SVAKOM BONNIE – VIBRATOR REVIEW #638

Naam: Svakom Bonnie
Producent: Svakom
Prijs: € 62,95
Formaat: grote bol 4,7 centimeter, kleine bol 2,8 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘De grote kop is perfect voor massages en externe stimulatie. De kleine buigzame top kan gebruikt worden voor G-spot en P-spot stimulatie.’
Is dat ook zo: Ik moest outside the box denken met deze vibrator
Cijfer: De grote bol krijgt een 10, de trillingen een 5

Dit is een afbeelding van svakom bonnie vibrator review

“Boooooonnie!!!! Bonnnnnniiiiieeeee!!!! Bonnie kom je buiten spelen? Bonnie, kom je gauw op straat? (…) Die herinnering raak je niet kwijt. Waar is ‘ie gebleven, die tijd?” Van Easytoys.nl kreeg ik de Svakom Bonnie opgestuurd, een seksspeeltje waar ik niet mee buiten ga spelen, maar waar ik binnen toch echt wel een paar leuke herinneringen heb gemaakt!

Svakom is wat mij betreft een aanrader als je een goed, maar niet te duur seksspeeltje zoekt. Ik vind dit merk de ‘Opel’ onder de sekstoy-merken. Niet duur, veilig, brengt je over het algemeen van A naar B en ziet er degelijk uit. Ze hebben af en toe wat uitschieters naar beneden (denk aan het clitoris-happertje de Svakom Cookie), maar ook uitschieters naar boven (ik vind de Svakom Adonis een heerlijke duo-vibrator). Met een Svakom-speeltje zit je over het algemeen gewoon goed. De Svakom Bonnie gaf mij een aantal zeer intense orgasmes, maar die kreeg ik niet op de manier die in de gebruiksaanwijzing stond.

De verpakking van de Svakom Bonnie

De verpakking van Svakom zien er al jaren hetzelfde uit en zijn wat mij betreft ook al jaren dikke prima! Een witte doos met daaromheen een sleeve met een opdruk van de vibrator die je erin vindt. In de doos zit altijd een bewaarzakje (altijd grijs, altijd met de letters ‘SVAKOM’ erop en wat mij betreft altijd goed)! Ook vind je er een USB-oplaadsnoertje, een gebruiksaanwijzing en een 1-jaar-garantie-kaartje.

Dit is een afbeelding van verpakking svakom bonnie

Eerste indruk van de Svakom Bonnie

De Bonnie ziet er op het eerste gezicht uit als een toy waar ik wel wat mee kan! Hij ziet eruit als een soort hondenbot met 2 verschillende uiteinden. De bal aan de ene kant is 2,8 centimeter, de bal aan de andere kant is 4,7 centimeter. De kant met de klein bal kun je trouwens een beetje buigen, maar als je met deze kant gaat spelen, dan buigt-ie vanzelf weer terug, dus niet echt een hele betrouwbare feature.

Je kan de ballen tegelijkertijd laten trillen, maar ook afzonderlijk van elkaar. Je bedient de trillingen met de knopjes die aan de kant van de grote bal zitten. Elke bal heeft 10 vibratiepatronen waarvan 3 steady. Stom; die steady patronen gaan niet van zacht naar hard, maar van hard naar zacht en daarna pas de vibratiepatronen.

Dit is een afbeelding van kleine bal van de svakom bonnie
Dit is de kleine bal van de Svakom Bonnie. Die je dus kan buigen, maar die eigenlijk meteen weer terug buigt als je er iets mee doet.

Eerste indruk van de toy als ik zowel de grote als de kleine bal tegen m’n clitoris laat trillen: Jeeeeeeeeeeeesus, wat underwhelming weer dit. Tuurlijk voel ik wel wat , maar het valt me gewoon heel erg tegen. Een tijdje terug testte ik de Svakom Marin (SVAKOM MARIN – SEXTOY REVIEW #631) en die viel ook al zo tegen qua trillingen. WHY????

Ik vind het echt jammer dat de trillingen zo oppervlakkig en buzzy zijn, want goede trillingen hadden dit speeltje echt tot iets supertofs kunnen maken! Een toy die goed trilt, die je zowel anaal als vaginaal in kunt brengen en die je aan 2 kanten kunt gebruiken (eventueel zelfs tegelijkertijd samen met een partner). Het had zo mooi kunnen zijn. Maar!

Thinking outside the vibrator box

Het is niet helemaal de bedoeling van deze sextoy om de grote bol in te brengen, maar zoals voor alle sexspeeltjes geldt; je moet ze lekker gebruiken op de manier die jou het meeste plezier brengt zolang je het maar veilig doet (breng dus geen toys in je anus die daar niet voor bedoeld zijn). De grote bol is nogal een flink ding om vaginaal in te brengen (4,7 centimeter breed), vooral omdat-ie niet in een puntje loopt, maar meteen ‘bam’ heel breed begint. Maar… als-ie eenmaal zit, dan zit-ie zeer goed!

Dit is een afbeelding van grote bal van de svakom bonnie
Hello from the other side!!!!

Even een extra shoutout naar Easytoys.nl die sinds kort ALLE (nou ja, bijna alle) glijmiddelen van het merk Sliquid aan hun assortiment hebben toegevoegd. Ik hou heel veel van dit merk! Welk flesje je ook gebruikt, het is veilig voor je lichaam, want zonder parabenen en glycerine. En… op een paar producten na (zoals bijvoorbeeld de Sliquid Silver op siliconenbasis) zijn ze allemaal te gebruiken met sextoys (want op waterbasis). En ja; de leuke kleurtjes van de flesjes doen het ook zeker wel voor me. Om de Svakom Bonnie in te brengen (de grote bol) had ik wel even glijmiddel nodig in ieder geval.

De grote bol van de Svakom Bonnie

De grote bol van deze vibrator is dus eigenlijk niet bedoeld om in te brengen. Nu bepaal ik dat natuurlijk lekker zelf, maar een aantal zaken werken niet echt mee. Zo zit er op de grote bol een metalen ‘plakkaat’ waar dus gegarandeerd ‘vocht’ tussen de overgang van metaal naar het siliconen gaat zitten (al gebeurt dit ook als je ‘m niet vaginaal inbrengt, maar alleen als clitorale toy gebruikt). Een andere reden waarom de grote bal niet echt geschikt is om in te brengen is het feit dat de knopjes van de Bonnie naast de grote bol zitten. Eenmaal ingebracht kun je de knopjes dus niet meer bedienen.

Maar fuck dat allemaal, want als die bal eenmaal zit, ja, dan zit-ie dus heel, HEEL, HÉÉL lekker! Het trillen voegt voor mij niet heel veel toe, maar zo’n grote bal in me, ja, dat doet het wél voor me. Ik beweeg de bal heel zachtjes ‘stotend’, want het lukt me absoluut niet om er ‘lange halen’ mee te maken, omdat ook het uithalen van deze toy nogal ‘een hobbel’ is. Dat is wel een heel klein minpuntje, want als je bent klaargekomen zal de toy er toch vroeg of laat er een keertje uit moeten en dat voelt niet heel aangenaam. Maar ja, daarvoor was het allemaal halleluja en jippie, dus ik neem die ‘hobbel’ voor lief.

Dit is een afbeelding van sextoy tester met svakom bonnie

Ik vind het altijd het lekkerst om klaar te komen terwijl er iets groots in me zit. M’n spieren spannen zich dan om (bijvoorbeeld) deze grote bal en dat maakt m’n orgasme altijd een stuk intenser. Overigens kom ik van alleen een toy als deze in me niet klaar, ik combineer dat altijd met bijvoorbeeld een Womanizer of m’n vingers. Maar de grote bal van de Bonnie krijgt van mij 100 punten, omdat die voor een aantal zeer intense orgasmes heeft gezorgd.

Conclusie

Als deze Svakom Bonnie een dildo was, dan had ik ‘m een 10 gegeven. Want het formaat van die grote bal, ja, die doet het zeker wel voor me. Maar als vibrator is het best een teleurstelling. Als er geen enkele andere vibrator op de wereld was, ja, dan had ik ‘m geweldig gevonden, maar de trillingen zijn nogal oppervlakkig en dat is jammer. Maar dildo-technisch is de Bonnie zeker een aanrader!

DE SVAKOM BONNIE IS HIER TE KOOP (€ 62,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Sandra schreef:

    Jaaa! Hoera voor grote ballen in je vagina. #teamdildo en fuck de matige trillingen tegen je clit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.