formaat: 70 mm x 80 mm
Batterijen/oplaadbaar: 1 x AA-batterij
Waar te koop: niet meer te koop…
Het verkooppraatje: ‘Deze vibrator heeft een kattenkop op de top en een gedrapeerde staart rond de schacht. Door deze uitstulpingen prima geschikt om de clitoris of de G-spot te stimuleren.’
Is dat ook zo? Schattige vibo, maar geen topper
Aantal punten: 5/10

Dit is een afbeelding van de kinky kat vibrator

Doc Johnson heeft een hele serie producten gemaakt onder de titel ‘Wonderland’ en yep, die naam komt van het verhaal Alice in Wonderland (een boek waar ik gek op ben, inclusief alle films, maar dan toch vooral de laatste van Tim Burton). De Wonderland productlijn bevat ook wat massageoliën en andere smeerseltjes (o.a. Wonderland Potion, voor seksuele energie, briljant, maar gewoon een mooi verpakt blikje Red Bull natuurlijk), maar het voornaamste zijn de vibratortjes (ze zijn ongeveer zo groot als je hand). Er zijn er 5: Heavenly Heart (naar de Hartenkoningin), Mystical Mushroom, The Pleasurepillar (rups), White Wabbit en de Kinky Kat. Doc Johnson heeft ook gigantisch uitgepakt met matching, sprookjesachtige reclame om de Wonderland-speeltjes te promoten. Wow! Alles is zo leuk verpakt en het ziet er ook zonder papier met een strik eromheen al uit als een cadeautje (en ja, dat vinden meisjes belangrijk).

Ik kreeg de Kinky Kat opgestuurd om uit te testen, omdat ik een kattenvrouwtje ben natuurlijk! Al heb ik ook een hond en word ik meer en meer een hondenvrouw (the horror). Persoonlijk vind ik de Kinky Kat er geweldig uitzien met z’n freaky smile, al nodigt het me nou niet echt uit om tussen m’n benen te duwen. Ik blijf het raar vinden dat sekstoy-producten speeltjes maken die op dieren lijken (al snap ik heus wel dat het voor sommige vrouwen (en mannen) dan niet zo eng is om tot aanschaf over te gaan misschien).

Dit is een afbeelding van de kinky kat vibrator

De Kinky Kat is eigenlijk helemaal niet zo kinky

Het motortje van de Kinky Kat zit onderaan, dus nog onder z’n buik en die gedraaide staart (die gedraaide dingen, dat is dus de staart van de kat). En hoewel het motortje best stevig klinkt, voel je er eigenlijk geen bal van. Je kan kinky doen met de Kinky Kat wat je wil, ik word er niet warm of koud van. De trillingen lijken volledig geabsorbeerd te worden door het siliconen materiaal en dat lijkt me niet de bedoeling van een seksspeeltje. Daarnaast wordt de Kinky Kat ook gepromoot als een G-spot vibrator, maar daar is-ie dus helemaal niet geschikt voor. Veel te klein, veel te onhandig vasthouden en vooral; veel te zachte trillingen om een G-spot te stimuleren. Dus zo kinky is die Kinky kat niet.

DE KINKY KAT IS NIET MEER TE KOOP >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.