DILDO REVIEW #345: BÜCK DICH (DILDO MET PADDLE)

Naam: Bück Dich
Producent: Fun Factory
Prijs: € 47,95
Formaat: lengte: 30 centimeter lang
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Easytoys.nl
Het verkooppraatje: ‘De Bück Dich Dildo Met Paddle van Fun Factory is een uniek seksspeeltje ter gebruik voor zowel G-Spot stimulatie, anale penetratie en SM.’
Is dat ook zo: GODDOMME JA!!
Score: 10

Bück Dich dildo

Vanaf het moment dat ik zag dat er op de site van Fun Factory (mijn favoriete seksspeeltjes-merk) een paddle mét dildo (of dildo met paddle, het is maar hoe je het ziet) aan het assortiment was toegevoegd heb ik bij het meisje van Fun Factory lopen zeuren en zeiken dat ik ‘m heel, heel, heel, heel graag wilde testen. En normaal gesproken stuurt het meisje van Fun Factory alles wat ik wil testen meteen op, maar er was nog iets mis in het productieproces, dus daarom duurde het bijna een half jaar tot de Büch Dich bij me bezorgd werd. Een half jaar!!!!! En daarna moest ik nog 2 dagen wachten om ‘m te testen, want tsja, een lat-relatie hè! Aaaargh! Ik zal m’n conclusie alvast prijsgeven; de Bück Dich dildo heeft al m’n verwachtingen waargemaakt!

Toen ik de Bück Dich finally in m’n handen had kon ik maar aan 1 ding denken! Seks natuurlijk en snel een beetje! Maar eerlijk gezegd kreeg ik meteen een liedje in m’n oren; ‘Finally’ van Cece Peniston!

Finally it has happened to me
Meeting Mr. Right, the dildo of my dreams
The one who shows me true love or at least it seems
With black silicon skin and silky smooth feel
It’s just the way he fucks with me… I’ll bend over and kneel

De Buck Dich is er trouwens in het rood en in het zwart.

Zelfs je naam is mooi!!!!!

Ik weet niet of ik eerder een seksspeeltje in m’n handen heb gehad met zo’n geniale naam. Bück Dich. BÜCK DICH! Goddomme, alleen van het uitspreken alleen al word je geil. Toch? Ik wel! ‘Bend over’, klinkt ook wel aardig, maar wat dit soort zinnetjes betreft ben je in het Duits toch beter af, lijkt me. ‘Buig voorover, slet’, klinkt trouwens ook prima. Met vooral met het laatste woordje als toevoeging dan, want alleen ‘buig voorover’, ja, doei. Overigens komt de naam van het gelijknamige liedje van Rammstein. Wist ik niet. Jij waarschijnlijk ook niet. Nu wel. Luister maar even naar een stukje teringherrie.

 

Bück dich / das Gesicht interessiert mich nicht / Der Zweibeiner hat sich gebuckt / in ein gutes Licht geruckt / zeig ich ihm was man machen kann / und ich fang zu weinen an /

De vertaling: Ga voorover gebukt staan / Je gezicht interesseert me niet / De tweebenige is voorover gebukt gaan staan / En in een goed licht gepositioneerd / Laat ik hem zien, wat men doen kan / En ik begin te huilen

Eh… ik heb wel eens gezelliger liedjes gehoord.

Maar hoe ziet-ie eruit?

Hij ziet er goddommese geil uit natuurlijk! De dildo heeft dezelfde vorm als de Fun factory Stronic Drei en de Stronic Drei had natuurlijk bijna dezelfde vorm als de Fun Factory Tiger! Met 10 ribbels! TIEN ribbels! Over die ribbels later meer trouwens (mocht je willen lezen wat ik van de Fun Factory Stronic Drei vond: SEX TOY REVIEW #134: STRONIC DREI (een 10!!!!) of wil je weten wat ik van de Fun Factory Tiger vond: VIBRATOR REVIEW #318: FUN FACTORY TIGER (een dikke 8.5))! Ik kreeg halleluja de zwarte Bück Dich opgestuurd, want ik hou sowieso van zwarte seksspeeltjes, maar in combinatie met een BDSM-spel al helemaal. En ja, ik weet dat je net zo hard kunt slaan of neuken met een roze dildo. Maar ik heb gewoon liever een zwarte.

De Bück Dich komt, net als alle andere seksspeeltje van Fun Factory in een keurige, simpele doos. Niks superdeluxe, maar gewoon basic. Goede wijn behoeft geen krans en goede seksspeeltjes behoeven geen superdeluxe doos.

Het dildo-gedeelte van de Bück Dich

De dildo van de Bück Dich is dus vergelijkbaar met de Stronic Drei en de Tiger en dat waren, naar mijn mening, dus al TOP-speeltjes, vooral qua ribbels! De dildo langzaam naar binnen brengen en dan weer heel langzaam eruit en dan tergend langzaam al die ribbels langs je G-spot laten gaan. Tik, tik, tik, tik, tik. En dan weer terug. En dat op repeat! De Stronic Drei moet je trouwens niet op en neer bewegen, want er zit een metalen bal binnenin die zorgt voor een uniek ervaring (in combinatie met de ribbels) en de Fun Factory Tiger is natuurlijk een vibrator, dus je voelt ook nog trillingen! Maar! De Büch Dich is dus een perfecte dildo, in combinatie met een paddle! Dus de ander laat langzaam (of snel) de ribbels van de dildo over je G-spot en hij (in mijn geval dus een hij) bepaalt wanneer het genoeg is geweest om je daarna met de paddle te slaan! WAT EEN COMBINATIE!

Bück Dich paddle en dildo

Ik moet hier nog even bij vermelden; het dildo-gedeelte van de Bück Dich is ook uitermate geschikt voor anale stimulatie en dan specifiek het stimuleren van zijn prostaat. Ik heb dit niet uitgeprobeerd (it takes two to prostate-tango), maar wat ik bij andere toy testers heb gelezen; perfecte prostaat-dildo-vorm!

Het paddle-gedeelte van de Bück Dich

Ik heb dus nog maar weinig ervaring met BDSM-speeltjes en dit is ‘mijn eerste, echte paddle’. Ik heb wel eerder wat met een paddle gespeeld uit een ‘kant-en-klaar-BDSM-beginners-pakket’, maar dat paddle’tje valt in het niet bij de Bück Dich. De paddle heeft 2 verschillende kanten; een zachte kant en een kant met wat meer textuur, maar ik voel daar (als er mee op m’n billen geslagen wordt) weinig verschil tussen. Of eigenlijk geen. Misschien heb ik gewoon ongevoelige billen. Kan. Maar uiteraard voel ik het wél als de paddle tegen m’n billen aan komt en de ander bepaalt hoe hard dat is (het spreekt voor zich dat degene die slaat dit wel met beleid en eh, liefde doet) (dit is een spel dat je echt samen moet spelen en vooral moet bepraten) (SPREEK).

Maar wat ik dus héél tof vind aan dit combi-speeltje is dat je niet weet wat de ander gaat doen. Krijg je pijn of krijg je fijn? Heel spannend en een aanrader. De Büch Dich heeft in ieder geval een permanent plekje op mijn nachtkastje verdiend. Of eerder; het nachtkastje aan de kant waar M. altijd slaapt.

Bück Dich paddle dildo fun factory

Conclusie

Ik ben fan! Ik was al fan voordat ik ‘m überhaupt in m’n handen, in m’n kutje of tegen m’n billen aan had gevoeld en de Bück Dich heeft echt alle verwachtingen waargemaakt. Hij is gemaakt van 100% veilig en lekker aanvoelend materiaal. De ribbels van de dildo zijn perfect voor G-spot stimulatie (en waarschijnlijk dus ook voor anale stimulatie) en de paddle is perfect om mee te slaan (voornamelijk op je billen, lijkt me)! En voor € 79,95 heb je dus eigenlijk 2 speeltjes in 1! Geen geld!

DE BÜCH DICH IS HIER TE KOOP (€ 47,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Linda schreef:

  Ik vroeg me al af wanneer het er een keer van zou komen dat je deze ging testen. *grin*

 2. Marjan schreef:

  Als jullie maar intensief genoten hebben van het testen der Buck Dich…. en daar heel fijn mee doorgaan…

  Ik ben fan!

 3. Buuf schreef:

  Geweldige review…..alleen dat hij vernoemt is naar een “song” van Rammstein!! Ik krijg dat beeld nu niet meer van mijn gezicht (heb ze nl een keer bij Werchter meegemaakt, hilarisch, maar verre van geill!)…. Viel gluck mit Buck dich!

 4. Tess schreef:

  Jaaaa, ik ben ook groot fan van de Bück Dich! Als dildo en als paddle vind ik ‘m echt geweldig <3

 5. mini-me schreef:

  ik dacht dat het een anale zwemflipper was….. nou ja, zo zie je maar dat zelfs J.T. het niet altijd weet ;-)

 6. Esmé schreef:

  Oww geweldig! Staat op het verlanglijstje. Zo fijn dat je zo hebt lopen zeuren dat je deze wilde testen. Alle twijfel is weg …. dit wil ik.

 7. Desiree schreef:

  Oh en laten we die prachtige productfotografie niet vergeten!

 8. Karlijn schreef:

  Een vriend van me merkte op dat het misschien tricky is als je m eerst als dildo gebruikt en daarna als paddle dat ie dan uit je handen kan vliegen/glibberen haha

 1. 28 mei 2018

  […] en harder dan die paddle van leer die we hebben.”“Het voelt ook anders met slaan.”“En die Fun Factory Bück Dich is ook weer anders.”“Welke heb je het liefst?”“Dat weet ik niet hoor, dat ligt aan het […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.