VLOG: WOMANIZER INSIDE OUT VS. SATISFYER PRO G-SPOT RABBIT

Had ik je nog niet overtuigd met mijn geschreven review over de Womanizer Inside Out (SEXTOY REVIEW #418: WOMANIZER INSIDE OUT)? Misschien dat deze wederom licht-chaotische vlog (2 speeltjes bespreken in 1 vlog, dat maakt het nog moeilijker) je doet beseffen dat je moet gaan sparen voor dit waanzinnig goede seksspeeltje! Ik weet niet of het wel helemaal overkomt in de vlog, want ik ben nu alweer vergeten wat ik heb gezegd en ik vind het altijd zo raar om mezelf terug te kijken, maar; HIJ IS BRILJANT!!!! Ik heb de Womanizer Inside Out trouwens niet aangezet tijdens de vlog, maar hij is ook nog eens superstil! En… je hebt in ieder geval al € 69,95 uitgespaard door de Satisfyer Pro G-spot Rabbit niet te kopen! You’re welcome!!!

DE WOMANIZER INSIDE OUT IS HIER TE KOOP (€ 189,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Uny schreef:

  Haha wat een leuke video. Maakt me altijd aan hetlachen. Yay

 2. Iris schreef:

  Hey Luna, altijd fijn om naast een geschreven review ook nog bewegend beeld te kunnen bekijken, dat geeft een iets beter beeld van een speeltje. Bedankt voor weer een leuke vlog! My (wish)list grows longer and longer :)… X

 3. Tess tesst schreef:

  Ik vind ‘m weer leuk! :D En duidelijk toch, weg met die Satisfyer met die naam die ik ook nooit onthou en lang leve de Womanizer InsideOut <3

 4. A! schreef:

  Wat vindt een leuke vlog, geen seconde gemerkt dat hij lang was!
  Uit je review maakte ik niet zo goed op dat je beide delen apart kan bedienen, dat maakt het extra aantrekkelijk! Ik zou hem echt graag een proberen… Maar ja… De Njoy dildo staat ook nog op m’n lijstje . Fijn weekend!

 5. N. schreef:

  Waarom zo duur :'( klinkt fantastisch verder!

 6. Mara schreef:

  Hebben hebben hebben!
  Nog steeds heel blij met m’n womanizer (echt een goede aankoop!) maar dit is wel weer next level. Maar die prijs!!!:(:(:(

  Btw. Zoek je niet nog een stagiaire/medetester? Haha. Wat een mega geweldige baan heb je!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.