WTF WOENSDAG: EIFELTOREN DILDO

De makers van de Le Tour est Folle-dildo beloven een ‘monumentale sensatie’ (okay, that’s funny), maar ik verwacht eerder een monumentale seksuele deceptie als je daadwerkelijk met een eifeltoren-dildo aan de slag gaat. Toegegeven; het is best een leuk souvenir uit de stad van de liefde, maar als sekstoy faalt-ie behoorlijk. Hij mag wat mij betreft op de stapel met eenden-vibrators, cupcake-vibrators en vibrators in de vorm van een dolfijn.

eifeltorendildo

De Le Tour est Folle-dildo (betekent zoiets als ‘de toren is gek’) is verkrijgbaar in diverse kleuren (maar in Nederland alleen in het goud en in het zilver) en ik verwacht eigenlijk dat dit nog best eens een succes kan worden ook (in Parijs zelf dan). Het is namelijk weer eens wat anders dan de T-shirts, sleutelhangers of onderzetters die je meeneemt na een citytrip en hij zal het vooral leuk doen op verjaardagen: “Oh, hihi, dat is een dildo, hihi, ja, we hebben ook zo’n te gekke en spannende tijd in Parijs gehad toen.” Dat dus. Of misschien ben ik gewoon een te cynische bitch, dat kan ook.

dildokleuren

Ik snap ook niet dat er dildo’s gemaakt worden die je ‘gewoon in je woonkamer neer kunt zetten’, want waarom zou je dat willen? Waarom zou je een seksspeeltje willen kopen dat eruit ziet als iets anders dan een seksspeeltje en waarom zou je die dan naast de foto’s van je oma en je overleden kat willen plaatsen? Omdat jij dan iets weet wat niemand weet? Of omdat je het een geile gedachte vindt dat al je bezoekers je dildo aanraken en er dan pas achter komen wat het daadwerkelijk is? Ik ben confused!

Ik denk dat er maar 1 vrouw op de wereld is die echt vreselijk gelukkig is met dit product en waarschijnlijk alle kleuren al heeft besteld: Erika Eiffel (niet haar echte naam, duh). Deze Amerikaanse vrouw verscheen in een documentaire over mensen die verliefd zijn op objecten (dus gebouwen en voorwerpen). Ze ’trouwde’ in 2007 met de Eiffeltoren en ik denk dat ze sinds de komst van deze Le Tour est Folle-dildo’s haar Amerikaanse huisje nooit meer verlaat voor een bezoekje aan Parijs, maar de hele dag in bed ligt (check vooral dit filmpje op Youtube, waarin Erika de echte Eifeltoren eh, berijdt).

DE EIFELTOREN-DILDO IS HIER TE KOOP (€ 32,50) >>

 

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Maurice schreef:

  Heb héérlijk gelachen !

 2. Marjan schreef:

  Als jij een te cynische bitch bent dan ben ik het ook…. ik kan hier alleen maar vreselijk om lachen….

 3. Sofie schreef:

  Hm…. mijn zoon zijn juf is gek op de Eifeltoren. Geweldig cadeau idee.
  :-p

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.