WTF WOENSDAG: SCORPION BULLET VIBRATOR

Ik ben een schorpioen. Qua sterrenbeeld dus. En van alle tekens van de dierenriem is dat van de schorpioen het nauwst verbonden met seksualiteit, zegt men. Niet zo gek dus dat ik al jaren voor een sekstijdschrift werk.

Volgens de sterrenbeeld-boekjes is seks is voor mij een primaire levensbehoefte. Ook lees ik: ‘Als ze haar zinnen op iemand gezet heeft, dan blijft ze doorgaan tot ze haar zin krijgt. En je zal heel wat in je mars moeten hebben om deze vurige vrouw aan te kunnen. Als je er klaar voor bent, dan mag je op vuurwerk rekenen. Haar passie is verslindend. In huis gedraagt ze zich als een dame, in de slaapkamer echter ontpopt ze zich tot een regelrechte hoer.’ Precies wat mannen willen dus. En helaas niet waar. Behalve dan dat ik in huis de baas ben en dat de verkering eigenlijk weinig te vertellen heeft. De enige kamer waar hij de baas is, is de slaapkamer en daar doe ik wat hij zegt. Meestal dan. Als ik er zin in heb. En dat is meestal wel zo.

Maar als ik aan seks met een schorpioen denk, dan denk ik dus niet aan seks met een seksspeeltje in de vorm van een schorpioen!


De fabrikant van dit speeltje heet ‘Death By Orgasm’ (zucht) en deze ‘Scorpion Bullet Vibrator’ is een griezelig gelijkende schorpioen met allerlei uitstekende dingetjes, die volgens mij allemaal los kunnen raken. En dus kwijt kunnen raken: “Er zit een stuk plastic schorpioen in m’n kutje, haal ‘t eruit, haal ‘t eruit, paniek!!!!” Deze plastic schorpioen wordt geleverd met een powerbullet in die op 10 standen kan trillen en hij kost £ 12.99 bij www.lovehoney.co.uk. Dit lijkt me typisch zo’n seksspeeltje dat je niet tussen je lakens wilt vinden. Nee, ook niet als je into Gothic-stuff bent.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.