VOULEZ VOUS VOU? YESSS!

Het leuke en fijne aan mijn affiliate-partnerschap met Bol.com is dat ik eindelijk, na jaaaaaaaaren van frustratie, nu ook kan linken naar bepaalde producten die alleen maar bij hen te koop zijn (in Nederland dan)! HOERA! Zo mocht ik vorig jaar een aantal producten van het Duitse merk VOU testen en die waren (en zijn) erg mooi qua verpakking en vorm en mét superdiepe trillingen, maar ja, in Nederland amper verkrijgbaar en mijn lezers (jullie) bestellen nu eenmaal liever in Nederland dan in Duitsland (en dat snap ik)!

Dit is een afbeelding van vou ucino vibrator review luna test
Check hoe mooi die verpakkingen van VOU zijn!!!

Ik kwam dit toffe merk afgelopen week weer tegen op Erofame 2019 en moest wederom concluderen; topspeeltjes, prachtige doosjes en wat jammer dat ik ze eigenlijk nooit bij (online) seksshops in het assortiment zie. Maar… je kunt ze dus wél bij Bol.com bestellen (en als je dat doet, dan sponsor je mij ook nog eens helemaal gratis en voor niets)! Ik geef nog even een samenvatting van de 3 toys die ik van dit merk mocht testen (mijn favoriet is de VOU Ucino (die van de verpakkingsfoto hierboven), een beuker van een sextoy)!!!

VOU STRATO

Dit is een afbeelding van vou strato vibrator 2

Mijn samenvatting van de VOU Strato: ‘Wat een prachtige toy in een prachtige doos! De vorm is perfect en de motor is kickass rumbly! Het enige minpunt is dat er maar 1 knopje op zit waarmee je alles (aan, uit, harder, zachter, scrollen door vibratiepatronen) moet regelen. Voulez vous coucher avec la VOU Strato? Oui! Oui! Maar ik hoop dat de VOU Strato 2.0 een paar extra knopjes krijgt!’ Mijn volledige review van de VOU Strato: VOU STRATO – VIBRATOR REVIEW #455.

JE KOOPT DE VOU STRATO HIER (€ 69,90) >>

VOU NIMBO

Dit is een afbeelding van vou nimbo vibrator review

Mijn samenvatting van de VOU Nimbo: ‘Ik heb nu 2 speeltjes van dit merk mogen testen en ik moet zeggen; ik ben fan. Het knopjes-systeem is niet helemaal mijn systeem, maar ik ben dan ook een enorme zeikerd wat dat betreft. En al is het niet mijn favoriete knopjes-systeem, toch kan ik er (als zeikerd) aan wennen en ik denk dat iedereen dat kan. De trillingen van de VOU Nimbo zijn echt heerlijk diep en blijven dat in alle sterkten en bij alle patronen en dat vind ik pas écht belangrijk. De vorm van de Nimbo ligt niet voor de hand, maar ligt wel heel lekker in de hand voor zowel mannen als vrouwen.’ Mijn volledige review van de VOU Nimbo: VOU NIMBO: VIBRATOR REVIEW #473.

JE KOOPT DE VOU NIMBO HIER (€ 69,-) >>

VOU UCINO

Dit is een afbeelding van vou uncino vibrator review

Mijn samenvatting van de VOU Ucino: ‘Echt, ik ben verliefd op de speeltjes van VOU. Ben je een seksshopeigenaar en baal je enorm van de prijzen van LELO (wie baalt er niet van) (zowel de seksshop als de consumenten) dan kun je wat mij betreft het LELO-assortiment gaan vervangen door VOU! En vergeet dan vooral deze Ucino niet in dat assortiment op te nemen, want dat is (op dit moment) mijn favoriete VOU-toy!’ Mijn volledige review van de VOU Ucino: VOU UCINO – VIBRATOR REVIEW #487!

JE KOOPT DE VOU UCINO HIER (€ 99,-) >>

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Patrick schreef:

    Dat zijn interessante prijsjes voor leuke speeltjes!

  2. DP schreef:

    Ik heb geen toys nodig maar wel even op alle 3 de linkjes geklikt.
    Ik zag dat de Strato bijna was uitverkocht. Een online marketing klikbeet truc of resultaat dat jij je reviews weer naar boven hebt gehaald? Hopelijk het laatste en dat jij dan gelijk wat wordt gesponsord.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.