WTF WOENSDAG: PORTABLE GLORYHOLE

Voor wie niet bekend is met het begrip ‘gloryhole’; een gloryhole is een gat in een muur of in een deur waar een man zijn pik doorheen kan steken, zodat iemand (een man of een vrouw, dat is een verrassing) die pik af kan zuigen of af kan trekken. Deze gloryholes bevinden zich op diverse locaties, maar voornamelijk in parenclubs of seksbioscopen (klik HIER voor een overzicht van Nederlandse gloryholes, mocht je daar behoefte aan hebben).

portable_gloryhole

Nu kwam ik online deze ‘portable gloryhole’ tegen. Een stuk canvas dat je in elke deuropening kan spannen die je maar wil. Met dus een gat in dat canvas om je pik doorheen te kunnen steken. Hartstikke leuk, maar why tell me why! Dit stukje stof kost, inclusief 2 stalen buizen om tussen de deursponning te positioneren, $ 299,-! Hoeveel? Tweehonderdnegenennegentig dollar! Hahahaha! En niet alleen de prijs is hilarisch, ik snap ook niet waarom je een deur tijdelijk in een gloryhole zou veranderen? Of moet je daar een man voor zijn? Is het voor mannen écht geil om je pik in een gat te steken en dan te weten dat je vriendin je aan de andere kant afzuigt, maar omdat je haar niet kan zien is het toch allemaal een stuk spannender dan anders (want ik neem aan dat je deze portable gloryhole opzet in je eigen huis en niet bijvoorbeeld zomaar in de toiletruimte van de V&D). De portable gloryholes worden met de hand gemaakt door een man met een missie en zijn site vind je: HIER. Ondertussen: I’m confused!!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Marjan schreef:

    Mocht het allemaal geweldig zijn, zou ik zeggen een ‘gat in de markt’ …… LOL Ik zou er in springen als ik al goed kon naaien ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.