FEMMEGASM TAPP 2 – SEXTOY REVIEW

Naam: Femmegasm Tapp 2
Producent: Feelztoys
Prijs: € 29,99
Formaat: 10,5 centimeter x 5 centimeter
Materiaal: siliconen
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Waar te koop: Easytoys.nl
Het verkooppraatje: ‘De FemmeGasm Tapping & Tickling van FeelzToys is een heerlijke clitoris stimulator en werkt door middel van vibraties en pulsaties op luchtdruktechniek. Deze innovatieve combinatie zorgt voor een zeer gerichte stimulatie en een langdurig orgasme. ’
Is dat ook zo: Leuk dingetje voor deze prijs
Cijfer: 8

Dit is een afbeelding van review femmegasm tapp 2

Een toy die ik al een tijdje in m’n vizier had was de Femmegasm! Een toy met 2 motortjes die ‘tapping & tickling’ op z’n repertoire heeft staan, of in het Nederlands ‘kloppen & kietelen’, maar die ook nog eens kan vibreren! Een soortement van 2 voor de prijs van 1 seksspeeltje dus! Ik kreeg ‘m opgestuurd door Easytoys.nl en hieronder lees je m’n review.

Normaal vind ik toys die meerdere dingen tegelijk kunnen niet zo heel erg tof. Vaak werkt 1 optie prima en de andere werkt gewoonweg kut. Maak gewoon een toy die 1 van de 2 dingen briljant kan en daar maak je mij veel blijer mee, denk ik dan (al zijn er echt wel uitzonderingen uiteraard). Maar de Femmegasm Tapp 2 is een budgetspeeltje dat zowel het ‘tappen’ als het ‘vibreren’ best leuk doet (en dus zéker voor de prijs)!

Dit is een afbeelding van femmegasm tapp 2 review luna

Verpakking en eerste indruk van de Femmegasm Tapp 2

Het is dan wel niet het meest indrukwekkende doosje en de Femmegasm Tapp 2 heeft ook niet de meest indrukwekkende vormgeving, maar gezien de prijs en gezien wat-ie kan is het allemaal gewoon prima in orde. Hardkartonnen doosje met daarop een afbeelding van de Femmegasm en in het doosje vind je de gebruiksaanwijzing, een USB-oplaadsnoertje (dat je in de voorkant van de toy prikt) en de Femmegasm zelf. Niks mis mee.

Dit is een afbeelding van seksspeeltje femmegasm

De Femmegasm Tapp 2 is overigens verkrijg in 3 kleuren. Roze (heb ik), paars en aqua. Ik vind het wel een lekker handzaam speeltje. Niet heel bijzonder qua looks, maar gewoon gezellig!

Pulsaties op luchtdruktechniek?

In de beschrijving van de Femmegasm staat ‘werkt door middel van vibraties en pulsaties op luchtdruktechniek.’ En op de achterkant van het doosje staat ‘(…) with many modes of vibrations and ultra-fine tap & tickle pulsations. If you like air vibrators, then you should definitely try this device.’ Nu zou je ergens verwachten dat de Femmegasme een sekstoy is met dezelfde soort ‘luchtdruktechniek’ als een Womanizer of een Satisfyer (of welke toy op luchtdruk dan ook), maar de Femmegasm werkt op een heel andere manier. Je krijgt in ieder geval geen ‘luchtdruk-pulsaties’ zoals bij een bijvoorbeeld een Womanizer, want het gedeelte dat je clitoris stimuleert is volledig dicht. Er kan geen lucht in of uit als je ‘m eenmaal op je klit hebt gezet en juist die luchtdruk-pulsaties (of kleine pufjes) maken een Womanizer een Womanizer. Die pufjes of luchtdruk-pulsaties maken een toy op luchtdruk, een toy op luchtdruk. De Femmegasm is geen toy op luchtdruk.

Dit is een afbeelding van femmegasm tapp2

Ik snap de link met luchtdruk-techniek, zeker gezien de vorm van deze toy, maar met luchtdruk heeft het dus weinig te maken. Het is ‘gewoon’ een bolletje dat tegen je clitoris op en neer tapt in een klein soort tuutje (maar echt heel klein) dat misschien een hééééél klein beetje vacuüm trekt op bepaalde momenten. Maar is dat op-en-neer tappen van dat bolletje lekker? Jazeker wel!

Functie 1 van de Femmegasm Tapp 2

De bovenkant, dus de kant met het tuutje, van de Femmegasm Tapp 2 heeft een pulserend of tappend bolletje. Het is de bedoeling dat je dit tuutje rondom je clitoris zet. De ring rondom het bolletje zou voor een klein vacuüm kunnen zorgen, maar tijdens het gebruik heb ik van een vacuüm niet echt wat gemerkt (wat geen probleem was overigens). Het bolletje kan in 6 standjes ‘tappen’. De eerste 3 standjes tappen in een constant ritme, de 3 standjes daarna tappen in een ritme. Je kunt geen standje terug, dus als je weer bij standje 1 uit wil komen moet je het hele menu door.

Dit is een afbeelding van knopje femmegasm tapp 2

Het gevoel van het ‘tappen’ heeft wel wat weg van de techniek van de Lora diCarlo Carezza, al deed die Carezza het een stuk intenser (maar ook met meer herrie). Lees m’n review nog eens hier: LORA DICARLO CAREZZA – SEXTOY REVIEW.

Dit tap-gevoel is héél in de verte te vergelijken met het gevoel dat een vinger geeft als die repetitief op je klit duwt, maar je moet dat wat een sekstoy natuurlijk nooit vergelijken met het gevoel dat een mens je kan geven. Het bolletje van de Femmegasm Tapp 2 is ook veel kleiner dan een vingertop, maar nou ja; heel in de verte hetzelfde gevoel.

Functie 2 van de Femmegasm Tapp 2

De Femmegasm Tapp 2 is naast een toy met een op-en-neer tappend balletje ook nog eens een gewone vibrator. Dat is écht een hele leuke bonus voor een toy binnen deze prijsklasse. Het motortje voor de vibraties bevindt zich onderin de toy, dus het flexibele puntje kun je tegen je klit (of waar je ook maar wil) houden. Tof dat ze de onderkant flexibel hebben gemaakt trouwens. Er zitten 6 vibratiestandjes op deze Femmegasm, waarvan de eerste 3 steady vibraties zijn en de laatste 3 in een ritme.

Qua vibraties niet heel veel opties, maar aangezien deze toy 2 verschillende functies heeft, die je afzonderlijk van elkaar kunt gebruiken, maar ook tegelijk, kom je op diverse combinaties uit. De vibraties zijn niet superdiep, maar best okay. Je kunt het vibrerende gedeelte uiteraard op je klit gebruiken, maar ook intern. De toy gaat dan niet heel diep, maar wel diep genoeg om je G-spot te raken. Qua schoonmaken wordt dit wel wat minder, omdat het woord ‘FEMMEGASM’ in het siliconen van het handvat verzonken is, maar hé, niks wat een speciaal tandenborsteltje niet op kan lossen!

Dit is een afbeelding van femmegasm lovense tapp 2

De vibraties voel je dus het beste onderin de toy, maar als je het tappen van het tuutje aanzet, in combinatie met de vibraties, dan voel je de vibraties ook een beetje in het tuutje.

Maar… hoe voelt die Femmegasm Tapp 2?

Ik ben zelf niet echt kapot van de patronen die op deze toy zitten (zowel de patronen van het tappen als die van de vibraties niet) (maar ik ben nooit echt een patronen-fan geweest, behalve van het ‘golf-patroon’), maar de steady patronen vond ik ruim voldoende voor een orgasme!

Dit is een afbeelding van sekstoy review femmegasm

Het belangrijkste dat ik heb gemerkt tijdens het testen van deze Femmegasm Tapp 2 is; niet te hard duwen. Hoe harder je het tuutje tegen je klit duwt, hoe minder je eigenlijk voelt. Er zit heus wel kracht achter het ‘tappen’ hoor, maar als je ‘m tegen je klit (of ander lichaamsdeel) duwt, dan voel je het tappen, het zachtjes tikken tegen je klit, een stuk minder. Juist als je de toy boven je klit laat ‘zweven’, dan komt deze stimulatie het allerbest tot z’n recht. Het voelt voor mij een beetje tegennatuurlijk om een toy te laten zweven boven m’n klit, want ik ben gewend om toys juist tegen m’n klit te duwen voor de meest intense stimulatie, maar dat werkt bij de Femmegasm Tapp 2 dus andersom.

Maar eh… is het orgasme-materiaal, deze Femmegasm Tapp 2?

Ik blijf er een hekel aan houden als sekstoy-merken hun toy promoten met bijvoorbeeld ‘Having orgasms has never been easier and more delicious, wherever, wherever.’ Want of je een orgasme krijgt van een toy, of een bepaalde stimulatie, is van zoveel dingen afhankelijk. Van je stemming, van je hormoonhuishouding, van de setting, van je partner, van de stimulatie. Soms kan ik al een orgasme krijgen door alleen een vinger tegen m’n klit te zetten en op een bepaalde manier te ademhalen en soms kan ik de meest intense stimulatie tegen m’n klit krijgen en dan nog ben ik aan de stijgende energieprijzen aan het denken.

Dit is een afbeelding van femmegasm tapp 2

Maar! De Femmegasm Tapp 2 is echt een tof speeltje en je kan goed experimenteren met het type stimulatie dat je uiteindelijk het fijnst vindt. Het tappen van dat puntje is dus heel iets anders dan ‘gewone’ vibraties en zeker het uitzoeken waard. En mocht je dat niks vinden, dan is er altijd nog de ‘gewone’ vibratie in het uiteinde van deze toy. Speeltje voor beginners? Zeker wel!

Conclusie

Zoek je een speeltje dat naast luchtdrukstimulatie óók kan vibreren? Dan is deze Femmegasm Tapp 2 niet wat je zoekt. Maar zoek je een sekstoy die kan ‘tappen’? Dus een toy die zachtjes op je clitoris kan duwen? En daarnaast (of tegelijkertijd) ook kan vibreren? Dan is deze Femmegasm een uniek (ik ken nog geen toys die dit allebei kunnen), veilig en vooral goedkoop speeltje!

DE FEMMEGASM TAPP 2 IS HIER TE KOOP (€29,99) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.