WOMANIZER CLASSIC 2 (MARILYN MONROE EDITION) – SEXTOY REVIEW

Naam: Womanizer Classic 2 (Marilyn Monroe edition)
Producent: Womanizer
Prijs: € 129,-
Formaat: 14,8 centimeter x 4,8 centimeter
Materiaal: ABS, siliconen, bodysafe
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via magneet-USB
Waar te koop: Easytoys.nl
Het verkooppraatje: ‘Womanizer eert icoon Marilyn Monroe met deze speciale editie van hun bekende luchtdruk vibrator! Even krachtig als haar nalatenschap en in 4 heerlijke kleuren die, net als Marilyn, adembenemend mooi en uniek zijn.’
Is dat ook zo: Ik vind ‘m TOP!
Cijfer: 10

Dit is een afbeelding van womanizer classic 2 marilyn monroe edition

Zeg je ‘Womanizer’, dan zeg je ‘supergoede luchtdrukstimulatie’. Dit merk blijft 1 van m’n favorieten en ze hebben in de loop der jaren eigenlijk maar 1 toy op de markt gebracht waar ik niet zo’n fan van was (de Womanizer Plus Size, die hallllelujaaa ook niet meer te koop is). Dus toen ik een mailtje kreeg met de vraag of ik hun nieuwste Womanizer Classic 2 in de Marilyn Monroe-editie wilde testen antwoorde ik volmondig ‘YESSSSS’ naar het Womanizer-kantoor.

Womanizer is HET merk dat aan de basis staat van alle luchtdruk vibratoren!

Dit is natuurlijk een review en het zou vooral om die hele goede Womanizer Classic 2 in de Marilyn Monroe-edition moeten gaan (met mooie marmerprint), maar ik wil tussendoor nog even wat kwijt. De aller-, aller-, allereerste luchtdrukstimulator is gemaakt door het merk Womanizer. Dat was in 2014. It. Was. Mind blowing. En ik denk ook wel life changing voor heel veel vrouwen. Waar je je eerst moest ‘behelpen’ met trillingen bleek er ineens een heel nieuwe manier van stimuleren te zijn (op toy-gebied dan). Hier zie je m’n vlog (met leeftijdsbeperking, aaargh): VLOG. En hier kun je nog een keer m’n review lezen van die allereerste Womanizer: SEX TOY REVIEW #190: WOMANIZER W100.

Womanizer is dus de MOEDER VAN ALLE LUCHTDRUKSTIMULATOREN! En ja, dat wil ik graag in capslock, omdat ik zie dat veel mensen denken dat Satisfyer hét merk is als het om een luchtdrukspeeltje gaat. Ik plaatste een foto van deze Womanizer Classic 2 Marilyn Monroe-editie op m’n Instagram en de reacties die ik kreeg lieten zien dat Satisfyer veel meer de household name lijkt geworden voor luchtdruk-toys dan Womanizer.

Is dat wat anders dan een Satisfyer?
Is deze beter dan de Satisfyer?
Ik heb al een Satisfyer, is dit hetzelfde?

Allerlei meme’s worden er gecreëerd rondom de Satisfyer Pro 2, er zijn zelfs Satisfyer-kerstballen dit jaar, maar het doet mijn sekstoy-minnende-hart toch echt wel wat pijn dat het merk Womanizer een stuk minder bekend lijkt dan Satisfyer als het om luchtdruk-toys gaat. Dus ik schrijf het nog maar een keertje op; dankzij de techniek van Womanizer (waar ze jaren mee bezig zijn geweest) kregen heel veel vrouwen ineens een heel nieuwe seksbeleving. Satisfyer heeft alleen maar heel goede (en vooral veel goedkopere) kopieën op de markt gebracht (waarvoor, echt, heus wel, bedankt).

Dit is een afbeelding van img 7189

De verpakking en inhoud van de Womanizer Classic 2

De verpakking van de Womanizer Classic 2 Marilyn Monroe-editie is beeldschoon! En foto’s zeggen meer dan 1000 woorden, dus check eens hoe mooi! Echt een cadeautje!

Dit is een afbeelding van img 7234

De doos is gesealed met 2 stickers, zodat je zeker weet dat de verpakking niet eerder open is gemaakt.

Dit is een afbeelding van img 7235

In de verpakking vind je naast de gebruiksaanwijzing en de magneet-USB-oplader ook een heel mooi, linnen zakje om je Womanizer in te bewaren. Ik kan het écht waarderen als sekstoy-merken hun eigen zakjes laten maken en drukken in plaats van een lullig satijnen zakje bijvoegen (ik had het zakje even kunnen strijken voor de foto, maar ja, strijken is geen kernkwaliteit van me).

Dit is een afbeelding van img 7238

De Womanizer Classic 2 Marilyn Monroe-editie is verkrijgbaar in 4 kleuren; zeegroen, donkerroze, wit gemarmerd en zwart gemarmerd. Ik kreeg dus de versie in wit marmer opgestuurd.

Luchtdrukstimulatie

Een Womanizer, of een speeltje op luchtdruk, is een toy die in plaats van trillingen, je clitoris stimuleert door middel van luchtdruk-stimulatie die je van zacht naar hard kunt zetten. Luchtdrukstimulatie is heel iets anders qua gevoel dan trillingen en dit is echt iets wat je moet voelen om het verschil te ervaren en te snappen. Niet iedere vrouw is hier 100% fan van, maar datzelfde geldt voor ‘gewone trillingen’. Als je nog niet weet of luchtdruk iets voor je is, dan zou ik als eerste toy een goedkopere luchtdrukstimulator adviseren, maar is luchtdruk je ding, dan kom je uiteindelijk uit bij een Womanizer Classic 2 of een Womanizer Premium (vind ik dan hè, omdat Womanizer gewoon hét originele merk is)!

Dit is een afbeelding van img 7239

Womanizer Classic 2 vs. Womanizer Premium

Er zijn nogal wat verschillen tussen de Womanizer Classic 2 en de Womanizer Premium en ik zet ze even voor je op een rijtje!

  • De Womanizer Premium is bijna volledig gemaakt van siliconen (op een gouden ABS-plastic randje na) en de Womanizer Classic heeft een body van ABS-plastic. Overigens zijn siliconen en ABS-plastic allebei volledig veilige materialen en de tuutjes van beide toys zijn gemaakt van siliconen.
  • De vorm van de Classic en de Premium is iets anders, maar daar merk je tijdens het gebruik helemaal niks van. De Premium is een centimeter langer en heeft ietsje meer curve.
  • De Premium heeft 14 luchtdruk-intensiteiten en de Classic 2 heeft er 10. Ik moet zeggen dat ik 10 intensiteiten meer dan genoeg vind, maar… de Womanizer Premium heeft wat zachtere standjes in het assortiment en juist die hele subtiele luchtdruk vind ik wél heel fijn. Dit zou voor mij dé reden om voor de Womanizer Premium te kiezen trouwens. Het mega-subtiele standje heeft de Womanizer Classic er dus niet op zitten, dus zijn subtiele standjes voor jou een must, dan zou ik eerder voor de Womanizer Premium gaan (hier lees je mijn review van de Womanizer Premium; WOMANIZER PREMIUM: REVIEW).

Dit is een afbeelding van img 7232

  • De Womanizer Premium heeft een Smartsilence-functie. Dit betekent dat de toy pas begint te stimuleren als je ‘m tegen je huid (of dus over je klit) heen plaatst en meteen stopt met stimuleren (en dus ook geen geluid meer maakt) als je ‘m van je lichaam afhaalt. Voor mij persoonlijk geen superbelangrijke functie, maar kan voor anderen prettig zijn.
  • De Autopilot-functie van de Womanizer Premium gebruik ik zelf nooit, maar kan ook voor anderen wel leuk zijn. Je zet de Womanizer aan op 1 van de 3 Autopilot-standjes en de toy gaat dan automatisch van zachtere standjes naar de hardere standjes, zonder dat je op knopjes hoeft te drukken. Ik heb persoonlijk liever zelf de controle over de intensiteit van een toy.

Dit is een afbeelding van img 7233

  • Het belangrijkste verschil is toch wel de prijs. De Womanizer Premium kost € 189,- en de Womanizer Classic 2 kost € 129,-.
  • Het enige dat de Womanizer Classic 2 heeft en de Womanizer Premium niet is de Afterglow-functie. En deze functie is érg functioneel. Als je ‘m eenmaal onder de knie hebt dan.

De Afterglow-functie van de Womanizer Classic 2

Ieder mens is anders, elk lichaam is anders en elk orgasme is bij iedereen ook weer anders en dan ligt het ook nog eens aan het moment, maar… wat ik wel weet is dat ik mijn orgasme kan verlengen door op het ‘hoogtepunt’ van een orgasme de stimulatie te veranderen van ‘hard’ naar ‘zacht’.

Tijdens een orgasme vind ik het niet prettig om met harde stimulatie door te gaan en vaak zet ik een seksspeeltje dan ook zachter, of, in het geval dat een seksspeeltje niet zo gemakkelijk zachter kan, haal ik de hele toy van m’n clitoris af, omdat het allemaal te heftig voelt. Blijkbaar ben ik niet de enige die dit doet, anders hadden ze bij Womanizer niet de Afterglow-functie ontwikkeld!

Werkt die Afterglow-functie ook echt?

De Afterglow-functie houdt in dat als je aan het klaarkomen bent, dat je op het hoogtepunt van je orgasme, de toy met het gemak van 1 druk op een knopje, kan terugzetten naar standje 1. Je hoeft dus niet van standje 7 naar standje 1 door 6 keer op het –knopje te drukken, maar je drukt maar 1 keer op het ‘aan-uit-knopje’ en de toy begint meteen zacht te stimuleren.

Dit is een afbeelding van img 7240

Nu is dit, zoals bij alle toys met bijzondere functie, wel eventjes wat uitzoekwerk. Trial en error! Al is het natuurlijk nooit een error als je orgasme 15 seconden in plaats van 25 seconden duurt. De eerste keer dat ik deze functie testte duwde ik te laat op de Afterglow-knop, waardoor de stimulatie tussendoor te heftig werd en ik de toy alsnog van m’n clitoris moest halen. Ik was een paar keer te vroeg met op het knopje drukken, maar na een paar keer testen had ik de smaak wel te pakken. Wanneer jouw moment van op het Afterglow-knopje drukken is bereikt, dat zul je zelf moeten ervaren! Ik vind het een toffe functie in ieder geval.

Dit is een afbeelding van img 7215

De tuutjes van de Womanizer Classic 2

Bij deze Womanizer krijg je 2 tuutjes. Ik weet inmiddels dat ik het grote tuutje, dus het tuutje met een grotere opening, het fijnst vind bij mijn lichaam. Maar dit is dus per lijf, clitoris, vulva, verschillend. Gewoon lekker uitzoeken welke jij het lekkerst vindt is het advies.

Dit is een afbeelding van img 7237

De Netflix-film Blonde over het leven van Marilyn Monroe

Onlangs is de film Blonde verschenen op Netflix. Een fictief portret van Marilyn Monroe dat een ‘gedurfd nieuw beeld laat zien van het tumultueuze privéleven van de Hollywoodlegende en de prijs die ze voor haar roem betaalde’. Nou, laat ik het zo zeggen; na 10 minuten van deze film heb je al behoefte aan een orgasme met de Womanizer Classic 2. Wat zeg ik? Aan wel 3 orgasmes achter elkaar. Maak er maar 10 van. Wat een ongelooflijke deprimerende film en wat raar art-housy, gefilmd. Ik snapte de verhaallijn op een kwart van de film al niet meer en aan het einde van de film ben je zo depressief en gedesillusioneerd dat je eigenlijk 2 dagen in je bed wil liggen. Geen aanrader dus, Blonde. Wel een dikke aanrader is de Womanizer Classic 2 in de Marilyn Monroe-editie.

Dit is een afbeelding van womanizer classic 2 marilyn monroe film

Conclusie

Ga je voor de real deal qua luchtdrukstimulatoren? Dan ga je sowieso voor een Womanizer! Ze zijn duurder dan hun ‘copycats’, maar zijn dan ook wel écht goed en vooral heel mooi (en zeker als je het over deze Marilyn Monroe-editie van de Womanizer Classic hebt. De 10 intensiteiten zijn echt meer dan genoeg, maar als je wat zachtere standjes zoekt, dan zou ik eerder voor een Womanizer Premium kiezen. Maar wil je een Womanizer die niet alleen mooi is, maar ook heel goed stimuleert? En die dus een zeer goed doordachte Afterglow-functie heeft? Dan is deze Womanizer Classic 2 in Womanizer-editie écht geweldig!

DE WOMANIZER CLASSIC 2 (MARILYN MONROE-EDITIE) KOOP JE HIER (€ 129,-) >>

DE WOMANIZER PREMIUM 2 KOOP JE HIER (€ 189,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.