SEKS TOY REVIEW #154: MAGIC WAND DEEP GLIDER

Naam: Magic Wand Deep Glider – opzetstuk
Producent: Wand Essentials
Prijs: € 19,95
Waar te koop: Bol.com
Formaat: 100mm x 40 mm
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘Maak je Magic Wand massager nog beter met dit Magic Wand Deep Glider opzetstuk van Wand Essentials.’
Is dat ook zo: De Hitachi wordt niet beter, maar wel anders
Score: 8

deep glider

Van mijn liefde voor m’n Hitachi (en de Europe Magic Wand) heb ik nooit een geheim gemaakt. Deze vibrator faalt nooit en is ideaal voor een quick fix (ik hoef de Hitachi dus maar heel even tegen m’n klit te houden en dan kom ik al klaar, een minuutje, maximaal 2 minuten). Voor de Hitachi (en dus ook de Europe Magic Wand) zijn ontzettend veel opzetstukken op de markt. Als je de officiële opzetstukken aanschaft, dan heb je eigenlijk al genoeg variatie (er is een speciaal krom opzetstuk voor je G-spot en een recht opzetstuk die de Hitachi in een ‘normale’ vibrator veranderd). Er zijn ook enorm veel yukiyuki-opzetstukken op de markt, producten waar je wel eventjes lol mee kan hebben, maar die je er uiteindelijk toch niet vaker bij zult pakken. De Hitachi is zonder opzetstuk namelijk al perfect! PERFECT!

Ik kreeg dit Magic Wand Deep Glider – opzetstuk opgestuurd en ik heb ‘m een tijdje op m’n schap laten liggen voordat ik ‘m testte, want; de Hitachi is dus zonder opzetstuk al perfect. Ik pak m’n Hitachi er dan ook alleen bij als ik met mezelf vrij en als ik met mezelf vrij, dan is dat meestal zonder penetratie. Lekker makkelijk dus. Er komt geen glijmiddel aan te pas!

Dit Magic Wand Deep Glider – opzetstuk testen kostte me dus nogal wat moeite, want ik moest er flink wat glijmiddel bijpakken en ik moest er ook echt even goed en relaxt voor gaan liggen (iets wat nogal lastig is momenteel, want ik ga over een maand trouwen en ik heb erg veel stress). Dit opzetstuk is namelijk nogal breed; zo’n 4 centimeter. Dit lijkt niet zoveel misschien, maar een breedte van 4 centimeter zorgt voor een omtrek van 12,56 centimeter (ja, ik ken mijn Wiskunde-klassiekers). Dat is best breed en ook prima te doen als je nat genoeg bent. De vorm van dit opzetstuk is speciaal voor je G-spot en die G-spot raak je zeker met dit speeltje (en de trillingen van de Hitachi worden ook prima doorgegeven, al worden ze wel iets minder natuurlijk doordat er een stuk TPR (een lichaamsveilig soort rubber) tussen zit).

deep glider hitachiattachement

Het enige ‘probleem’ met dit opzetstuk is dat ik er ongelooflijk snel van klaarkom. Je voelt dus trillingen in je kutje en ook tegen je klit en dat zijn nogal harde, diepe trillingen (ja, duh, van de Hitachi). Dit is natuurlijk niet echt een probleem, maar wel als je je net helemaal hebt ingesmeerd met glijmiddel. En dan zou je gewoon door kunnen gaan voor orgasme nummer 2, maar ik moet altijd even bijkomen als ik een orgasme met de Hitachi heb gehad en ik moest deze review nog schrijven en een trouwerij voorbereiden en oooooh, things to do, places to go, people to meet!!!

Conclusie; top-opzetstuk! Materiaal is top, prijs is top en de kleur is toch weer eens wat anders dan de blauwe basisopzetstukken die bij de Hitachi horen. Je krijgt er (ik niet in ieder geval) G-spot-orgasme van (daarvoor heb je toch echt een vibrator/speeltje met een ribbel nodig), maar wil je je Hitachi of Europe Magic Wand veranderen in een lekkere, behoorlijk dikke vibrator, dan is dit opzetstuk een hele goede keuze!

HET MAGIC WAND DEEP GLIDER – OPZETSTUK IS HIER TE KOOP (€ 19,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Anne schreef:

    Wat een leuke review !! Gefeliciteerd met je voorgenomen huwelijk !!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.