WTF WOENSDAG: DILETTO’S (DILDO OF STILLETTO: YOU TELL ME)

dilettos

Update: HELAAS!! ‘Manbabe’ (zo noemt de maker zichzelf) verkocht deze schoenen via een etsyshop maar die is niet meer online.

Niet echt een WTF seksspeeltje vandaag, of toch wel? Het zijn schoenen met dildo-hakken (nou ja, hakken, stilleto’s dus) en elk paar wordt op maat gemaakt (ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren)! Gaaf! Volgens de maker zijn deze Diletto Stiletto Shoes de perfecte CFM-schoenen (oftewel: Come Fuck Me shoes). Ze worden aangeprezen als de ideale schoenen voor domina’s, strippers of excentrieke travestieten, maar ik denk dat ze een seksspeeltjestester ook wel heel leuk zullen staan.

Lady Gaga heeft ze ook gedragen en dat is te zien op het schoenenblog: shoe-tease.com

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Marjan schreef:

    Bij de eerste de beste Domina die ik tegenkom op deze schoenen, ga ik helemaal in een deuk van het lachen….. ben ik bang voor… *grote grijnsssss*
    De Domina’s die ik ken, hebben over het algemeen zwarte laklaarzen met enorme hakken aan…. zodat ze indrukwekkend kunnen rondlopen…. Maar misschien ken jij andere Domina’s?

    xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.