WOMANIZER INSIDE OUT – SEXTOY REVIEW #418

Naam: Womanizer Inside Out
Producent: Womanizer Group Management GmbH (Epi24)
Prijs: € 189,-
Formaat: staaf 2,8 centimeter breed
Gewicht: 239 gram
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via magneet-USB EN stopcontact
Waar te koop: Maanzin.nl
Verkooppraatje: ‘Deze bijzondere Womanizer combineert luchtdruk en vibraties voor een complete stimulatie.’
Is dat ook zo: COMPLEET! JA!
Score: 10

Dit is een afbeelding van womanizer inside out

Zo’n 15 jaar geleden, op 14 december 2003, maakte Paul Bremer III de arrestatie van Saddam Hussein bekend met de woorden: ‘Ladies and gentlemen… We Got Him’. En zo voelde ik me ook toen ik (voor mijn gevoel) EINDELIJK de Womanizer Inside Out ontving van Womanizer Group Management GmbH themselves! Yes! Yes! Yes! I got him! I got him! En nu, nadat ik ‘m een aantal keer heb gebruikt kan ik tegen jullie zeggen; ‘Ladies and gentlemen! They’ve got him! Een fucking goed seksspeeltje dat interne trillingen combineert met clitorale luchtdruk-stimulatie!’

Nog niet zo heel lang geleden kwam Satisfyer met de Satisfyer Pro G-Spot Rabbit en hoewel ik hun poging tot het maken van zo’n gecombineerde vibratie-luchtdruk-toy heus wel kon waarderen, was het gewoon een uitermate teleurstellend seksspeeltje. Leuk geprobeerd, maar… NEXT! En… Womanizer kwam, zag en overwon en laat met hun Womanizer Inside Out zien dat zij wél heel goed hebben gekeken naar het vrouwelijk lichaam, de biologie, de anatomie, de natuurkunde, de scheikunde alsmede de tantra, de astrologie, de psychologie en het Boeddhisme, want OMG, wat zit dit speeltje goed in elkaar!

De verpakking van de Womanizer Inside Out

Het liefst wil ik meteen beginnen met de briljante werking van dit nieuwe Womanizer-product, maar dat is niet helemaal eerlijk tegenover z’n ook werkelijk briljante verpakking! Want… WOW! Wat was dit een cadeautje om open te maken! Echt een feestje! Ik heb alles uiteraard meteen uit de verpakking getrokken, omdat ik ‘m meteen wilde proberen (gelukkig komt de Womanizer Inside Out opgeladen naar je toe), dus daarom even wat productfoto’s van de producent zelf!

Dit is een afbeelding van verpakking womanizer inside out

De Womanizer Inside Out komt dus in een prachtig hardkartonnen doosje en in dat doosje ligt alles ontzettend mooi ingepakt en opgeborgen! Met een zwarte strik satijnen strik erom! Echt WOW! In de doos vind je het speeltje zelf, een prachtig bewaarzakje (met een zwart leren franje-ding eraan) een USB-magneet-oplaadsnoertje, zodat je ‘m kunt opladen in je computer, maar… en dit is wel heel tof (want ik zag het maar een paar keer eerder bij sekstoys); je krijgt er ook een USB-stekker bij, zodat je dit speeltje ook op kunt laden zonder computer of zonder (telefoon)-USB-blokje in de buurt. Hulde hiervoor! Ook deze Womanizer krijg je trouwens met een extra opzetstukje (een iets groter tuutmondje dan degene die er standaard op zit). Ook hier; hulde! Verder nog een gebruiksaanwijzing (en trust me; het is handig om die even door te nemen).

De look and feel van de Womanizer Inside Out

Wat een verademing is de Womanizer Inside Out vergeleken met de Satisfyer Pro G-Spot Rabbit! Hier is over nagedacht! Of eerder; de Womanizer Inside Out is wél getest onder een flinke groep vrouwen, want het idee van de Satisfyer Pro G-Spot Rabbit en de Womanizer Inside Out is natuurlijk hetzelfde, maar de uitwerking is een wereld van verschil.

Dit is een afbeelding van satisfyer vs womanizer inside out

De Satisfyer Pro G-Spot Rabbit ziet er ergens nog wel een beetje uit als een ‘gewone’ duo-vibrator, maar de Womanizer Inside Out heeft daar nog maar weinig van weg. Ik moet een beetje aan een onderzeeër denken. Waar het bij de Satisfyer Pro G-Spot Rabbit mis gaat is het feit dat het zuigmondje nogal solide vastzit aan het handvat en het eerste gedeelte van de staafvibrator. Amper te buigen. De Womanizer Inside Out is zeer flexibel in de staaf (die al gebogen is) en daardoor kun je het tuutmondje gemakkelijk op je klit positioneren! Het past. Het klopt. HET PAST! En ik denk niet dat ik de enige ben waarbij dit past (en bij de Satisfyer Pro G-Spot Rabbit durf ik wel te stellen dat die bij niemand echt lekker past). Bij de Womanizer Inside Out hebben ze er rekening mee gehouden (wat je toch GODDOMME van alle seksspeeltjes-producten zou mogen verwachten) dat je klit naar boven wijst. Een tuutmondje moet je daar dus rechtop op kunnen zetten!

Dit is een afbeelding van womanizer inside out buigbaar

De Womanizer Inside Out is alleen maar verkrijgbaar in het zwart (dikke prima voor deze sekstoy-tester die het liefst alles zwart heeft als het over seksspeeltjes gaat). Hij is oplaadbaar, hij is waterproof en gemaakt van 100% siliconen, dus met de ‘basisvoorwaarden’ voor een goed seksspeeltje zit het ook PRIMA!

Maar dan! Maar dan! Maar dan!???

Waar mijn eerste ervaring (en alle ervaringen daarna) met de Satisfyer Pro G-Spot Rabbit op een fiasco uitdraaide, was mijn eerste ervaring (en alle ervaringen daarna) met de Womanizer Inside Out een feestje. It’s my party and I orgasm if I want to!!! And YES I want to! Het kostte me geen enkele moeite om een orgasme te krijgen met dit speeltje, want hij zit perfect en raakte alle plekjes die geraakt moeten worden.

De staafvibrator van de Womanizer Inside Out is niet zo groot (2,8 centimeter op z’n breedst) en ik kan wel gaan zeiken dat ik ‘m liever groter had gezien, maar door ‘m wat bescheidener te houden zullen meerdere vrouwen dit een prettig speeltje vinden. Je brengt de staafvibrator gemakkelijk in met wat glijmiddel en het is handig om dit te doen terwijl hij al aanstaat (door het +-knopje 2 seconden ingedrukt te houden). Waarom dit handig is? Met het tuutmondje (dat dus al zachtjes zuigt) kun je nu gemakkelijker je klit vinden (je voelt ‘m dan zachtjes ‘vastzuigen’).

Zowel de staafvibrator als het tuutmondje met luchtdrukstimulatie hebben 12 intensiteiten (dus geen patronen). Het tuutmondje doet precies hetzelfde als (bijna) ieder ander Womanizer-speeltje (je klit stimuleren met luchtdruk dus) (en HOE!) en ik ben vooral blij met de zachtere stimulaties. Mijn persoonlijke voorkeur: de luchtdruk heel zachtjes en de trillingen in de staaf op hard; GODDELIJK! Halleluja!

Dit is een afbeelding van womanizer inside out vibrator luchtdruk

Zijn er ook wat minpuntjes aan die Womanizer Inside Out?

Natuurlijk zijn er ook wat minpuntjes aan de Womanizer Inside Out, maar eigenlijk wil ik het daar niet eens over hebben, maar ja, wat moet dat moet!

De trillingen in de staaf hadden wat mij betreft wat dieper en sterker gemogen. Ze zijn diep, maar blijven een beetje middelmatig. Het kan veel slechter qua trillingen, maar ook nog beter. Dit is overigens het enige puntje waarop ik eigenlijk minpunten had willen geven, maar omdat ik zo ontzettend blij en hyper ben had ik de Womanizer Inside Out ook eigenlijk een 11 willen geven, dus dan kom je alsnog op een 10 uit! SCORE!

De knopjes hadden wat duidelijker gemogen, al moet ik zeggen dat ze een heel goede poging hebben gedaan. De +-knopjes liggen namelijk een beetje bovenop het siliconen en de –knopjes liggen verzonken in het siliconen. Ik zag dit nooit eerder bij een seksspeeltje en ik vind het een slimme manier op het verschil aan te geven. Het blijft nog steeds een beetje zoeken naar de juiste knopjes als je eenmaal bezig bent, maar oefening baart in dit geval echt kunst.

De Womanizer Inside Out is echt een speeltje dat ik (heel) graag solo gebruik, maar dat geldt voor alle duo-vibratoren eigenlijk. Ik hou van gelijktijdige stimulatie op mijn klit en tegen m’n G-spot, maar als ik met m’n partner vrij dan mag hij 1 van die 2 plekjes voor zijn rekening nemen. Ik zal tijdens het vrijen samen niet zo snel met een duo-vibrator gaan liggen, want dan blijft er voor hem niks leuks over (behalve kijken en ja, dat kan ook leuk zijn, I know). Als ik een luchtdrukspeeltje wil voor tijdens de seks (met partner) dan kies ik liever voor de Womanizer Pro40.

Waarom de Womanizer Inside Out nog meer BRILJANT is

De Womanizer Inside Out is briljant en heeft al mijn wensen, dromen en verwachtingen waargemaakt. En! Meer! Want… ik snap nog niet helemaal hoe, maar je kan dit speeltje volledig handsfree gebruiken. Elke andere Womanizer moet je vasthouden tijdens het gebruik, maar als ik op m’n rug lig, dan blijft de Womanizer Inside Out keurig zitten! Dit komt door z’n vorm, door z’n gewicht (het grote ‘ding’ bovenop is best zwaar en blijft daardoor gemakkelijk op en tussen je benen liggen) en door het zuigende effect (ook met m’n benen uit elkaar bleef hij nog gewoon z’n werking doen). WOW!

Dit is een afbeelding van womanizer inside out luchtdruk vibrator

Lange ‘gemixte’ orgasmes

Ik kan wel klaarkomen van clitorale stimulatie alleen, maar niet van G-spot-stimulatie alleen. Meestal zijn mijn orgasmes een mix van de 2 samen. En die mix zorgt vaak ook voor een intenser orgasme. Dus alleen clitoraal is lekker, maar clitoraal terwijl ik ook op m’n G-spot wordt gestimuleerd is beter.

Nu hebben de meeste duo-vibratoren een staafvibrator die beter en dieper trilt dan het clitorale gedeelte. Dit is iets wat ik nooit heb begrepen, maar het zal wel met de vormgeving te maken hebben. Dit is bij de Womanizer Inside Out dus eigenlijk omgekeerd! Hier is de (luchtdruk)stimulatie op je klit eigenlijk beter dan die op je G-spot. TOP!

Doordat allebei de plekken (klit én G-spot) op een (zeer) goede manier worden gestimuleerd kreeg ik iedere keer lange, heel lange, en gemixte orgasmes. Ik wil eigenlijk niet schrijven ‘je komt hier intenser en langer mee klaar’, omdat dat echt zo’n marketing-kreet is waar je niks mee kan en ook omdat iedere vrouw anders is, maar ik durf het toch voorzichtig te zeggen; je komt hier intenser en langer mee klaar. There. I did it.

En… voeg hier maar even het liedje ‘Upside Down’ van Diana Ross in… ‘Instinctively, you give to me the love that I need / I cherish the moments with you
Respectfully, I say to thee / I’m aware that you’re cheating / When no one makes me feel like you do / Upside down / Boy, you turn me inside out / And ‘round and ‘round / Upside down / Boy, you turn me inside out / And ‘round and ‘round.’ WOOHOOOOO!

Conclusie

Koop dit ding.

DE WOMANIZER INSIDE OUT IS HIER TE KOOP (€ 189,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. DibbesD schreef:

  Dat is er weer eentje voor op het lijstje!!!! Dat lijstje wordt steeds langer…… Bedankt voor de leuke review! Ik lees ook reviews van andere testers, maar die kregen over het algemeen een test pakket, zonder de mooie verpakking en opbergzakje….. Acb ja, verschil moet er zijn

  • Luna schreef:

   Zelfs met een testpakket in een plastic zak zou ik heel blij zijn geweest… maar dit zakje met die gouden dingetjes en strikjes… ja, dat maakt het wel écht af!

 2. Uny schreef:

  Aaaah neee waarom moet die prijs toch zo hoog zijn. Pfff

  • Luna schreef:

   Ja, dit had ik eigenlijk ook wel bij ‘minpuntjes’ kunnen schrijven… Erg hè? Ik kan wel schrijven dat het z’n prijs waard is, maar ja, JESUS, 189,-, daar kan ik minstens 2 weken van eten…

   • Uny schreef:

    Ja en als je dat bedrag uitgeeft kan je 2 weken niks eten omdat je geen geld meer hebt haha. Ik zou bijna zeggen dat als je deze weggeeft ik m wil winnen,maar ik wil ook zo graag de we vibe gala. Pfffffff en ik kan niet 2 keer winnen dusja. Ik ga nie tmeer meedoen aan een giveaway tenzij het de we vibe gala is of deze. Pfff wat moet ik doen?!?!? Ik kan echt niet nog eens zoveel geld uitgeven. Ik heb een uitkering en straks ga ik op mezelf en dan kan ik helemaal niks meer kopen. Mensen zoals ik hebben mensen zoals jij nodig.

 3. Tess tesst schreef:

  Jaaa leuk om te lezen dat jij ‘m ook zo geweldig vind. Ik houuuuu van deze Womanizer InsideOut!

 4. An schreef:

  Die verpakking is prachtig! Doet recht aan zo’n duur speeltje. Ach, en wie heeft eten nodig als ze de hele dag lekker met zo’n tof apparaatje kan spelen ;). Twee weken is te overzien :). Even sparen is natuurlijk ook een optie…

 5. Desi schreef:

  OMG OMG OMG!
  Dit ziet er echt fantastisch uit!
  Love it! The Womanizer was al een rib uit mijn lijf… Weet niet of mijn lichaam dit aankan hoor …
  Voorlopig zal ik de Womanizer dan maar moeten gebruiken met een dildo erbij om hebt gevoel te kunnen creeeren.

 6. A! schreef:

  Lijkt me een overweldigende orgasme-machine. De womanizer vind ik nogal heftig, weinig controle. Deze lijkt me super voor erbij, maar niet voor altijd! Ik heb de wish besteld, zin in!!

  • Luna schreef:

   Deze Womanizer Inside Out is inderdaad niet voor altijd, want; een orgasme-machine… de klus is zo geklaard zeg maar… en soms wil je ook wel weer wat langer de tijd nemen… De Wish is ook TOP!

 7. Anna schreef:

  Je hebt me zo overtuigd van dit speeltje! En toen scrolde ik naar boven (want van enthousiasme lees ik voorbij de feiten aan het begin) en zag ik de prijs. Shit. Ook al heb ik nog nooit een womanizer geprobeerd, ik geloof dat dit speeltje nu door je enthousiasme op nr 1 staat van ‘aan te schaffen speeltjes’. (ach, ik ben toch aan het afvallen, misschien is het wel waard om 2 weken niets te eten?)
  Ps. wat ben je fijn op dreef met veel reviews de laatste tijd!

 8. Buuf schreef:

  Jaaaaa…hebben!!! (eerst sparen)
  Dank voor het posten, testen en schrijven! XX

 9. Marlies schreef:

  Wow! Die staat dus op mijn verlanglijstje. De womanizer met dildo is op dit moment al heaven voor mij. De inside out moet helemaal het toppunt zijn denk ik! Dank je wel voor je fantastische review!

 10. Ben schreef:

  De pro40 hebben we al, zelfs 1 in reserve, hij is gewoon te goed. Maar nu: Njoy pure wand erbij of de Inside Out? Wat denk je, Luna?

 11. Kate schreef:

  Beste Luna,
  Ik heb de womenaizer gekocht! Ik merk wel dat ik nog moeite heb met onderzoeken van mijn lichaam, ik ben nog nooit klaargekomen..iets houdt mij tegen (gevoel) nu dacht ik, ik koop de womenaizer omdat er snel en vaker vrouwen mee klaarkomen. Heb je voor mij tips om dit gevoel ook te ervaren?

  • Simon le Bon schreef:

   Rustig aan en zeker de eerste keer glijmiddel gebruiken. Als je hebt gevonden wat je prettig vindt aanvoelen, gaat het steeds makkelijker. Niets forceren, neem de tijd. Misschien wel raadzaam om op een handdoek te liggen, het kan een vochtige boel worden….

 1. 29 juli 2018

  […] en de Womanizer +Size hadden ze helemaal achterwege kunnen laten, maar de Womanizer Inside Out (WOMANIZER INSIDE OUT – REVIEW) was dan weer wél een extreem goed gelukt […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.