CRESCENDO: BUIGZAME VIBRATOR MET 6 MOTOREN (COMING SOON)

Vaste lezers weten inmiddels dat ik het niet zo heb op seksspeeltjes die door middel van crowdfunding op de markt proberen te komen. Vaak worden dit soort crownfundings-acties opgezet door mannetjes die waarschijnlijk al genoeg geld lijken te hebben, maar gewoon eens even iets heel anders, geks willen doen. Even outside the box, weet je wel. Maar aan de andere kant moet ik ook niet zeiken, want een bedrijf als Minna Life heeft al hun (GEWELDIGE) speeltjes op deze manier op de markt gebracht en ook Crave is goed bezig en er zullen er vast nog wel meer zijn.

cresecendo

Een seksspeeltje waarvan ik hoop dat het snel op de markt komt (en waarvan ik ook hoop dat ik ‘m dan snel mag testen) is de Crescendo; een buigzame vibrator met maar liefst ZES motoren! Het bedrijf dat dit speeltje (door middel van crowdfunding dus) op de markt gaat brengen (want het gaat ze lukken) heet Mystery Vibe en ze noemen het zelf ‘de perfecte vibrator’ (maar dat valt nog te bezien).

De Crescendo bestaat uit 7 delen die je op verschillende manieren kunt buigen en dus 6 motortjes die je afzonderlijk van elkaar kunt laten trillen (en je kunt dus je eigen vibratiepatronen instellen) (en hij doet het door middel van een App) (allemaal heel erg gaaf en 2.0 dus). Check anders dit filmpje even:

Het ziet er allemaal heel kek en te gek uit, maar ik ben toch altijd wat skeptisch als het nieuwe sekstoys van een nieuw bedrijf op de erotische markt betreft. Want! Al ziet het er geweldig uit, G-Kii van Je Joue kon je ook in 3 standjes buigen (en dat was geweldig) (maar hij bleef af en toe wat hangen en daardoor heb ik ‘m gesloopt). Dus hoe zit het nou écht met de buigzaamheid van de Crescendo? En hoe zit het met de diepte van de trillingen. Heel leuk dat je duizenden patroontjes kunt invoeren via een App, maar ja, als de trillingen kut zijn, dan kun je beter een Europe Magic Wand aanschaffen, ook al heeft die maar 6 verschillende vibratiesterkten en geen enkel patroon. De verkoopprijs van de Crescendo gaat € 199,- worden. Een behoorlijk bedrag, maar als je dus NU je steun betuigd via de crowdfundings-site www.born.com krijg je ‘m voor de helft van de prijs. Ik zou toch nog even wachten.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Tessa schreef:

    Dat instellen met een app is echt een onzindingetje,. Al heel wat vibs geprobeerd waaronder de We vib 4 van Lelo. Iphone in bed tijdens de sex is gewoon gedoe. en werkt storend. Wil de nieuwe best proberen maar de prijs is absurd hoog en is dan ook meer om de app terug te verdienen m.i

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.