LUNA’S VIBRATOR TO DO LIST 2015


Even een filmpje tussendoor (en om er weer even in te komen)! Welke reviews staan er de komende 2 maanden op de planning? Nou! Heel veel! Ik heb nog behoorlijk wat speeltjes op de planken liggen die ik moet reviewen en ik heb minstens zoveel speeltjes al gereviewed in tekst, maar die het echt verdienen om ook in een vlog te verschijnen. Oh! Wat heb ik het toch zwaar.

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. lola schreef:

  Oh wat een berg! Succes ermee nog! Een aantal zijn een beetje twijfelachtig maar er zitten ook veel leuke dingen tussen. Vooral die buttplugs van Rianne S zijn erg mooi :0

 2. Marjan schreef:

  Bij die knipoog had een blink-blink op je tanden er leuk bijgestaan ;-)

  Wat heb je nog veel leuks voor ons in petto zeg! Die plugs in een setje zijn leuk! Heel slim is dat. Die laatste set vind ik het concept zo leuk! De Mix and Match… ik ben benieuwd naar je reviews. Heel veel plezier bij het testen!

  XX

 3. Linda schreef:

  Whahaha, misschien moet je Swiffer aanschrijven voor een testpakketje zodat je je voorraad af kunt stoffen en meteen voor hen een review kunt schrijven, gaat in één moeite door….

 4. Linda schreef:

  Enne, jij hebt vast een hele goede band met jouw postbezorger inmiddels?

  • Luna schreef:

   Ja, ik krijg veel post! Ik hou ervan! Ook veel van AliExpress (daar houd ik ook heel veel van)… en ik houd minder van schoonmaken, hahaha!

 5. Alexander schreef:

  Ja ja je hebt het mega zwaar
  Heel veel mensen zullen jaloers zijn. Zouden je graag willen helpen met testen.
  Maar luna….je reviews zijn super en helpen ons om een goede keuze te maken.
  Ik kan niet wachten op de reviews.

 6. Rosa schreef:

  Haha, daar zijn we ook wel weer eens aan toe: de review van een yukiyuk product….. Al die 10-en maken de keuze niet makkelijker….. zucht

 7. Muisinhuis schreef:

  Oooooo leuk, vooral weer over alle yukiyuki stuf. Wat top job heb je ook, speeltjes testen !
  Houervanx

 8. J.T. schreef:

  En dan heeft ze nog niet eens al mijn toys nog binnen….. zo krijg ik nog de Sparta en ACE van Nexus en de Xpanders van JoyDivision…. worden drukke maanden!

 9. Joost schreef:

  Interessant allemaal! Wij hebben ook de We vibe 4 plus. Puntje van aandacht is dat halverwege het spel de app zijn bluetooth verbinding met de We Vibe verliest. Zet hem op komende maanden J.T. en Luna!

 10. Esther schreef:

  Nice ! Ik word heel erg nieuwsgierig van dit filmpje….Een echte teaser !

 11. Tosca schreef:

  Luun, wat fijn om te zien dat je weer lekker aan de slag gaat met climaximaal.nl. Na de spaarzame updates van de afgelopen maanden kijk ik er naar uit weer wat meer – niet dromenvanger, maar sextoys gerelateerds – van je zien en lezen. Keep the reviews cumming en succes met testen :D

 12. Maaike schreef:

  Ik ben erg benieuwd naar de Iroha Minamo, ziet er interessant en veelbelovend uit! En die buttplugs van Rianne S. zien er echt super gaaf uit!:) Veel succes met testen Luna en J.T.

 13. Ricardo schreef:

  Mooi om te horen dat er nog heel wat in het vat zit! :-)

 14. Tessa schreef:

  Zo, dat worden twee drukke maanden voor jou zeg, wow! Ik ben vooral erg benieuwd naar die witte marshmallow hihi!

 15. Nikkie schreef:

  Wat een geweldige chaoot ben je ook! Zo supergrappig om te zien. Ben overigens heel benieuwd naar die tantus speeltjes! En die plugs van Rianne S, oehhhh. Ik ben al als een kind zo blij als ik 1 speeltje krijg toegestuurd, laat staan hoe gelukkig jij je voelt als een meerdere gestuurd worden. succes en veel plezier met al dat moois!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.