WE-VIBE MELT: SEXTOY OP LUCHTDRUK VOOR KOPPELS

Update: De We-Vibe Melt is inmiddels te koop in Nederland (HIER)! Ik heb ‘m echter nog niet binnen om te reviewen, maar ik houd jullie op de hoogte!

Binnenkort, zeer snel, SOON, bijna nu, maar nog niet helemaal, ASAP, dit jaar nog, misschien deze maand zelfs nog, is de We-Vibe Melt verkrijgbaar in Nederland! En op dit speeltje heb ik m’n hele leven al gewacht! Nou, niet overdrijven, maar de We-Vibe Melt is een seksspeeltje op luchtdruk dat je volgens mij kunt ‘dragen’ tijdens het vrijen en dat is wel dé sextoy die er gewoon MOEST komen!

Dit is een afbeelding van we vibe melt sextoy air pressure

Vorig jaar oktober 2018 stond ik op de Erofame om daar de presentatie bij te wonen van hét allernieuwste en allereerste seksspeeltje van WOW Tech. De Wow Tech Group is een samensmelting van Womanizer en We-Vibe (2 van mijn favoriete sekstoy-producenten), dus nou, nou, nou, dat moest wel een TOP- en WOW-product zijn, dacht ik!! Toen ik even later oog in oog stond met dat allereerste product van de samenwerking tussen Womanizer en We-Vibe moest ik wel even slikken. Het was ‘gewoon’ een Womanizer, maar dan in een travel-size. Hartstikke leuk en mooi en hij doet het ook supergoed (en ik schreef er mijn 500ste online review over: WOMANIZER LIBERTY – SEXTOY REVIEW #500), maar ja, het was vorig jaar niet wat ik verwachtte.

Een draagbare sextoy op luchtdruk? Hoe dan!?

Het speeltje dat ik tijdens Erofame 2018 hoopte te zien zou een soort draagbare Womanizer moeten zijn. Een combinatie tussen een We-Vibe Sync en een Womanizer. Een seksspeeltje op luchtdruk dat je tijdens de seks zou kunnen gebruiken (dus tijdens de PIV-seks) (penis in vagina) (en dan niet op z’n hondjes (want dan kun je uiteraard elke gewenst Womanizer op je klit zetten), maar als je dus bovenop elkaar ligt of zit). Het zou zeg maar een wél werkende versie van de Satisfyer Pro 4 Couples moeten zijn (en the Lord and everybody who tried that toy knows dat die Satisfyer Pro 4 Couples gewoon superkut is). Wil je nog een keertje lezen wat voor een epic fail die Satisfyer Pro 4 Couples is? Check dan m’n review: SATISFYER PRO 4 COUPLES – VIBRATOR REVIEW #411).

Daar is-ie dan!!! De We-Vibe Melt!!!

En dat speeltje, mijn droom-speeltje, dat speeltje is er NU en hij heet We-Vibe Melt!!!

Dit is een afbeelding van we vibe melt seksspeeltje op luchtdruk voor koppels

Nou ja, hij is er bijna, hij komt eraan! Hij wordt al gepresenteerd op sekstoy-beurzen en is volgens mij ook al te koop in Canada. Ik heb ‘m ook al stiekem gezien in een videocall met Seron van WOW Tech (en hij is klein en dun en OMG als dit gaat werken dan hebben ze écht weer iets revolutionairs gemaakt)!

Mijn M. kwam met de volgende opmerking: “Maar schatje, je zegt dat-ie draagbaar is, hoe is dit ding deze draagbaar is dan? Draagbaar is voor mij iets wat vastzit in een harnas.” Hmmmm… volgens mij moet je ‘m gewoon tussen je in leggen tijdens het vrijen, lijkt mij gewoon heel logisch! De We-Vibe Sync is ook een ‘draagbare vibrator’ en die zit ook nergens aan vast. De Melt wordt ook gepresenteerd als een ‘stimulator for couples play’ en ik las ook ergens ‘no matter the position, We-Vibe Melt is the perfect addition to your play’. En… hij is volledig te besturen met de world famous We-Connect App, dus het is sowieso het eerste met App bestuurbare luchtdrukspeeltje, dus kom maar op! WOEHOE!

Als het goed is dan krijg ik ‘m nog deze maand opgestuurd om aan een uitgebreide test te onderwerpen, zodat ik meteen weet of je ‘m kan dragen, dus handsfree, tijdens de seks, of niet! Ik kan niet wachten! En jullie lezen het hier (en op m’n Instagram) uiteraard meteen!

DE WE-VIBE MELT IS HIER TE KOOP (€ 149,-) >>

Dit is een afbeelding van maanzin banner

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. DP schreef:

  De vraag; “Hoe dan” is een tijdje in de mode geweest maar met deze toy, meer dan actueel. Hoe dan? Deze Melt lijkt me anatomisch gezien niet heel plat liggen als het mondje aan je clit zuigt en dus stoot je hem er zo op het oog ook snel af. Een Womanizer zelf vasthouden bij PIV-sex kan in principe met elk model. Ik ben dus benieuwd naar de review, hoe zit hij, hoe blijft hij zitten en hoe voelt die dunne rand van de mond? We wachten net als jij in spanning af.

  • Luna schreef:

   Ja! Ik ben ook heel benieuwd! En je hebt gelijk; een Womanizer vasthouden tijdens PIV kan met elk model… maar ik hoop heel erg dat je deze er dus gewoon tussen kan leggen… en misschien gaat heel hard stoten niet, maar zachtjes wel? Of vrouw bovenop? Vragen! Vragen! Ik hoop ze heel snel te kunnen beantwoorden!

 2. JJ schreef:

  Nou ik kijk uit naar je review van deze!!

 3. Marjan schreef:

  Ik ben heel benieuwd, ik zie het nog niet helemaal voor me, maar ik hoop heel erg dat ik er zo naast zit met mijn beeldvorming……

 4. Sandra schreef:

  Ohhhh, dat lijkt me echt gaaf. Can’t wait! Ik zie het nog niet voor me maar jij gaat het tot vast uitleggen.

 5. Sandra schreef:

  Ohhhh, dat lijkt me echt gaaf. Can’t wait! Ik zie het nog niet voor me maar jij gaat het tzt vast uitleggen.

 6. Essie schreef:

  Hoi Luna, Wij zijn heel benieuwd wanneer jouw review komt van de We Vibe Melt. Heb je hem al binnen?

 7. M. schreef:

  Hoi Luna. Heb hele tijd geleden voor S. , mijn vrouw, een Womanizer Starlet gekocht en daar was ze razend enthousiast over. Alleen het geluid.
  Nu sinds een week of twee hebben we de Melt. Deze is veel fijner doordat ie stiller is, meer standen kent en S. er ook door klaarkomt als een raket.
  Om de draagbaarheid te testen hebben we de Melt tussen haar schaamlippen gelegd met tuutje tegen de clit terwijl ze haar latex broek droeg. Werkt prima en S. kwam voor de eerste keer van haar leven staand klaar. Dit gaan we verder uitdiepen….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.