DE (HITACHI) MAGIC WAND UNPLUGGED (RECHARGEABLE)!

magic wand 4

Huh? Een review van de Magic Wand Rechargeable door J.T.? Nou ja en nee, dit wordt geen review zoals jullie van ons verwachten, maar meer een korte kennisgeving met wat plussen en minnen (nou ja, zelfs dat laatste niet eens!).

Wil je deze draadloze Hitachi, die een 10+ scoort (ja, echt, zo goed is-ie) meteen bestellen? Doe dat dan hier:

DE HITACHI MAGIC WAND RECHARGEABLE IS HIER TE KOOP (€ 179,-) >>

Een tijdje geleden zag ik in een sekstoy-vakblad dat de Hitachi Magic Wand, tegenwoordig Magic Wand Original genoemd, nu ook draadloos te koop is! Die moest ik dus voor mevr. J.T. hebben, want ook wij lopen nog wel eens aan te klooien met dat snoer van ‘maar’ 1.80 meter (en zelfs de 2,36 meter van de Europe Magic Wand zit soms in de weg). Gelijk dus even naar Vibratex gemaild, maar helaas, de Magic Wand is alleen voor de Amerikaanse markt, dus ze zagen geen meerwaarde om Nederlandse sekstoy-testers er eentje te sturen. Nou ja, dan maar zelf bestellen. Dat gaat het eenvoudigst via Ebay, want daar zitten nog wat leveranciers die het niet zo nauw nemen met het exportverbod wat er voor de Magic Wand Rechargeable geldt (!).

Vandaag heb ik de Magic Wand Rechargeable ontvangen en daarom gelijk even deze korte review. De HV-270 (wat de officiële type aanduiding is) ziet er qua vormgeving hetzelfde uit als de Hitachi-voorgangers alleen de schakel knop in het midden heeft plaats gemaakt voor 3 subtielere drukknopjes. Hiermee zet je hem aan/uit, harder of zachter en, jawel selecteer je 1 van de 4 trilpatronen (nog even ter info; die trilpatronen zaten niet eerder op een Hitachi Magic Wand (of Europe Magic Wand)). Tevens zie je nog wat LED-lichtjes die aangeven op welke hardheid je de Magic Wand hebt trillen (van 2700 tot 6300 rotaties per minuut). Gelukkig voel je dat zelf ook wel en hoef je dus niet naar die LED-lichtjes te kijken. Deze draadloze versie is iets stiller dan zijn voorgangers, en dit zonder in te boeten op kracht! Luna zou hier het woordje ‘SCORE’ gebruiken.

magic wand 2

Een ander verbeterpunt is dat de kop nu egaal is. Geen puntjes en ribbels meer die lastig schoon te maken zijn, maar gewoon een lekker strak, glad oppervlak dat iets (heel klein beetje) zachter aanvoelt dan de vorige versie, maar wel hard genoeg om geen trillingen verloren te laten gaan.

magic wand 1

Grootste voordeel is dus dat hij draadloos is! Na 3 uur opladen heb je voldoende tijd om je nek en schouders er heerlijk mee te masseren. Zonder de beperking van een relatief kort snoer. En mocht je nu niet uitgemasseerd raken, dan kun je altijd nog het snoer er weer in pluggen en dan trilt deze Magic Wand vrolijk verder! Ik kan nog niets zeggen over hoe lang hij het precies uithoudt, daarvoor heb ik hem pas te kort kunnen checken, maar hij ligt nu al probleemloos 45 minuten naast mijn bureau te trillen (daarnaast adviseren ze bij Magic Wand ook om ‘m niet langer dan 20 minuten achter elkaar te gebruiken).

Wat in mijn ogen een redelijk onderbelicht voordeel is, is dat de oplader voor de Magic Wand Rechargeable ook op 220V werkt!!! Wel even een stekkertje kopen om er op te zetten, maar die enorme logge, grote spanningsomvormer kan dan direct het huis uit! Kortom, als ik het voor het zeggen had, en de Magic Wand Original kreeg van Luna een 10, dan is dit het eerste product met een 10+!

DE HITACHI MAGIC WAND RECHARGEABLE IS HIER TE KOOP (€ 179,-) >>

Nog even een nagezonden mededeling van Luna! Ik gaf al eerder een speeltje een 10+ (of eigenlijk een 11) aan een seksspeeltje omdat ik ‘m nóg beter vond dan mijn favoriete speeltje (de Europe Magic Wand dus, want die kreeg een 10)… Dat was de LELO Smart Wand Large (mijn review lees je: HIER)! Dat is namelijk ook een draadloze wand vibrator en die heeft ook verschillende vibratiestandjes. Hij is alleen iets minder sterk dan de Europe Magic Wand (ja, ik blijf Hitachi en EMW gewoon door elkaar gebruiken) en de Smart Touch Technologie van de LELO Smart Wand Large doet het af en toe niet heel smoothly (en dat is de reden dat ik ‘m toch iets minder vaak gebruik dan de EMW). Maar… de LELO Smart Wand Large ziet er 100 keer geiler uit dan de Hitachi, de Europe Magic Wand, de Fairy en de DOXY bij elkaar (om maar eens even de usual suspects te noemen onder de wand vibratoren). Lees anders even het artikel ‘WELKE WAND VIBRATOR IS DE BESTE?’.

En dan nog meer leuk nieuws van Luna! Mij is ter ore gekomen dat ze ook bij Europe Magic Wand bezig zijn met het maken van een oplaadbare (en dus draadloze) versie! En die zul je wél gewoon bij Nederlandse winkels kunnen kopen (of online bestellen). En ook de draadloze Europe Magic Wand-versie zal verschillende vibratiepatronen krijgen, want ze kunnen hier in Europa natuurlijk niet achter blijven bij hun Amerikaanse voorbeeld!

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Nathalie schreef:

    Beste Luna, ik ben benieuwd of deze nieuwe HMW nog steeds werkt naar behoren na iets regelmatiger gebruik. Merk je al verschil in het afnemen van ‘powerrrrr’ doordat het op accu werkt, of blijft deze het sterkste in zn soort?

    Andere opmerkelijkheden ondekt in de tussentijd waardoor deze nieuwe HMW de kroon blijft spannen? De Lelo (duidelijk verhaal dat Lelo zn best doet op sense touch maar hierin blijf falen) en EMW (enig idee wanneer deze nieuwe variant komt?)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.