LOVE TO LOVE WONDERLOVER – SEXTOY REVIEW

Naam: Wonderlover
Producent: Love to Love
Prijs: € 154,50
Formaat: breedte van de ‘bal’ 4,2 centimeter
Materiaal: 100% siliconen
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via magneet-USB
Waar te koop: Mail & Female
Het verkooppraatje: ‘Het ontwerp is subliem in zijn uitvoering als ook in zijn effectiviteit.’
Is dat ook zo: Wellllll, I LOVE TO LOVE YOU BABY!!!

Dit is een afbeelding van love to love wonderlover review

Het is lang geleden dat ik een review schreef met de strekking; koop dit ding! NU!!! Dit is zo’n review. Ik wist niet dat ik op deze Wonderlover van Love to Love zat te wachten, want ik dacht de afgelopen weken, maanden, jaren, dat ik, heel blasé, zo ongeveer alles al wel heb gehad, gezien en getest op sekstoy-gebied en dat het allemaal van hetzelfde, maar dan in een andere kleur en met een paar knopjes extra zou zijn. Maar de Wonderlover van Love to Love is écht een fantastische toevoeging aan mijn seksspeeltjes-collectie. Ik zat er dan wel niet bewust op te wachten, maar wát een fantastisch apparaat is dit! Koop. Dit. Ding. Nu. Of lees eerst even m’n review hieronder!

Mijn eerste blik op de Love to Love Wonderlover

“Wat vind je hiervan?”, vroeg m’n Mail & Female-collega terwijl ze me een plaatje van een U-vormig seksspeeltje op een beeldscherm laat zien. “Hmmm, hmmm”, hmmmde ik. “Ik zag ‘m op Erofame vorig jaar en hij zag er goed uit en voelde ook goed en Love to Love is natuurlijk een heel solide merk”, zei ze. “Hmmm”, hmmmde ik, “ziet er wel mooi uit, maar ehm, hmmm.”

Waarom ik in eerste instantie niet meteen jippie-ja-jee reageerde op de afbeelding van de Wonderlover; er zijn al zoveel van dit soort U-vormige toys op de markt. We hebben natuurlijk al de We-Vibe Sync’s (in diverse modelletjes) en daarnaast allerlei daarvan afgeleide U-vormige toys die ook van alles tegelijkertijd kunnen; trillen, likken, zuigen, pulseren, oscilleren, you name it, tegenwoordig kunnen ze het allemaal. En ik had onlangs nog de Cobra van Tracy’s Dog (TRACY’S DOG COBRA – REVIEW) getest en die was helemaal fantastisch en ook nog eens lekker betaalbaar. De Love to Love Wonderlover kost € 154,50 en dat is nogal een prijskaartje en dat alles zorgde bij mij voor die ‘hmmm’.

Maar haaaaaaleeeeeluja voor mijn collega die ondanks mijn ge-hmmm toch wat exemplaren bestelde en mij na afloop van een teammeeting een beeldschoon, glimmend doosje in m’n handen duwde; “Hier, dan heb je het weekend wat te doen.”

Dit is een afbeelding van verpakking love to love wonderlover

De Wonderlover voor het eerst in m’n handen

Na mijn Mail & Female-teammeeting in Amsterdam kon ik met mijn vriendje terugrijden naar Tiel en in de auto maakte ik het glimmende doosje open. “Jesus, wat een apparaat”, zei ik, “moet je kijken hoe groot.” Ik duwde de Wonderlover richting hem, maar hij moest z’n ogen natuurlijk op de weg houden. “Holy shit, lieffie, kijk dit, lieffie, kijk nou!!”, riep ik niet veel later toen ik de Wonderlover en vooral de afstandsbediening die erbij hoort had aangezet! “Het is godverdomme een disco in een glimmend doosje!!!!”

De Wonderlover is een beeldschone, intergalactic-glitter-sextoy die wordt geleverd in een beeldschoon glitter-doosje. Er zit een afstandsbediening bij. Een afstandsbediening met alle lichtjes van de regenboog. Een afstandsbediening die de hele auto op de terugweg naar Tiel verlichte. En the Lord knew; op die afstandsbediening zat ik te wachten. De Wonderlover is trouwens te koop in het roze en in het blauw. Maar dus intergalactic-planetary blauw en roze. SHINY!!! 

Dit is een afbeelding van love to love wonderlover test

Wat kan die Wonderlover allemaal?

Om deze review toch nog even van wat normale informatie te voorzien, behalve hysterische, lyrische beschrijvingen en foto’s; de Wonderlover is een speeltje dat zowel je clitoris als je G-spot kan stimuleren. De bal die je in je vagina brengt is behoorlijk aan de maat, namelijk 4,2 centimeter breed. Dit speeltje is wat dat betreft niet echt een aanrader voor beginners of voor vrouwen die niet houden van ‘iets groots’ in hun vagina. Deze bal kan steady trillen, maar ook in 2 vibratiepatronen. En de bal kan trillen in 5 intensiteiten.

Dit is een afbeelding van love to love wonderlover formaat review

Het gedeelte dat rust tussen je schaamlippen is ook behoorlijk fors (maar ik heb mijn schaamlippen met alle liefde aan de kant gelegd om te zorgen dat deze toy ertussen paste). Dit gedeelte is 5,5 centimeter breed en heeft een ‘tuutje’ wat je bovenop je clitoris ‘moet’ zetten. In dit tuutje zit een klein flappertje (waar ik overigens helemaal niks van heb gevoeld, maar dat ligt waarschijnlijk aan het feit dat ik een nogal diepliggende clitoris heb). Dit tuutje zorgt voor luchtdrukstimulatie (zoals bij Womanizers/Satisfyers) en het flappertje flappert over je clitoris heen (als-ie ‘m raakt dus). Ook hier geldt; er zijn 3 vibratiepatronen (eentje steady, 2 ritmes) en 5 intensiteiten.

Mijn eerste keer met de Love to Love Wonderlover

Ik schrijf het altijd, maar ik doe het zelf eigenlijk nooit, tot zeer weinig; lees voordat je een seksspeeltje gaat gebruiken de gebruiksaanwijzing door. Ik heb dat bij deze Wonderlover wél gedaan en ‘m ook voordat ik ‘m echt ging gebruiken heb ik ‘m eerst even ‘op het droge’ getest (dat doe ik overigens wel altijd). De gebruiksaanwijzing van de Wonderlover is niet heel erg uitgebreid, maar door de toy eerst ‘op het droge’ te testen leer je wel hoe je de afstandsbediening moet gebruiken. En dát is van cruciaal belang! Nu kun je ook gaandeweg leren hoe de knopjes van de afstandsbediening werken en ondertussen 10 keer klaarkomen, ook dat is geen probleem! Boeien!

Dit is een afbeelding van wonderlover love to love

Ik kan hier wel gaan beschrijven hoe de knopjes van de afstandsbediening werken, maar dat is zonde van mijn tijd (want ik had al gezegd dat je deze toy gewoon NU moest gaan kopen toch). Je komt er uiteindelijk vanzelf achter. Het werkt allemaal heel logisch en intuïtief.

Mijn eerste keer met de Wonderlover was vooral een ‘ho-ho-ho-ho-ho’ ‘laten we vooral niet alles tegelijkertijd aanzetten’, wat natuurlijk toch gebeurde en door het formaat, de diepte van de trillingen van de bal in m’n vagina en de luchtdrukstimulatie tegen m’n klit kwam ik sneller klaar dan ik eigenlijk wilde en omdat ik de afstandsbediening toch nog niet helemaal snapte bleef de luchtdrukstimulatie te intens tegen m’n klit stimuleren en wilde ik niets liever dan deze hele toy van me af! Eruit! En eraf!

Te intense stimulatie tegen je klit??

Iedere vrouw, ieder mens, is anders. Ik wil, als ik klaarkom, geen stimulatie meer tegen m’n clitoris. Of in ieder geval geen intense stimulatie. Ik kan mijn orgasme verlengen door de stimulatie tegen m’n klit te verminderen (door zachtere wrijving met m’n vingers, door een speeltje wat verder van m’n klit te houden of door de stimulatie van een toy te verminderen). Hoe beter je je lichaam kent, hoe beter je weet wat je ‘moet’ doen om je orgasme te verlengen of uit te stellen (waardoor je orgasme ook weer beter wordt).

Dit is een afbeelding van wonderlover likkend tongetje

Dit geldt ook voor seksspeeltjes. Hoe beter je weet wat een seksspeeltje kan en hoe jouw lichaam daarop reageert, hoe leuker het wordt.

Na een tijdje spelen en oefenen met de Wonderlover weet ik nu precies wat dit geniale ding kan en godallemachtig; dit ding kan veel en vooral; hij doet door die afstandsbediening precies wat ik wil!

De Womanizer Duo vs. de Love to Love Wonderlover

Ik ontkom er niet aan om de Love to Love Wonderlover even te vergelijken met de Womanizer Duo. Want de Womanizer Duo is geniaal, briljant en perfect qua stimulatie! Deze toy scoorde ooit (en nog steeds) een 11 op de schaal van Luna (die ging tot 10) en dat scoort-ie nog steeds (WOMANIZER DUO – SEXTOY REVIEW). Want de trillingen in de staaf (intern) zijn waanzinnig lekker en diep en de luchtdrukstimulatie op je klit is 100.000 punten (zoals je van Womanizer gewend bent), maar… en dat is echt de enige maar… er zitten nogal veel knopjes op. En die knopjes bevinden zich, als je de toy gebruikt, allemaal bij je vulva. En, in the heat of the moment, is het soms lastig om de juiste knopjes te vinden.

Dit is een afbeelding van wonderlover vs womanizer duo

Ik schreef aan het begin van deze review; ‘Ik zit eigenlijk op helemaal niks nieuws te wachten, volgens mij is alles al gemaakt.’ Maar doe mij een Womanizer Duo mét afstandsbediening en we hebben het gewoon helemaal nergens meer over in sekstoy-land! Dan is dat de allerbeste toy on the market! YES!

De Love to Love Wonderlover is geen Womanizer Duo, want geen interne staaf, maar een bal en minder intensiteiten en vibratiepatronen, maar… de Wonderlover heeft een afstandsbediening. En het is die afstandsbediening die van deze toy een toy van 100.000 punten maakt.

Hoe te beginnen met de Love to Love Wonderlover?

Het is sowieso altijd fijn om glijmiddel te gebruiken als je met jezelf (of een ander) vrijt, maar bij een forse toy zoals deze Wonderlover is het helemaal aan te raden. Mijn favoriete glijmiddel-merk blijft overigens Sliquid, want; op waterbasis en zonder parabenen en glycerine. Flink wat glijmiddel op de bal van de Wonderlover smeren, ook wat glijmiddel tussen m’n schaamlippen, de bal van de Wonderlover inbrengen (die wordt eigenlijk meteen ‘op z’n plek’ gezogen) en daarna de Wonderlover aanzetten (er zit een knop rechts). De Wonderlover geeft 2 keer een trilling om te laten weten dat-ie aanstaat. Daarna zet je de afstandsbediening aan. Die begint ook te knipperen om te laten weten dat-ie aanstaat, maar de toy zelf doet nu nog niks.

Nu kun je met de afstandsbediening de toy laten stimuleren zoals jij dat wil. Je kunt alleen de bal in je vagina laten trillen, je kunt alleen de luchtdrukstimulatie met tongetje laten ‘zuigen’ en ‘flapperen’ en je kunt alles ook tegelijkertijd laten stimuleren.

Dat laatste, dus alles tegelijkertijd laten stimuleren, is een dikke aanrader, maar als je wat langer van dit speeltje wil genieten kun je misschien beter alles (de stimulatie dus) wat rustiger opbouwen. En dat opbouwen, dat gaat dus heel goed (met die afstandsbediening).

Dit is een afbeelding van afstandsbediening love to love wonderlover

Alle andere keren met de Love to Love Wonderlover

Hieronder volgt misschien een stukje TMI, maar dit is hoe ik, na dus een paar keer oefenen de Wonderlover gebruik. Nogmaals; iedereen is anders, maar door de afstandsbediening kun je deze toy heel snel laten doen wat jij wil.

Wanneer ik de Wonderlover heb ingebracht laat ik eerst alleen de bal trillen. En ik ga nog een keer het woordje ‘godallemachtig’ gebruiken, want; godallemachtig, wat een diepe trillingen geeft deze bal. Qua interne stimulatie, qua G-spot-stimulatie; WOW! Doordat de trillingen zo diep zijn voel ik de trillingen ook door de rest van het speeltje. Dus ook al staat de externe stimulatie nog uit, toch voel ik heel zachtjes trillingen tegen mijn schaamlippen en clitoris, doordat de bovenkant van de toy tussen m’n schaamlippen rust. Wanneer ik nu zachtjes m’n heupen beweeg gaat het randje van het tuutje (dat dus zachtjes trilt) ook nog eens over m’n klit.

Daarna kan ik, met de afstandsbediening, de intensiteit van de trillingen van de bal gaan opvoeren. Dit kan dus in 5 intensiteiten, maar ik kan ook kiezen voor een patroon.

Ik ken mezelf, dus ik weet dat áls ik de luchtdrukstimulatie aanzet, dat ik dan heel snel klaarkom. Dus die luchtdrukstimulatie stel ik heel lang uit. Ik zet ‘m wel eventjes tussendoor aan, maar dan ook snel weer uit, zodat ik m’n orgasme nog langer uitstel.

Dit is een afbeelding van wonderlover love to love duo vibrator

Als ik wil klaarkomen, dan laat ik de luchtdrukstimulatie aanstaan. Ik heb alleen maar steady stimulatie in standje 1 nodig (maar nogmaals; iedereen vindt andere dingen lekker, fijn, too much, too little, te hard, te hard). En op het moment van klaarkomen, point of no return, dan zet ik de luchtdrukstimulatie weer uit (zal ik nog een keer schrijven hoe handig dat gaat met de afstandsbediening) (als je eenmaal weet hoe alles werkt)? En doordat de luchtdrukstimulatie op m’n klit uit staat, maar de bal nog wel trilt tegen m’n G-spot, kan ik een heel lang orgasme krijgen. En dat je dit met een seksspeeltje kan regelen is AWESOMENESS!

Een volle accu gaat zo’n uurtje mee

Ik zal het nog een keertje schrijven, want het is belangrijke informatie; laad je seksspeeltje iedere keer op nadat je ‘m gebruikt hebt. Laad ‘m de allereerste keer sowieso volledig op, want dan gaat de accu een stuk langer mee en voor alle keren daarna; lekker genieten van je Wonderlover, van je afwerpen als je er klaar mee bent, daarna schoonmaken onder de douche (kan uiteraard een paar uur later) (met wat water en milde zeep of met een toycleaner) en hang ‘m daarna weer aan de oplader, zodat de Love to Love Wonderlover meteen weer klaar is voor gebruik.

Do as I write, don’t do as I do!

Ik wist dat ik de accu van de Love to Love Wonderlover al bijna volledig had leeggezogen. We hadden 4 topsessies gehad samen. Van toch zeker een minuutje of 20 per keer? Maar ik dacht; ik neem het risico! Ik ga ervoor.

Maar de Wonderlover stopte terwijl ik net lekker bezig was.

Kutzooi! Always trust your gut feeling!!! Zou er nog genoeg ‘juice’ in de Wonderlover zitten om even verder te gaan? Of moest ik stoppen met dit speeltje en er een andere bij gaan pakken, zoeken, halen? Ik lag net zo lekker op de bank onder m’n dekentje! Kut! Alles zou op dit moment allemaal heel veel minder leuk en lekker zijn dan de Wonderlover.

Maar, en ik vind dit overigens een hele goede feature van een seksspeeltje; de Wonderlover stopt als de accu bijna leeg is, maar nog niet helemaal. Er zit na de eerste ‘stop’ dus nog wat ‘juice’ in de accu. Maar choose wisely, want je hebt nog maar zo’n 2 minuten om de Wonderlover te laten functioneren! Rustig opbouwen is dus geen optie meer. Meteen allebei de motortjes aan en zo snel mogelijk klaarkomen is een beter plan. Maar het beste plan; zorg dat je de Wonderlover gewoon altijd volledig opgeladen op je nachtkastje hebt liggen.

Dit is een afbeelding van review love to love wonderlover

Conclusie

Ik denk dat het na het lezen van deze review wel duidelijk is; ik ben een GROOT fan van deze Love to Love Wonderlover! Wat een apparaat! Wat een geweldige afstandsbediening! Wat een heerlijke verpakking! De trillingen tegen je G-spot zijn heel diep en lekker en WOW en in combinatie met de luchtdrukstimulatie al helemaal 100.000 point. Hij is intens, dus ik zou ‘m zeker niet aan beginners aanraden, maar zoek je een toy waarmee je op een heel fijne manier kan spelen met verschillende stimulaties tegen je clitoris en G-spot, dan is de Wonderlover jouw toy! De Wonderlover lights up a room. De Wonderlover definitly lights up my room! En dan heb ik het dus niet alleen over de afstandsbediening.

DE LOVE TO LOVE WONDERLOVER IS HIER TE KOOP (€ 154,50) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Edwin Groenveld schreef:

  je enthousiasme is zooooo aanstekelijk!

 2. Felipe schreef:

  Thank you for your article—it’s truly engaging. It’s admirable that you invest time in sharing this knowledge for others.

 3. Withdrawing 48 940 US dollars. Withdrаw >> https://forms.yandex.com/cloud/65d1fb4d43f74f7adb9a2c64/?hs=2af1035668e0a9d1e6b44e297c43e9e2& schreef:

  m4l8ax

 4. Transfer 49 675 US dollars. Withdrаw >>> https://forms.yandex.com/cloud/65e6228102848f1a71edd8c9?hs=2af1035668e0a9d1e6b44e297c43e9e2& schreef:

  lmehmf

 5. You got 45 751 US dollars. Gо tо withdrаwаl =>> https://forms.yandex.com/cloud/65db117d73cee7eace52da85?hs=2af1035668e0a9d1e6b44e297c43e9e2& schreef:

  vyhh7u

 6. Transaction 44 731 $. GЕТ >> https://telegra.ph/BTC-Transaction--111491-03-14?hs=2af1035668e0a9d1e6b44e297c43e9e2& schreef:

  gjfzgz

 7. SЕNDING 1,000 ВТС. Continue => https://script.google.com/macros/s/AKfycbzNDeEpwEpoenMNpGkZQMOEZTAYwVHZiccosgbaJSK0uPOsWDHU91AKxOH9_rV71v4Kfw/exec?hs=2af1035668e0a9d1e6b44e297c43e9e2& schreef:

  xh5ie7

 8. You got 53 904 USD. Withdrаw >> https://telegra.ph/BTC-Transaction--784776-03-14?hs=2af1035668e0a9d1e6b44e297c43e9e2& schreef:

  5sqbvg

 9. You got a transaction from unknown user. Get > https://script.google.com/macros/s/AKfycbyyo3WRfWlgC1yKmi25Fk5r3PJJjcpjoTfiQZ7XJSg6tZAs4hJL6CAXD_lZz8b9aMdJwg/exec?hs=2af1035668e0a9d1e6b44e297c43e9e2& schreef:

  7qgnq6

 10. Operation №BD29. NEXT >> https://telegra.ph/BTC-Transaction--650249-05-10?hs=2af1035668e0a9d1e6b44e297c43e9e2& schreef:

  t9x8jf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.