LILAC VIBES PURE – VIBRATOR REVIEW #402

Naam: Lilac Vibes Pure
Producent: Lilac Vibes / You2Toys
Prijs: € 42,36
Formaat: l18 x 2,4 tot 4,2 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen met polyurethaanovertrek
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘Deze G spot stimulator van Pure zorgt door zijn eikelvormige kop voor een realistische ervaring. Door zijn 10 vibratie standen kan hij volledig naar jouw wensen ingesteld worden.’
Is dat ook zo: Verrassend goed ding
Score: 8

Dit is een afbeelding van lilac vibes pure

‘Hebben jullie misschien nog dingen liggen waarvan jullie denken dat ik het wel leuk vind om te testen?’, had ik het meisje van Easytoys.nl via de mail gevraagd. Had ze wel. ‘Stuur maar mee dan, leuk’, mailde ik. Ik kreeg de Pure van Lilac Vibes opgestuurd en toen ik het doosje zag had ik zoiets van; mwaaaaaaaah, hoef ik nu niet meteen uit de verpakking te trekken om te gaan testen. Had ik misschien beter wel meteen kunnen doen.

De verpakking van de Lilac Vibes Pure heeft namelijk 2 kanten en ik had niet allebei de kanten gezien. Op de ene kant staat de Lilac Vibes Pure afgebeeld met een foto van een vrouw ernaast. Het lijkt alsof ze het seksspeeltje een kus geeft en dit oogt allemaal niet heel chique. Beetje goedkoop zelfs. Maar! En die kant zag ik pas later; de andere kant van het doosje laat alleen maar de Lilac Vibes Pure zien. Ziet er meteen een stuk beter uit!!!!

Dit is een afbeelding van pure lilac vibes vibrator

De look and feel van de Lilac Vibes Pure

Lilac Vibes is onderdeel van You2Toys en de naam zegt het al; alle speeltjes binnen deze collectie zijn paars. Lila is eigenlijk lichtpaars, maar lichtpaarse toys doen het denk ik minder goed dan dieppaarse toys zoals die in de Lilac Vibes-collectie te zien zijn. Want de Lilac Vibes Pure ziet er mooi uit en voelt ook lekker aan qua materiaal (daarover later meer). Het topje heeft geen harde ribbel, maar meer een zachte, grote bolling, ‘speciaal’ voor G-spot-stimulatie. Onderaan zit een grote zuignap, dus je kan de Lilac Vibes Pure tegen je badkamermuur (of tafel, of deur, wat jij wil) aan plaatsen (ja, dat is soms best leuk).

Ik dacht, toen ik de verpakking eenmaal (van 2 kanten) ‘goed’ had bekeken en ook de Lilac Vibes Pure goed had bekeken; nou, best een aardige zuignap-dildo, kan best wel eens wat worden. Op de verpakking had ik gelezen dat de Lilac Vibes Pure een ‘laagje’ van polyurethaan had.

Ehhhh, polyurethaan???

Altijd belangrijk om te weten waar een seksspeeltje van gemaakt is, al kun je de informatie die op de verpakkingen staat ook niet altijd serieus nemen, omdat er (nog steeds!!!) geen goede regelgeving is omtrent seksspeeltjes en de materialen waarvan ze gemaakt zijn. De Lilac Vibes Pure is gemaakt van ‘siliconen met een polyurethaan-overtrek’. Ehhhhhhh?? Nog nooit van gehoord! Waarom zou je siliconen ‘overtrekken’ met een bepaald materiaal? Siliconen is toch al helemaal 100% prima as it is? Dat is zo ongeveer hetzelfde als een metalen dildo een laagje ‘vul hier een random plastic-achtig materiaal in’ geven. Raar!!!!

Dit is een afbeelding van lilac vibes pure dildo

Maar goed. Even Google’en leert me dat polyurethaan een polymeer is dat de mechanische eigenschappen van kunststof combineert met de elasticiteit van rubber. Het wordt ondermeer gebruikt voor meubelbekleding, coatings, wieltjes, verf en vloeren. Dan weet je dus eigenlijk nog niks, maar… ik vond ook deze zin ergens: ‘Borstvergroting met polyurethaan gecoate borstprothesen: duurzaam en veilig!’ Dus… als het veilig is voor borstprothesen, dan lijkt het me ook wel veilig voor seksspeeltjes. Maar… ik heb nog steeds iets van; waarom?? Waarom niet van 100% siliconen? En (hier spreekt de cynische Luna) waarom niet gewoon liegen dat het van 100% siliconen is, want er wordt toch al zoveel gelogen op die verpakkingen, dan kan dit er ook nog wel bij.

Maar de Lilac Vibes Pure is dus een VIBRATOR!!!

Het kan aan mij liggen (het ligt ook aan mij), maar ik dacht dus met een dildo te maken te hebben. De vorm (met zuignap), de prijs (€ 42,36) deden mij allemaal denken aan een dildo. En als je dat eenmaal in je hoofd hebt, dan blijft dat ook in je hoofd. Maar (en daar kwam ik pas achter toen ik dit speeltje al een keer getest had) de Lilac Vibes Pure is dus een vibrator. En ja, Lilac Vibes (VIBES) zegt al genoeg. Maar dat was bij mij dus op de een of andere manier niet geregistreerd. Puur op dildo-kwaliteiten had de Lilac Vibes Pure al een 7 gescoord, maar ik moest ‘m dus nog een keer gaan testen op z’n vibratorkwaliteiten.

De dildokwaliteiten van de Lilac Vibes Pure

Als dildo is dit echt een prima vorm. Heel toegankelijk en heel zacht. Als je met de bolling over je G-spot gaat (of laat gaan), dan voelt dit meteen erg prettig. Zacht dus. Dit in tegenstelling tot G-spot-speeltje met een hardere, duidelijkere ribbel (die zijn ook heel lekker en uiteindelijk wat effectiever voor een G-spot-orgasme) (voor mij). Maar de vorm van de Lilac Vibes Pure is dus prima en het feit dat hij een zuignap heeft, dus een buigzame onderkant, maakt dat je ‘m gemakkelijk vast kunt houden (in kunt knijpen) tijdens het in- en uitstoten.

Dit is een afbeelding van lilac vibes pure 3

Hoe trilt-ie dan?

De trillingen van de Lilac Vibes Pure vallen een beetje tegen. Beetje middelmatig, beetje oppervlakkig, maar… dit speeltje was al een prima dildo, zo los, zonder de trillingen. En middelmatige, beetje oppervlakkige trillingen zijn nog altijd beter dan helemaal geen trillingen! Hij heeft 10 standjes waar je met 1 knop doorheen kunt scrollen (meteen ook de aan- en uitknop) (beetje behelpen, maar ach). En ook al zijn het niet de allerbeste, allerdiepste trillingen; ik kon er wel van komen (tegen m’n klit dan hè) (van trillingen tegen m’n G-spot alleen kan ik niet komen).

De eerste (goede) vibrator met zuignap??

Hoeveel seksspeeltjes worden wel niet aangeprezen met ‘de eerste’ of ‘de beste’ of ‘de snelste’, maar volgens mij is de Lilac Vibes Pure écht de eerste vibrator met zuignap! Ik ben er nog nooit eentje eerder tegengekomen in ieder geval. Okay, okay, ze zijn er wel, maar dan zijn ze allemaal van het kaliber yukiyuki”.

Dit is een afbeelding van lilac vibes pure 2

De Lilac Vibes is dus een prima dildo (echt prima), een okay vibrator, maar een uniek zuignapspeeltje! Want… ook nog eens waterproof! En, hoewel ik persoonlijk geen fan ben van seks onder de douche of in bad is dit speeltje zeker het overwegen waard als je daar wél van houdt. Het kopje van dit speeltje is trouwens enigszins flexibel, maar z’n basis (dus het langste gedeelte) is keihard door een metalen omhuizing. Dit maakt het in- en uitstoten makkelijker (zeker als je ‘m dus ergens tegenaan hebt gezet).

Conclusie

Helemaal niks mis met dit speeltje! Ja, ik kan gaan zeuren over het feit dat de Lilac Vibes Pure maar 1 knop heeft, maar come on, hij kost maar € 42,36 en is ook nog eens oplaadbaar via USB! En daarvoor heb je dus een lekkere dildo, een okay vibrator, maar vooral een heel leuk zuignap-speeltje voor onder de douche (of in bad) (of op je tafel) (op het laminaat)!

DE LILAC VIBES PURE IS HIER TE KOOP (€ 42,36) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Uny schreef:

  Mooi prijsje voor iets wat goed werkt.. gelukkig heb ik de lelo ella al!

 2. An schreef:

  Ik dacht eigenlijk ook gelijk dat het een dildo was…tot ik in je review las dat het een vib is. Lijkt me geen verkeerd ding voor die prijs.

 3. mark schreef:

  Hi Luna,

  ik ben vorige week natuurlijk meteen naar de Lidl gerend om de knie-bandage te kopen, en zoek nu een fijne, niet te dure dildo/vibrator die daar in past… Niet te groot, zou fijn zijn als hij ook voor anaal/pegging te gebruiken is. En dat valt nog niet mee.
  Denk jij dat deze Lilac vibes geschikt is, of weet jij een beter alternatief?
  Grtz,

  M.

 1. 22 december 2017

  […] post VIBRATOR REVIEW #402: LILAC VIBES PURE appeared first on Sex Blog | CLIMAXIMAAL | Seks Speeltjes | […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.